Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

İki genimde pıhtılaşma var 677 heterozigot paı heterozigot doktorum doç.çok iyi bir doktor bu genlerin önemsiz oldugunu igneye gerek duymadıgını söyledi mthfr geni için folik asit lazım dedi hergün folbiol içiyorum diger gen içinde 150 mg ecopirin kan sulandırıcı verdi.ama herkez igne kullanıyo kafama takıldı arkadaşların arasında pıhtılaşması olan varsa diye yazdım allaha emanet bebişim artık.inşallah bu sefer hastaneden kucagım dolu mutlu bir şekilde çıkarım..
Dün acile gittim kasılmam var diye sata göre 6+6 ama ultrasonda keae 6+1 uyumlu çıktı minik oldugu için bebiş karından görülmedi alttanda muayne etmedi kasılmam var diye progestan içiyorum şimdilik.
Sen kaçıncı haftada kalp atışlarını duydun
Herşey gönlünce olsun 7. Haftada duymuştum kalp atışını canım bana da geriden geliyor demişti o zaman . 6+4 şuan falan demişti ama 10. Haftada gidişimde sat ı yakalamıştı

Ezel arkadasım kaybettigim bebeklerimde olsun normal tup bebek tedavilerimde olsun ben kan sulandirici igne kullandim drdan memnunsan dert etme igne yerine hapda faysa saglar igneyi hergun vurundugunda morluklar olusuyor hafif, Rabbim yavrularınizi hayırli eylesin insallah bol bol dinleneceksin bacım ağir iş yapma bol su tüket o kasılmalar bebegin yerlesipde rahime tutunma evresi doneminde oldugun icin normal amaa sen yinede isini saģlama al

Ezel arkadasım kaybettigim bebeklerimde olsun normal tup bebek tedavilerimde olsun ben kan sulandirici igne kullandim drdan memnunsan dert etme igne yerine hapda faysa saglar igneyi hergun vurundugunda morluklar olusuyor hafif, Rabbim yavrularınizi hayırli eylesin insallah bol bol dinleneceksin bacım ağir iş yapma bol su tüket o kasılmalar bebegin yerlesipde rahime tutunma evresi doneminde oldugun icin normal amaa sen yinede isini saģlama al
Cevap verdin allah razı olsun senden.
Hangi genlerinde pıhtılaşma vardı dikkat etmeye çalışıyorum bu gebeligim biraz zor rabbim yardım etsin allahıma sıgınıyorum.

20180513_175009.jpg
Canım bana bu testi yaptırdığımız zaman 6 -7 yıl önce genetik dr ne aspirine nede igneye gerek yok boş boşuna vucuduna kimyasal ilac alma demisti kadın doğum drları veriyor yinede ilaç, resimdeki benim değerlerim digerlerinde saglam yaziyor bu ikisinde böyle bir açiklama var, genellikle tekrarlayan gebelik kayıplarında igne yada asprin bazende her ikisi veriliyor. Benim 2. Gebelik kaybımda her ikisini kullanıyordum. Bu en sonki tüp bebek tedavisinde ise önce dr asprin verdi. Embriyo transferinden sonra ise iğneye geçmiştik şuan tedavim negatif sonućlandığı için bütün ilaçlarımi biraktım. Drun ne diyorsa onu uygula canım memnun isen drundan sorun yokdur.
RABBIM yardımcinız olsun Ezmu0810 Ezmu0810

X