Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Kizlar benim siram adim tulay esimin adi ismail

Bana okunuyor suan
Masalperisi arkadasimizda gelince sayilarimizin adetleri dustu dogal olarak dun 445 di suandan itibaren 404 arkadaslar

Kizlar bi saniye bisey demem gerek sedacim benim yanlisim varsa beni duzelt canim biz 12 kisi olduysak sayet adam basi 370 okumamiz gerek

Kalan 4 taneyi okuyan kisi ceker hacetine

Kizlar bi saniye bisey demem gerek sedacim benim yanlisim varsa beni duzelt canim biz 12 kisi olduysak sayet adam basi 370 okumamiz gerek

Kalan 4 taneyi okuyan kisi ceker hacetine
Yok canım hesap dogruda bezginblog ortada yok eger devam ederse o düşüruruz . Ama gelmezse eksik kalmasn kimsenin diye 11 kisiymis gbi hesapladim

Güncel liste
Tefriciye Listemiz;
1-) Hebehubele Hebehubele ( gulay kizi seda)
bezginblog bezginblog (eminekizi esra)
annesinineseri annesinineseri
Hercai91 Hercai91
@Gullbahcemm(Tülay ve ismail)
Z Zehra_gns
@Mirac46
@HemDeliHemAsik
P pembehayaller06
agustos72 agustos72
masalperisi666 masalperisi666
Kader_91 Kader_91

NOT

Listemizde arkadaslar 12 kisiyiz şuandan itibaren dolayisiyla adam basi 370 okumaniz gerek. Son 4 tane hacet sahibi okur.

Fazla okuyan arkadaslardan 75 sayi bi sonrakine devredilir
Hayır canim bezginblog dönerse 370 olcak dönmezse eğer 405 . Donerse bezginblogun okuduğunu bi sonrakime dedr3der sayiyi düşüruruz

Güncel liste
Tefriciye Listemiz;
Hercai91 Hercai91
Z Zehra_gns
@Mirac46
@HemDeliHemAsik
P pembehayaller06
agustos72 agustos72
Kader_91 Kader_91

NOT

Listemizde arkadaslar 12 kisiyiz şuandan itibaren dolayisiyla adam basi 370 okumaniz gerek. Son 4 tane hacet sahibi okur.

Tmm hacet sahibi hic okumuyckmi sadece 4 tanemi okucak?

Tamm sedacim 12kisi oldugumuz icin acaba ben mi yanlis hesapladim dedim. 12 kisi olursak son 4 tane kaliyo onuda hacet sahibine okutalim o an kendi hacetini soylesin kıbleye donrek. Bu benim yüregimden gecen soylemeden edemedim affıniza sığınacağım.esra hasta mı bilen var mi. Bir de çikmadan sedacim sen nasilsin onu ögreneyim öyle çikayim gönul rahatlıģıyla

Güncel liste
Tefriciye Listemiz;
Hercai91 Hercai91
Z Zehra_gns
@Mirac46
@HemDeliHemAsik
P pembehayaller06
agustos72 agustos72
Kader_91 Kader_91

NOT

Cnm siradaki arkds icin ne yapalm biliyormsn mesela tulay da ya sira onu digerlerinden farjli belirgin renkle yazalim mesela mor vb.gibi bide kisilerin basina sayi koyalim 1 2 diye bide okuyan kisilerin listesini yayinlayalm karsisinda kac tane okuduu olsun

X