- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Allah razi olsun esercim Rabbim ne hacetin varsa gidersin gonlunun muradlarini cifter cifter alasin insallahne derdi varsa rabbim derman olsun inşallah..
Hakka girmek istemiyorum ama nolursunuz sizden birsey isteyecegim.vaktinizi aldim ama Rabbimin kulu cok zorda ve bende caresizce ona dua edenleri bi araya toplamak istiyorum yalvaririm
Allah yar ve yardimcisi olsun insallah
Kizlar Allah rizasi icin sizden bi dua isteyecegim şimdi nolursunuz bi arkadasimiz var adi ezgi onun ve esi icin nolursunuz acil dua eder misiniz adet olanda okusun olmayanda ve nolur bu mesajimi dagitabildiginiz kadar dagitirsaniz inanin cok sevinirim cennet sizinle olsun inşallah.
Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah ne sikintsi varsa gidersinHakka girmek istemiyorum ama nolursunuz sizden birsey isteyecegim.vaktinizi aldim ama Rabbimin kulu cok zorda ve bende caresizce ona dua edenleri bi araya toplamak istiyorum yalvaririm
Kizlar Allah rizasi icin sizden bi dua isteyecegim şimdi nolursunuz bi arkadasimiz var adi ezgi onun ve esi icin nolursunuz acil dua eder misiniz adet olanda okusun olmayanda ve nolur bu mesajimi dagitabildiginiz kadar dagitirsaniz inanin cok sevinirim cennet sizinle olsun inşallah.
Canım liste bitsin sonra diger dualarin listesine aliriz seni zaten az kaldi bitmesine bunun.Kızlar ben geri döndüm isterseniz katılabilirim yine listenin en sonuna yaz ismimi girip çıktığım için kime okuyoruz açık var mı okuyim??
Tamam canım insallahCanım liste bitsin sonra diger dualarin listesine aliriz seni zaten az kaldi bitmesine bunun.
Ne duasi topluyosunuz simdi?Kizlar ezgi arkadasimizin rahminde ur varmiş eger ur tedavi edilmezse sonucu demiyorum ve eşi icinde oyle sorun var onlara şifa dilerseniz inanin Rabbimde sevinir şifanin sonucu hamile kalinsin deyin nasil dua geciriyorsaniz eger Allah aşkına cok agliyo kardeşimiz bende burdan ona üzüluyorum nolursunuz dua edin. Rabbim sonucunu hayirli etsin Rabbimde size evlat hasretinizi gidersin insallah. Nolur sizde duaya icabet edin ve dagitabildiginiz kadar dagitin ki belki melhem oluruz yarasina kardesimizin
Amin canım.. hepimizin duasını kabul etsin inşallah..annesinineseri canimm okudum Rabbim duani kabul etsin
İstersen paylasabilirim beni de listenin sonuna ekler @Hebehubele en son da bana okunur kabul edersenizArkadaşlar çok rahatsızdım okumaya ancak bugün başlayabildim bugün yetişremeyebilirim haber vermek istedim kusura bakmayın
Benim için sıkıntı Yok canım Eger arkadaşlar kabul ederse paylaşalım benim içinde iyi olur yetişmeyecek bugünİstersen paylasabilirim beni de listenin sonuna ekler @Hebehubele en son da bana okunur kabul ederseniz
Canım ben bitirmedim 200 okudum daha devam ediyorum sen 250 okuyabilirsin Çok sagolHenüz paylasmadik arkadaş ta ne kadarını okudu bilmiyorumbezginblog esracim ne kadar kaldı 250 okuyim ben :)