Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .

1. annesinineseri annesinineseri Nurcan kızı Eser
Okudu

2. @Mirac46 Duygu

3. Rakika Rakika Hatice kizi hanife
OKUDU

4. Kader_91 Kader_91 merve

5. Ezmu0810 Ezmu0810 Ezel
Okudu

6.@Dil-i bitab Saliha Okudu

7. H hayalalemiveben Melek okudu

8. icroc icroc Tuğba
Okudu
Okudu

9. D darrbee BETUL
Okudu

10
Umutvar123 Umutvar123
okudu

11) @AVON52

12-) ftmclk ftmclk okudu

Kader_91 Kader_91 merve Için okuyoruz kisi basi 370 tane okuyoruz .cumaya kadar bitirelim insallah. Bi tek dua sahibi 374 okuyacak Mutlaka bildirim yapılsın okunduguna dair . ALLAH kabul etsin kızlar @AVON52 yerine paylaşıp bitirelim o okumuyor sanırım liste dışı kalacak . Ve sizden brsey rica edebilir miyim çok yoğun bir hafta geçiriyorum tesbihat hatmim var okuyamadm bana yardım edebilirmisiniz acaba? Haklarına girdim insanların ?

Cook sevindim canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah topigimize 1 hamile daha eklendi hamdolsun :)
Evet rabbime şükürler olsun nasip etti :anneadayı:inşallah kucagımıza da alacagımız günleride görürüz dualar gönlümü ferahlatıyo burası bana çok iyi geliyo rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah:dua:

Evet rabbime şükürler olsun nasip etti :anneadayı:inşallah kucagımıza da alacagımız günleride görürüz dualar gönlümü ferahlatıyo burası bana çok iyi geliyo rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah:dua:

Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin. darısı da bizlere inşallah:))

Okudu

2. @Mirac46 Duygu

OKUDU

Okudu

6.@Dil-i bitab Saliha Okudu

7. H hayalalemiveben Melek okudu

8. icroc icroc Tuğba
Okudu
Okudu

9. D darrbee BETUL
Okudu

10
Umutvar123 Umutvar123
okudu

11) @AVON52

12-) ftmclk ftmclk okudu

Kader_91 Kader_91 merve Için okuyoruz kisi basi 370 tane okuyoruz .cumaya kadar bitirelim insallah. Bi tek dua sahibi 374 okuyacak Mutlaka bildirim yapılsın okunduguna dair . ALLAH kabul etsin kızlar @AVON52 yerine paylaşıp bitirelim o okumuyor sanırım liste dışı kalacak . Ve sizden brsey rica edebilir miyim çok yoğun bir hafta geçiriyorum tesbihat hatmim var okuyamadm bana yardım edebilirmisiniz acaba? Haklarına girdim insanların ?
Canım @AVON52 nin yerine 100 aldım o zaman. Tesbihat hatmim derken canım ne okuyorsun yani

2. @Mirac46 Duygu

6.@nergismor Saliha

7. H hayalalemiveben Melek

8. icroc icroc Tuğba

9. D darrbee BETUL

10
Umutvar123 Umutvar123

11-) ftmclk ftmclk

Ezmu0810 Ezmu0810 okuyoruz kisi basi 404 tane okuyoruz .perşembeye bitirelim insallah kadar bitirelim insallah.
Tamam canım inşallah :)

Ezmu0810 Ezmu0810 Ezelcim hayırlı olsun Allah saglıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsinnnn :KK36:

X