Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .

1. annesinineseri Nurcan kızı Eser
Okudu

2. M Mirac440 Duygu

3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanife
OKUDU

4. Kader_91 merve

5. Ezmu0810 Ezel
Okudu

6. Dil-i bitab Saliha Okudu

7.@hayalalemiveben Melek okudu

8. icroc Tuğba
Okudu
Okudu

9. D darrbee BETUL
Okudu

10
Umutvar123
okudu

11) @AVON52

12-) ftmclk okudu

Kader_91 merve Için okuyoruz kisi basi 370 tane okuyoruz .cumaya kadar bitirelim insallah. Bi tek dua sahibi 374 okuyacak Mutlaka bildirim yapılsın okunduguna dair . ALLAH kabul etsin

Canım Kader cenazem var demişti onun payını birlikte okuyalım 74 aldım kalan 300

Listeye mı ekleyelim.sizi ? Katılmak istemiştiniz?

Listeye mı ekleyelim.sizi ? Katılmak istemiştiniz?
Her hafta mı okunuyor anlamadım sisteminizi her hafta ise 100 olarak katılabilirim ve çok mutlu olurum böyle hayr bir niyetin parçası olmak inşa Allah çekilen salavat serıflerın tefrıcıyelerın hürmetine Rabbim doğacak çocuklarımızı efendımz sav ahlakı ılen ahlaklandırsın selam dua ılen

Hayır 3 4 günde bir bir arkadaşımiza okunuyor 370 er tane kişi başı okunuyor liste bitemez kadar her kişiye 370 tefriciye okunuyor
Anladım kişi başı 370 ama derslerim var yetişemem boş olduğum zamanlar açıkta olan arkadaşlardan alım ben yapamazsam vebalini tasıyamam sizi kutlarım canım benim maşaAllah bareak Allah Rabbim ferec mahrec kapılarını açsın hakkınızda hayrlı olanı size nasip etsin gönlünüzü razı eylesin selamlar

Amin canım amin Allah razı olsun Rabbim seninde ne niyetin varsa kabul etsin inşallah

Amin Allah razı olsun guzel gönlünüz yeter ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…