- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Hebehubele
- #2.261
Hebehubele okudum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey gönlünce olsun 7. Haftada duymuştum kalp atışını canım bana da geriden geliyor demişti o zaman . 6+4 şuan falan demişti ama 10. Haftada gidişimde sat ı yakalamıştıİki genimde pıhtılaşma var 677 heterozigot paı heterozigot doktorum doç.çok iyi bir doktor bu genlerin önemsiz oldugunu igneye gerek duymadıgını söyledi mthfr geni için folik asit lazım dedi hergün folbiol içiyorum diger gen içinde 150 mg ecopirin kan sulandırıcı verdi.ama herkez igne kullanıyo kafama takıldı arkadaşların arasında pıhtılaşması olan varsa diye yazdım allaha emanet bebişim artık.inşallah bu sefer hastaneden kucagım dolu mutlu bir şekilde çıkarım..
Dün acile gittim kasılmam var diye sata göre 6+6 ama ultrasonda keae 6+1 uyumlu çıktı minik oldugu için bebiş karından görülmedi alttanda muayne etmedi kasılmam var diye progestan içiyorum şimdilik.
Sen kaçıncı haftada kalp atışlarını duydun
Cevap verdin allah razı olsun senden.Ezel arkadasım kaybettigim bebeklerimde olsun normal tup bebek tedavilerimde olsun ben kan sulandirici igne kullandim drdan memnunsan dert etme igne yerine hapda faysa saglar igneyi hergun vurundugunda morluklar olusuyor hafif, Rabbim yavrularınizi hayırli eylesin insallah bol bol dinleneceksin bacım ağir iş yapma bol su tüket o kasılmalar bebegin yerlesipde rahime tutunma evresi doneminde oldugun icin normal amaa sen yinede isini saģlama al
Razı olsun canımHebehubele okudum canim saliha arkadasımiza
Allah razı olsun canımDil-i bitab Saliha için 404 adet okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım benim ❤❤❤
Evet canım şuan liste tam eksilen yok öyle devam edelimHebehubele canım yine 404 adetmi ona göre başlıcamda
Tamam canım ramazanin ilk 10-15 gunune kadar bitirirsek iyi olur niyetli okunurken biraz sıkıntı cekecez Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile bitirelim listemiziEvet canım şuan liste tam eksilen yok öyle devam edelim