- 25 Temmuz 2017
- 87
- 7.208
- Konu Sahibi Hebehubele
- #2.181
ümmeti muslı alemıynden inşaAllah eyvallah bacımAllah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ümmeti muslı alemıynden inşaAllah eyvallah bacımAllah razı olsun
Canım Kader cenazem var demişti onun payını birlikte okuyalım 74 aldım kalan 300Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1. annesinineseri Nurcan kızı Eser
Okudu
2. M Mirac440 Duygu
3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanife
OKUDU
4. Kader_91 merve
5. Ezmu0810 Ezel
Okudu
6. Dil-i bitab Saliha Okudu
7.@hayalalemiveben Melek okudu
8. icroc Tuğba
Okudu
Okudu
9. D darrbee BETUL
Okudu
10
Umutvar123
okudu
11) @AVON52
12-) ftmclk okudu
Kader_91 merve Için okuyoruz kisi basi 370 tane okuyoruz .cumaya kadar bitirelim insallah. Bi tek dua sahibi 374 okuyacak Mutlaka bildirim yapılsın okunduguna dair . ALLAH kabul etsin
Bir arkadaş 300 aldı galiba onun yerineCanım Kader cenazem var demişti onun payını birlikte okuyalım 74 aldım kalan 300
Listeye mı ekleyelim.sizi ? Katılmak istemiştiniz?Allahım yardımcınız olsun efendımz sav.hurmetıne hayr kapılarını açsın inşaAllah hayr nıyetlerınız kabul olsun ınsaAllah bende adınıza 300 aldım ayrıca katılmamı isterseniz haber verin okurum inşaAllah mübarek aylar hürmetine ne güzel bir kardeşlik adınıza çok sevındım <3 hadi bismillah
Tamam canım 74 ü de ben okurum tamamlanırBir arkadaş 300 aldı galiba onun yerine
Tamam canım allah razı olsunTamam canım 74 ü de ben okurum tamamlanır
Her hafta mı okunuyor anlamadım sisteminizi her hafta ise 100 olarak katılabilirim ve çok mutlu olurum böyle hayr bir niyetin parçası olmak inşa Allah çekilen salavat serıflerın tefrıcıyelerın hürmetine Rabbim doğacak çocuklarımızı efendımz sav ahlakı ılen ahlaklandırsın selam dua ılenListeye mı ekleyelim.sizi ? Katılmak istemiştiniz?
Anladım kişi başı 370 ama derslerim var yetişemem boş olduğum zamanlar açıkta olan arkadaşlardan alım ben yapamazsam vebalini tasıyamam sizi kutlarım canım benim maşaAllah bareak Allah Rabbim ferec mahrec kapılarını açsın hakkınızda hayrlı olanı size nasip etsin gönlünüzü razı eylesin selamlarHayır 3 4 günde bir bir arkadaşımiza okunuyor 370 er tane kişi başı okunuyor liste bitemez kadar her kişiye 370 tefriciye okunuyor
Amin canım amin Allah razı olsun Rabbim seninde ne niyetin varsa kabul etsin inşallahAnladım kişi başı 370 ama derslerim var yetişemem boş olduğum zamanlar açıkta olan arkadaşlardan alım ben yapamazsam vebalini tasıyamam sizi kutlarım canım benim maşaAllah bareak Allah Rabbim ferec mahrec kapılarını açsın hakkınızda hayrlı olanı size nasip etsin gönlünüzü razı eylesin selamlar
Amin Allah razı olsun guzel gönlünüz yeter ❤Anladım kişi başı 370 ama derslerim var yetişemem boş olduğum zamanlar açıkta olan arkadaşlardan alım ben yapamazsam vebalini tasıyamam sizi kutlarım canım benim maşaAllah bareak Allah Rabbim ferec mahrec kapılarını açsın hakkınızda hayrlı olanı size nasip etsin gönlünüzü razı eylesin selamlar
Amin Allah razı olsun guzel gönlünüz yeter ❤[/QUOTE o sizin güzelliğiniz lakin bu güzel zikir meclısınde aradada olsa katılmayı nasıp etsin Rabbim gayrette Rahmet vardır dua ılen <3
Amin amin ümmeti muslı alemıyn inşaAllah < :)Amin canım amin Allah razı olsun Rabbim seninde ne niyetin varsa kabul etsin inşallah
Liste güncellendi mi herkez okudu muAmin Allah razı olsun guzel gönlünüz yeter ❤
EvetCanım yine 370 mi okuyacağız
Okumadı herkes canimListe güncellendi mi herkez okudu mu