- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.417
- 548
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.181
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin ❤
Bence okuyalım bitiririzBugün erken bitti arkadaşlar bı arkadaşımıza daha okuyalım mi? Ne dersiniz?
Okuyalım inşallah bitirizBugün erken bitti arkadaşlar bı arkadaşımıza daha okuyalım mi? Ne dersiniz?
Z Zehra_gns için 100 aldım Rabbim kabul etsinBugun 2. Arkadaşımız❤
Sıra Zehra kardeşimizde Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra için her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!
LİSTEMİZ:
1-Hebehubele
Seda
2-bezginblog
Emine kızı Esra
3-annesinineseri
Nurcan kızı Eser
4- @Ssy8491Seher (MAZERETLİ)
5-Gullbahcemm
Tülay ve İsmail çifti
6- Z Zehra_gnsZeliha kızı Zehra
7- @Mirac46Duygu (MAZERETLİ)
8-Rakika
Hatice kızı Hanife
9- P pembehayaller06Ezgi (MAZERETLİ)
10-agustos72
Ayşenur
11-Kader_91
Şaziye
12-Minnoskafa
Gamze (MAZERETLİ)
13- @Papatyagibisin70Zeynep
14- @Hayalimdi gercek olduHatice ve Ramazan çifti
15-Eva
Ayşe
16-ftmclk
Süleyman kızı Fatma
17-Ezmu0810
Ezel
Şaziye kardeşimizin aldığı 100ü düştüm
Kalan:900
Allah kabul etsin ❤
Amin inşallah maşallah bugün hizliyiz :)))
Evet canım Kandil ya bugün kendimi tamamen dualara ayırdım işimde Yok çok şükür Rabbim kabul etsinde inşallahAmin inşallah maşallah bugün hizliyiz :)))
Amin inşallah kardeşim Allah razı olsun diğer arkadaşa yarın geçelim ama kader_91 herkese 100 okuycam dedi ama her gün bir kişi olarak biliyor o görsün okusun :)Evet canım Kandil ya bugün kendimi tamamen dualara ayırdım işimde Yok çok şükür Rabbim kabul etsinde inşallah![]()
Evlat sahibi olmak için 1000 adet ihlas suresi okuyoruz katılmak istersen ismini yaz canım ekliyimne okuyoruz bn de katılaym inşallah
evet istiyorum ayşenur ben :)Evlat sahibi olmak için 1000 adet ihlas suresi okuyoruz katılmak istersen ismini yaz canım ekliyim![]()
Tamam canım hoşgeldin bugün okumalar erken bitti yarın ki listede adını göreceksin insallah ❤evet istiyorum ayşenur ben :)