Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Gülme dedin ama sen böyle yazinca ben bı kahkaha attım Masallah kız sana kolay gelsin ben de seni seviyorum :*

Cnm 457 okudum sizde tmm demissiniz eski paylasimlrdn zorla buldum 435 mi okunackti 22 biri alabilir kendine ekleyebilir yeni kisiye gecelim bence bugun
. . Sayfa sahibi fazlalari aldim demis ama

Cnm 457 okudum sizde tmm demissiniz eski paylasimlrdn zorla buldum 435 mi okunackti 22 biri alabilir kendine ekleyebilir yeni kisiye gecelim bence bugun
. . Sayfa sahibi fazlalari aldim demis ama
Tamm ezgicim ben not edeyim seda onlara son kez bakar sorun olmasin yeni kisiye gececegiz insallah bitmelerini bekliyorum sen eger okuttuysan msj hanene yaz siradaki arkadasimiza hediye ettim die dua et sonra arkadasimiza geçince dersin ben bitirdim die sayini belli edersin olur mu.

1. -) Hebehubele 404 okudu

2-) bezginblog bildirim yapacak

3-) annesinineseri 445 okudu

4-) Hercai91 bildirim yapacak

5-) Gullbahcemm 445 okudu

6-) Z Zehra_gns 404 okudu

7-) M Mirac440 bildirim yapacak

8.) Rakika 445 okudu

9-) P pembehayaller06 457

10-) agustos72 . Bildirim yapacak

11-) Masalperisi0038 bildirim yapacak

12-) Kader_91 bildirim yapacak

Kizlarrr haber bekliyorum
  2. Lütfen ısrarla söylüyorum bildirim yapin ki diger arkadaslara gecebilelim.
  3. Ve bu günden sonra her gun 1 kisiye 370 okuyalim diyorum bi dönüş yapmadiniz?

Benim gözümden kaçmış canım ben her gün okurum Allah'ın izniyle

Sedacim nasil oldun bugun sana mumin kardeşlerin dua ettiler aile hayatin yuvan icin mutlu olman icin yaziyorum insallah mutlu olursun canim

Benimde az kaldı bugün biter yarın yeni kişiye geçebiliriz

Cnm yarin yogun olrsam siradaki arkadasa arkdsmnda yardimiyla tugba ismi okuduk bagisladik zehra arkadasimiza bana 370 yazin olurmu rabbim saglikli sohhatli salih evlatlardan versin

Günaydin herkese.Kizlar şu sekilde bilgi geceyim size.okunan kişi gullbahcemm Tülay ve eşi ismail için...

-) Hebehubele 404 okudu

7-) M Mirac440 bildirim yapacak

8.) Rakika 445 okudu

12-) Kader_91 370 okudu

Kizlar bugun bitirebilirseniz seda kontrolunu yapar ona gore zehra kardesimize gecis yapacagiz insallah

Günaydin herkese.Kizlar şu sekilde bilgi geceyim size.okunan kişi gullbahcemm Tülay ve eşi ismail için...

-) Hebehubele 404 okudu

7-) M Mirac440 404 okudu

8.) Rakika 445 okudu

12-) Kader_91 370 okudu

Kizlar bugun bitirebilirseniz seda kontrolunu yapar ona gore zehra kardesimize gecis yapacagiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…