• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Doğru diyorsun cnm ben adenoymss denen şeyden korkuyorum tüp bebek ilaçlarını bile kullanamicm beslenmme dikkat edip vücudumu hazırlamam lazm tüp bebeğe vardır bi nasip hereyde 3 yılın sonunda mi tedaviye başladınız daha önce birşey yaptrmadnmi cnm ben tek bir aşılama
Yani aslında evlenmeden önce eşimle bu durumu konuşmuştuk. Rahatsızlığı olduğunu bana söylemişti. En baştan beri tedavi uyguladık ama biraz yanlış adreslerde oyalandık canım. Adamakıllı tedaviye Ocak ayında başladık. 6 aylık bir tedavi yöntemi verdi Kaan Hoca. İnşallah vesile olur şifa bulmasına. Bende çok şükür herhangi bir sorun yok, biraz fazla kilolarım var :KK23:

Sıra Aysenur kardeşimizde
agustos72 agustos72 Aysenur için her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!

LİSTEMİZ:

1- Hebehubele Hebehubele :KK200: Seda

2- bezginblog bezginblog :KK200: Emine kızı Esra

3- annesinineseri annesinineseri :KK200: Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 :KK200:Seher (MAZERETLİ)

5- Gullbahcemm Gullbahcemm :KK200:Tülay ve İsmail çifti

6- Z Zehra_gns :KK200:Zeliha kızı Zehra

7- @Mirac46 :KK200:Duygu (MAZERETLİ)

8- Rakika Rakika :KK200: Hatice kızı Hanife

9- P pembehayaller06 :KK200: Ezgi (MAZERETLİ)

10- agustos72 agustos72 :KK200:Ayşenur

11- Kader_91 Kader_91 :KK200:Şaziye

12- Minnoskafa Minnoskafa :KK200: Gamze

13- @Papatyagibisin70:KK200:Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu :KK200: Hatice ve Ramazan çifti

15- __Eva_ __Eva_ :KK200: Ayşe

16- ftmclk ftmclk :KK200:Süleyman kızı Fatma

Kalan:900

Yani aslında evlenmeden önce eşimle bu durumu konuşmuştuk. Rahatsızlığı olduğunu bana söylemişti. En baştan beri tedavi uyguladık ama biraz yanlış adreslerde oyalandık canım. Adamakıllı tedaviye Ocak ayında başladık. 6 aylık bir tedavi yöntemi verdi Kaan Hoca. İnşallah vesile olur şifa bulmasına. Bende çok şükür herhangi bir sorun yok, biraz fazla kilolarım var :KK23:
Çok şükür bende de yoktu ama 6 ay ara verdim o arada ne olduysa oldu çok cnm skldı tek derdimiz kilolar olsun kuzu bende bu aralar aldım cnm sağlıklı beslenmeme dikkat etmem lazm oyuzden yiyorm surekli

Hanifem ben aktif olamiyorum bu topikte kızların hakkına girdigimi düşünüyorum.
Beni cikarir misin canım
Tatlım ben seni cikarmiyim her gün kime okuduğumuzu sana mesaj atiyim sen bana ne kadar okuduğunu bildir ben de topikteki sayıya senin adına ekliyim 50 tane bile okusan nefesin karışsın ;)

Tatlım ben seni cikarmiyim her gün kime okuduğumuzu sana mesaj atiyim sen bana ne kadar okuduğunu bildir ben de topikteki sayıya senin adına ekliyim 50 tane bile okusan nefesin karışsın :KK66:
Bence de cok fazla aktif olamayan arkadaslar 5 10 ne okuyabilirse okusunlar listeden cikmasinlar maksat dua almak ne kadar cok kisi o kadar bereket :)) :KK200:

Back