- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
- #2.221
Amin inşallah :))Ayy çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah :))Ayy çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1. @annesinineseri Nurcan kızı Eser
2. @Mirac46 Duygu
3. Rakika Hatice kizi hanife
4. Kader_91 merve
5. Ezmu0810 Ezel
6. Dil-i bitab Saliha
7. H hayalalemiveben Melek
8. icroc Tuğba
9. @darrbee BETUL
10
@Umutvar123
11-) ftmclk
Ezmu0810 okuyoruz kisi basi 404 tane okuyoruz .perşembeye bitirelim insallah kadar bitirelim insallah.
Canım hayalimdi gercek oldu arkadaşta degilmiydi sıra listeden cıktimi toplamda 2 kisimi yok artık listedeBismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1. @annesinineseri Nurcan kızı Eser
2. @Mirac46 Duygu
3. Rakika Hatice kizi hanife
4. Kader_91 merve
5. Ezmu0810 Ezel
6. Dil-i bitab Saliha
7. H hayalalemiveben Melek
8. icroc Tuğba
9. @darrbee BETUL
10
@Umutvar123
11-) ftmclk
Ezmu0810 okuyoruz kisi basi 404 tane okuyoruz .perşembeye bitirelim insallah kadar bitirelim insallah.
Ayrıca kalan 200 vardı okundumuCanım hayalimdi gercek oldu arkadaşta degilmiydi sıra listeden cıktimi toplamda 2 kisimi yok artık listede
404 adet okudum Ezmu0810 için Allahü Teala Ezel kardeşimize sıhhatli bir gebelik geçirip, evladını sağlıkla kucağına almayı ve islam üzere yetiştirebilmeyi nasip etsin
Allah razı olsun çok güzel dua etmişsinz gönlüm ferahladı rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahEzmu0810 için 404 adet okudum Rabbim çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aa hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin saglıklı hayırlı evlat olsun canım :)Evet yeni ögrendim
Amin canım allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin inşallahAa hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin saglıklı hayırlı evlat olsun canım :)
Amin canım Allah razı olsunAmin canım allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin inşallah
Bitti yazmış biri canım o yüzden yeni kişiye geçtim ama eksik mi var . Hayalimdi gerçek oldu giremiyomusliseden daha önce çıkardık. Avon52 okumuyor. Sildim listeden canımAyrıca kalan 200 vardı okundumu
Ben bu listeye katılamadım ama Allah nasip ederse bi sonrakine katılmayı düşünüyorum inşallah canım Allah razı olsunHebehubele , canim sen listede neden yoksun. Sana da okuyalim
Anladim canim 200 alan varmı okurum diye yazan oldumu bilmiyorum bacım istersen bir duyuru yazısi yaz alan okumusmu diye eksik olmasınBitti yazmış biri canım o yüzden yeni kişiye geçtim ama eksik mi var . Hayalimdi gerçek oldu giremiyomusliseden daha önce çıkardık. Avon52 okumuyor. Sildim listeden canım
Gözümden kaçan olursa bildirin lütfen 100 alan olmuştu en son geriye eğer 130 kaliyorduysa Kader_91 tamamlarmisin canimAnladim canim 200 alan varmı okurum diye yazan oldumu bilmiyorum bacım istersen bir duyuru yazısi yaz alan okumusmu diye eksik olmasın
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versinEvet yeni ögrendim
Tamamlarım canım döndüm aranıza artıkGözümden kaçan olursa bildirin lütfen 100 alan olmuştu en son geriye eğer 130 kaliyorduysa Kader_91 tamamlarmisin canim
Aminn allah razı olsun rabbim sag saglim kucagımıza alamyıda nasip etsin evlatlarımız allaha emanetAllah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin