Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Hebehubele Hebehubele canım saliha için 404 mü okunacak ben önümüzdeki günlerde ailemin yanınan istanbula gideceğim 1 hafta 10 gün kalmayı düşünüyorum internetim olursa yine girmeye çalışacağım. Olur da haber veremez isem siz okundu olarak geçersiniz canım okurum yani ailemin yanında bile olsam. Şimdiden başlanılacak ise gidene kadar da bitirmiş de olurum.

Hebehubele Hebehubele canım saliha için 404 mü okunacak ben önümüzdeki günlerde ailemin yanınan istanbula gideceğim 1 hafta 10 gün kalmayı düşünüyorum internetim olursa yine girmeye çalışacağım. Olur da haber veremez isem siz okundu olarak geçersiniz canım okurum yani ailemin yanında bile olsam. Şimdiden başlanılacak ise gidene kadar da bitirmiş de olurum.
Tamam canım s3n oradayken yaklaşık 3 kişiye okunur sıradaki sen okursn ben sana okundu yazarım haber veremesende.

Nasılsın ? kan pıhtılaşmasi yazmışsın bi sorun yoktur inşallah dinlediniz mi kalp atışını keseyi falan görebildiNazmi?
İki genimde pıhtılaşma var 677 heterozigot paı heterozigot doktorum doç.çok iyi bir doktor bu genlerin önemsiz oldugunu igneye gerek duymadıgını söyledi mthfr geni için folik asit lazım dedi hergün folbiol içiyorum diger gen içinde 150 mg ecopirin kan sulandırıcı verdi.ama herkez igne kullanıyo kafama takıldı arkadaşların arasında pıhtılaşması olan varsa diye yazdım allaha emanet bebişim artık.inşallah bu sefer hastaneden kucagım dolu mutlu bir şekilde çıkarım..
Dün acile gittim kasılmam var diye sata göre 6+6 ama ultrasonda keae 6+1 uyumlu çıktı minik oldugu için bebiş karından görülmedi alttanda muayne etmedi kasılmam var diye progestan içiyorum şimdilik.
Sen kaçıncı haftada kalp atışlarını duydun

X