Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

250 sen aldin kac tane okunacak sorun degil ben devam edeyim esracim kac tane daha lazim 50 okudum simdi bitti

Esracim bildigim kkadar biz 634 tane okuyoruz canim fazla olmasin ben simdi 90 okudum 250 hanife okusa340 yapar 250 sen okusan 590 olur ben mi yanlis hesapladim acaba

Canım ben 250 okumuştum arkadaş 250 okurum dedi 500 50 sen demiştin 550 84 eksik kalıyordu doğru hesapladım

210 tane okudum şu anda fazla okuduysaniz ona göre okuyayım arkadaşlar kalanını

Ben 634 tane toplam olacak diye dedim yanlışlik olmasin diye 637 degildi o yüzden öyle dedim. Yinede eksik varsa haber ver misafirim var şuan ondan yazamiyom

He tamam eksik yok hatta 44 tane daha okunack var ben 250yi tamamliyim hemen :)

Hanife sen 210 okudunsa 90 ben okudum 300 eder 250 esra okumus diye bilgim var baska okumus mu bilmiyom okumadiysa ben okurum olmazsa

Eksik yok dimi yine bi sayin ona gore annemlerdeyim ben onun misafirleri var onlarla ilgileniyom o yüzden bi yandan da okuyom haber verin iceriye gitmeden okuyayim yine

Amin amin bitti dimi eksik yok dagitim yapilinca benim uzerime duseni ben alirim okurum ama saat 11 gibi otogara gidecegiz o yüzden okumalarimi yarin yapar bitirip teslim ederim sadece bilgi gecin nolur

Kizlar bu arada hanifede girecek bizimle olacak ya bi arkadasimizida ben isteyecegim katilmasini liste bitince mi cagırayim bugun bildirim yapayim mi

X