- 16 Aralık 2016
- 2.912
- 2.737
- Konu Sahibi Hebehubele
- #2.281
Evet az kaldı benim bugun bitiririm inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet az kaldı benim bugun bitiririm inşallah :)
Saliha arkadaşımız için 404 tane okudum rabbim kabul etsin
evet canım az kaldı..
Canım ben okuyamadım yarın bir gün bitiririm inşaallah . Yatili misafirim geldi ve daha da gelecek ben yurt dışındayım . Hakkınızı helal edin daha devam edemeyeceğim . Misafirlerim gittiğinde araniza yeniden katılırım inşaallah .
Uzun süre ki olmayacaksın canım yoksa liste de adın devam etsin mi ?Canim
Canım ben okuyamadım yarın bir gün bitiririm inşaallah . Yatili misafirim geldi ve daha da gelecek ben yurt dışındayım . Hakkınızı helal edin daha devam edemeyeceğim . Misafirlerim gittiğinde araniza yeniden katılırım inşaallah .
TamamUzun süre olamayacağım listeden ismimi silebilirsin .
Canım 4450 yapıyor, oluyormu öyle dua sahibib 448 okusun geri kalan 9 kisi 444 okusa nasıl olur boyle tam 4444 oluyorBismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1. annesinineseri Nurcan kızı Eser
2. @Mirac46 Duygu
3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanife
4. Kader_91 merve
5. Ezmu0810 Ezel
6. Dil-i bitab Saliha
7. H hayalalemiveben Melek
8. icroc Tuğba
9. D darrbee BETUL
10) ftmclk
Canim senin dedigin ilacı daha once almıstim ona başlıyacağim ben insallah fayda saglar. Ilacin boyu mubarek füze gibi duruyor : )Bende okuyorum canım bitirince yazarım
İnşallah canımCanim senin dedigin ilacı daha once almıstim ona başlıyacağim ben insallah fayda saglar. Ilacin boyu mubarek füze gibi duruyor : )
H hayalalemiveben Melek arkadaşımız için 444 okudum canım Rabbim niyetini kabul etsin inşallahBismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1. annesinineseri Nurcan kızı Eser
2. @Mirac46 Duygu
3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanife
4. Kader_91 merve
5. Ezmu0810 Ezel
6. Dil-i bitab Saliha
7. H hayalalemiveben Melek
8. icroc Tuğba
9. D darrbee BETUL
10) ftmclk
Olur oda olur canım farketmezCanım 4450 yapıyor, oluyormu öyle dua sahibib 448 okusun geri kalan 9 kisi 444 okusa nasıl olur boyle tam 4444 oluyor
444 okuyoruz de miOlur oda olur canım farketmez