Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah ne sikintsi varsa gidersin

Kizlar ezgi arkadasimizin rahminde ur varmiş eger ur tedavi edilmezse sonucu demiyorum ve eşi icinde oyle sorun var onlara şifa dilerseniz inanin Rabbimde sevinir şifanin sonucu hamile kalinsin deyin nasil dua geciriyorsaniz eger Allah aşkına cok agliyo kardeşimiz bende burdan ona üzüluyorum nolursunuz dua edin. Rabbim sonucunu hayirli etsin Rabbimde size evlat hasretinizi gidersin insallah. Nolur sizde duaya icabet edin ve dagitabildiginiz kadar dagitin ki belki melhem oluruz yarasina kardesimizin

Ne duasi topluyosunuz simdi?

Canim dua toplamiyoz ne dua ederseniz ezgi arkadasimiza okuyun dagitin herkes dua etsin illaki şunu okuyalim demiyorum gonlunuzden ne dua gecerse onuda anin die dedim. Rabbim dualarınizi hacetlerinizi gidersin insallah

Arkadaşlar çok rahatsızdım okumaya ancak bugün başlayabildim bugün yetişremeyebilirim haber vermek istedim kusura bakmayın

Paylaşildi mi adetler kizlar bende alabilirim yarin yeni kardesimize geceriz sikinti yapmayin ne kadar okuyoruz

Bi 50 sen oku bi 50 ben okuyayim kizlarda 50 okusun hanifecim.esra okuyamadiysa hepsini tekrar bolusuruz eger okuduysada sayiyi tamamlar diger arkadasa hediye ederiz olmaz mi

Esracim sen dur hastaysan eger kizlarla boluselim 50 ben okuyayim 50ser boluselim arta kalan olursa sayidan duseriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…