- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.221
200 aldım kalan 700
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ben de okudum bunu Allah razı olsunEki Görüntüle 2127562
Okuyin kizlar 5 dakikada bitiyo yetişir insallah
Bizim çoktan okundu ezan maalesefEki Görüntüle 2127562
Okuyin kizlar 5 dakikada bitiyo yetişir insallah
50 aldim kalan 40050 aldım kalan 450
Amin cnmmm Allah razı olsunİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın ezgicim P pembehayaller06
Ne kadar süredir bebek bekliyorsun klomen tedavisi falan oldu mu ? Hemen neden tup bebek yapmayi önerdi doktor.Galiba tüp bebek olck kızlar içim daraldı haziran temmuz gibi başlarız tüp bebeğe dedi iğne ilaç tedavisi yapılacak nisan mayıs ayında dualarınızı esirgemeyin sonuçlarını merk eden arkdslr için söyledim duygusallastm agladm
Allah yardımcınız olsun canım. Sorun ne tam olarak? Neden tüp bebeğe yönlendirildiniz?Galiba tüp bebek olck kızlar içim daraldı haziran temmuz gibi başlarız tüp bebeğe dedi iğne ilaç tedavisi yapılacak nisan mayıs ayında dualarınızı esirgemeyin sonuçlarını merk eden arkdslr için söyledim duygusallastm agladm
Kuzum 100 okudjm ben kalan 200Kalan:300 bugün bitiremedik :/ benim de izin gunumdu yoğun geçti nasip
Kalan:300 bugün bitiremedik :/ benim de izin gunumdu yoğun geçti nasip [/QUOT] Okuyabilirsek bitirelim berbaer sen de duani yap bugün
Yarin bitirelim ozaman allah izin verirse o tuzden yetismiyor zatenZorlamayın canım benim de okumalarım var olduğu kadar :)
Tamam sedam inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor?Yarin bitirelim ozaman allah izin verirse o tuzden yetismiyor zaten