- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.181
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin ❤
Bence okuyalım bitiririzBugün erken bitti arkadaşlar bı arkadaşımıza daha okuyalım mi? Ne dersiniz?
Okuyalım inşallah bitirizBugün erken bitti arkadaşlar bı arkadaşımıza daha okuyalım mi? Ne dersiniz?
Z Zehra_gns için 100 aldım Rabbim kabul etsinBugun 2. Arkadaşımız❤
Sıra Zehra kardeşimizde Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra için her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!
LİSTEMİZ:
1- Hebehubele Seda
2- bezginblog Emine kızı Esra
3- annesinineseri Nurcan kızı Eser
4- @Ssy8491 Seher (MAZERETLİ)
5- Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
6- Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra
7- @Mirac46 Duygu (MAZERETLİ)
8- Rakika Hatice kızı Hanife
9- P pembehayaller06 Ezgi (MAZERETLİ)
10- agustos72 Ayşenur
11- Kader_91 Şaziye
12- Minnoskafa Gamze (MAZERETLİ)
13- @Papatyagibisin70Zeynep
14- @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
15- __Eva_ Ayşe
16- ftmclk Süleyman kızı Fatma
17- Ezmu0810 Ezel
Şaziye kardeşimizin aldığı 100ü düştüm
Kalan:900
Allah kabul etsin ❤
Amin inşallah maşallah bugün hizliyiz :)))
Evet canım Kandil ya bugün kendimi tamamen dualara ayırdım işimde Yok çok şükür Rabbim kabul etsinde inşallahAmin inşallah maşallah bugün hizliyiz :)))
Amin inşallah kardeşim Allah razı olsun diğer arkadaşa yarın geçelim ama kader_91 herkese 100 okuycam dedi ama her gün bir kişi olarak biliyor o görsün okusun :)Evet canım Kandil ya bugün kendimi tamamen dualara ayırdım işimde Yok çok şükür Rabbim kabul etsinde inşallah
Evlat sahibi olmak için 1000 adet ihlas suresi okuyoruz katılmak istersen ismini yaz canım ekliyimne okuyoruz bn de katılaym inşallah
evet istiyorum ayşenur ben :)Evlat sahibi olmak için 1000 adet ihlas suresi okuyoruz katılmak istersen ismini yaz canım ekliyim
Tamam canım hoşgeldin bugün okumalar erken bitti yarın ki listede adını göreceksin insallah ❤evet istiyorum ayşenur ben :)