- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Gülme dedin ama sen böyle yazinca ben bı kahkaha attımKızlar ben bi bilgi geceyim akşam kayinvaldemler oturmaya geleceklermis (( hanifem sakin bak burda gülme kiz kaynanamdan cekinmiyom sadece rahat etsinler die ugrasiyom sabah kayinvaldem geldi dedim ya ona istinaden dedim.))biseyler hazirlayayim onlar gidince listeye bakarim yinede. Şuan affinizi isteyecegim
Tamm ezgicim ben not edeyim seda onlara son kez bakar sorun olmasin yeni kisiye gececegiz insallah bitmelerini bekliyorum sen eger okuttuysan msj hanene yaz siradaki arkadasimiza hediye ettim die dua et sonra arkadasimiza geçince dersin ben bitirdim die sayini belli edersin olur mu.Cnm 457 okudum sizde tmm demissiniz eski paylasimlrdn zorla buldum 435 mi okunackti 22 biri alabilir kendine ekleyebilir yeni kisiye gecelim bence bugun
. . Sayfa sahibi fazlalari aldim demis ama
Benim gözümden kaçmış canım ben her gün okurum Allah'ın izniyle
-)Hebehubele 404 okudu
2-)bezginblog bildirim yapacak
3-)annesinineseri 445 okudu
4-)Hercai91 bildirim yapacak
5-)Gullbahcemm 445 okudu
6-) Z Zehra_gns 404 okudu
7-) M Mirac440 bildirim yapacak
8.)Rakika 445 okudu
9-) P pembehayaller06 457
10-)agustos72 . Bildirim yapacak
11-)Masalperisi0038 bildirim yapacak
12-)Kader_91 bildirim yapacak
Kizlarrr haber bekliyorum- Lütfen ısrarla söylüyorum bildirim yapin ki diger arkadaslara gecebilelim.
- Ve bu günden sonra her gun 1 kisiye 370 okuyalim diyorum bi dönüş yapmadiniz?
TAmam kuzucum sağol cevap yazdığın için ♡Benim gözümden kaçmış canım ben her gün okurum Allah'ın izniyle
Benimde az kaldı bugün biter yarın yeni kişiye geçebiliriz
-)Hebehubele 404 okudu
2-)bezginblog bildirim yapacak
3-)annesinineseri 445 okudu
4-)Hercai91 bildirim yapacak
5-)Gullbahcemm 445 okudu
6-) Z Zehra_gns 404 okudu
7-) M Mirac440 bildirim yapacak
8.)Rakika 445 okudu
9-) P pembehayaller06 457
10-)agustos72 . Bildirim yapacak
11-)Masalperisi0038 bildirim yapacak
12-)Kader_91 bildirim yapacak
Kizlarrr haber bekliyorum- Lütfen ısrarla söylüyorum bildirim yapin ki diger arkadaslara gecebilelim.
- Ve bu günden sonra her gun 1 kisiye 370 okuyalim diyorum bi dönüş yapmadiniz?
Sehercim eksigin varsa alabilirim yoksa baska yerden dua almaya gececegimBenimde az kaldı bugün biter yarın yeni kişiye geçebiliriz
Tamamlarım kuzum ben az kaldiSehercim eksigin varsa alabilirim yoksa baska yerden dua almaya gececegim
Saol duygucum gunceleyecegim ekranı saol haber verdigin icin404 okudum bn arkadaslar