• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Sıra Tülay kardeşimizde Gullbahcemm Gullbahcemm Tülay ve İsmail cifti için her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!

LİSTEMİZ:

1- Hebehubele Hebehubele :KK200: Seda

2- bezginblog bezginblog :KK200: Emine kızı Esra

3- annesinineseri annesinineseri :KK200: Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 :KK200:Seher (MAZERETLİ)

5- Gullbahcemm Gullbahcemm :KK200:Tülay ve İsmail çifti

6- Z Zehra_gns :KK200:Zeliha kızı Zehra

7- @Mirac46 :KK200:Duygu (MAZERETLİ)

8- Rakika Rakika :KK200: Hatice kızı Hanife

9- P pembehayaller06 :KK200: Ezgi (MAZERETLİ)

10- agustos72 agustos72 :KK200:Ayşenur

11- Kader_91 Kader_91 :KK200:Şaziye

Gamze (MAZERETLİ)12- Minnoskafa Minnoskafa :KK200: Gamze

13- @Papatyagibisin70:KK200:Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu :KK200: Hatice ve Ramazan çifti

15- __Eva_ __Eva_ :KK200: Ayşe

16- ftmclk ftmclk :KK200:Süleyman kızı Fatma

Kalan:900

Allah kabul etsin ❤

Hayırlı Kandil’ler güzel yürekli kardeşlerim bugün kandil dualarımızda unutmayalım birbirimizi Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ne muradımız varsa hayırlısyla nasip etsin inşallah
Amin canım kardeşim amin bu gece hep duaya duralım inşallah bol bol isteyelim hazinesi geniş Rabbimden

Aysenurcum ben hem hastaydim hem de esimle biz tartistik.dolayisiyla ben hem agladigim icin kendimi toparlamam gerekiyordu bu yuzden duaya sarildim. misal ben seni tanimiyorum ama senin bi derdin varsa ben ona uzulup kahirlaniyirum gunlerce ağladigim oluyo bi de benim evladim yok herkes gibi bende evlat istiyom fakat cevredeki baski insanlarin konusmalarindan sokaga cikip ekmek almaya gidemiyorum. Sirf gece olsa karanlik olsa oyle bakkala gideyim ekmek alayim die bekliyorum iste bu yuzden bir gun Rabbime yalvardim bana yardim et biriyle beni konustur dedim yoksa ben kafayi yiyecegim dedim ve Rabbime hamdu senalar olsun burada olmami nasip etti.

Her ay adet olunca basimdan kaynar sular dokuluyodu ama buradaki insanlarla konusmak bana iyi geldi dua etmek duaya sarilmak hatta duada kosmak hayir yapmak dahada icimi rahatlatti. Fakat o kadar kaptirdim ki kendimi esim eskiden hassas olan bu yanima simdi iyice hassaslastin ve giderek kendini yiprattin dedi bana nolur artik kulupten cik dedi cunku ben artik cok uzuluyorum bu haline dedi evet dun gece ben yine hem hastaydim gece 1bucuk 2 ye kadar kuran okudum uzerimde borc vardi diye. Ya olursem bu hakla gidersem diye canim yandi ve agriyan belimi anca toparladim.kimseyi tanimiyorum ama bi faydam olsun die ugrasiyom benim huyum bu ben birini kirdigimi dusunursem canim yaniyo simdi ben seni kirdim belki istemeden belki diger kardeslerimi kirdim neden ben okumadim da hep sen bitirdin diyebilirsiniz. Dedim ya eger dua edemezsem kafayi yiyorum bunaliyorum esimlede tartistik o yuzden benim üzerimde emegi olan sizlere az biraz okuduysam bunu hor gormeyin çunku ben belki nete bir daha giremeyebilirim o yuzden haklarinizi helal edin istiyorum. Bana emegi olan benle konusan arayan soran bir iki kardesim var hakkini helal etsin seher var ve ezgi var onlar benimle oldular ben agladigimda belki benle agladilar dert ortagim oldular sadece onlar degil sizlerde benim icin cok ozelsiniz biyolojik olmasada kardesim gibisiniz.belki yarindan sonra hic giremeyecegim bunu bilmiyorum sadece esime bugun dedim az bekle bir iki isim var sonra çikacagim dedim.senin iyi niyetini biliyorum kalbinin guzelliginide merhametinide burdaki herkese tesekkur ederim bana duada yardimci oldular herkes haklarini helal etsin.

Nolur kimse bisey yazmasin gercekten duygusallik diz boyu sizden ayri kalacagimi dusunmek beni uzuyo ama cok az bi zaman sonra belki aranizdan ayrilabilirim sayet bir gun olamazsam aranizda nolur helal edin hakkinizi
Helal olsun asıl sen hakkını helal et böyle konusma mahvettin beni burda. :( bak bugün kandil ve sıra sana geldi bu kadar skma kendini biraz rahat birak ben inaniyorum ki en kisa surede buradaki herkes evlat sahibi olacak. Dertler skntilar gecici kimin ne skntisi varsa yardim edip kosan bi insansin yüreğin öyle yüce ki . Rabbim sevdigi kullarını imtihan eder derler. Azcik daha sabir lütfen kendini birakma . Ve kimse icin uzme kendini dua et bundan guzel bi durum daha olabilirmi ? Bizim kalbimizde yer ettin sebi heo bekliyoruz burda.

Helal olsun asıl sen hakkını helal et böyle konusma mahvettin beni burda. :KK43: bak bugün kandil ve sıra sana geldi bu kadar skma kendini biraz rahat birak ben inaniyorum ki en kisa surede buradaki herkes evlat sahibi olacak. Dertler skntilar gecici kimin ne skntisi varsa yardim edip kosan bi insansin yüreğin öyle yüce ki . Rabbim sevdigi kullarını imtihan eder derler. Azcik daha sabir lütfen kendini birakma . Ve kimse icin uzme kendini dua et bundan guzel bi durum daha olabilirmi ? Bizim kalbimizde yer ettin sebi heo bekliyoruz burda.
Şimdiden çok özledim :(

Sıra Tülay kardeşimizde
Gullbahcemm Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti için her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!

LİSTEMİZ:

1- Hebehubele Hebehubele :KK200: Seda

2- bezginblog bezginblog :KK200: Emine kızı Esra

3- annesinineseri annesinineseri :KK200: Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 :KK200:Seher (MAZERETLİ)

5- Gullbahcemm Gullbahcemm :KK200:Tülay ve İsmail çifti

6- Z Zehra_gns :KK200:Zeliha kızı Zehra

7- @Mirac46 :KK200:Duygu (MAZERETLİ)

8- Rakika Rakika :KK200: Hatice kızı Hanife

9- P pembehayaller06 :KK200: Ezgi (MAZERETLİ)

10- agustos72 agustos72 :KK200:Ayşenur

11- Kader_91 Kader_91 :KK200:Şaziye

12- Minnoskafa Minnoskafa :KK200: Gamze (MAZERETLİ)

13- @Papatyagibisin70:KK200:Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu :KK200: Hatice ve Ramazan çifti

15- __Eva_ __Eva_ :KK200: Ayşe

16- ftmclk ftmclk :KK200:Süleyman kızı Fatma

Kalan:150

Allah kabul etsin ❤

Back