Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .

1. annesinineseri Nurcan kızı Eser
Okudu

2. @Mirac46 Duygu

3. Rakika Hatice kizi hanife
OKUDU

4. Kader_91 merve

5. Ezmu0810 Ezel
Okudu

6.@Dil-i bitab Saliha Okudu

7. H hayalalemiveben Melek okudu

8. icroc Tuğba
Okudu
Okudu

9. D darrbee BETUL
Okudu

10
Umutvar123
okudu

11) @AVON52

12-) ftmclk okudu

Kader_91 merve Için okuyoruz kisi basi 370 tane okuyoruz .cumaya kadar bitirelim insallah. Bi tek dua sahibi 374 okuyacak Mutlaka bildirim yapılsın okunduguna dair . ALLAH kabul etsin kızlar @AVON52 yerine paylaşıp bitirelim o okumuyor sanırım liste dışı kalacak . Ve sizden brsey rica edebilir miyim çok yoğun bir hafta geçiriyorum tesbihat hatmim var okuyamadm bana yardım edebilirmisiniz acaba? Haklarına girdim insanların ?

Cook sevindim canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah topigimize 1 hamile daha eklendi hamdolsun :)
Evet rabbime şükürler olsun nasip etti inşallah kucagımıza da alacagımız günleride görürüz dualar gönlümü ferahlatıyo burası bana çok iyi geliyo rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Evet rabbime şükürler olsun nasip etti inşallah kucagımıza da alacagımız günleride görürüz dualar gönlümü ferahlatıyo burası bana çok iyi geliyo rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin. darısı da bizlere inşallah:))

Canım @AVON52 nin yerine 100 aldım o zaman. Tesbihat hatmim derken canım ne okuyorsun yani

Tamam canım inşallah :)

Ezmu0810 Ezelcim hayırlı olsun Allah saglıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…