- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #2.161
Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1.annesinineseri Nurcan kızı Eser
2. @Mirac46 Duygu
3.Rakika Hatice kizi hanife
4.Kader_91 merve
5.Ezmu0810 Ezel
6.Dil-i bitab Saliha
7. H hayalalemiveben Melek
8.icroc Tuğba
9. D darrbee BETUL
10
Umutvar123
11) @AVON52
12-)ftmclk
Kader_91 merve Için okuyoruz kisi basi 370 tane okuyoruz .cumaya kadar bitirelim insallah. Bi tek dua sahibi 374 okuyacak Mutlaka bildirim yapılsın okunduguna dair . ALLAH kabul etsin
Başınsağolsun canım Allah rahmet eylesin.Kızlar Allah rağzı olsun hakkınızı helal edin katılamadım kaçgündür kayınpederimi kaybettik bu yüzden giremedim kuranları bitince sizinleyim inşalllah pazartesi aranızdayım
Basınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Peygamber efendimize komsu eylesin RabbimKızlar Allah rağzı olsun hakkınızı helal edin katılamadım kaçgündür kayınpederimi kaybettik bu yüzden giremedim kuranları bitince sizinleyim inşalllah pazartesi aranızdayım
Başın sağolsun şaziyecim. Mekanı cennet, kabri nur olsun inşallah Allah geride kalanlara sabır versinKızlar Allah rağzı olsun hakkınızı helal edin katılamadım kaçgündür kayınpederimi kaybettik bu yüzden giremedim kuranları bitince sizinleyim inşalllah pazartesi aranızdayım
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallahKızlar Allah rağzı olsun hakkınızı helal edin katılamadım kaçgündür kayınpederimi kaybettik bu yüzden giremedim kuranları bitince sizinleyim inşalllah pazartesi aranızdayım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım çok üzüldümKızlar Allah rağzı olsun hakkınızı helal edin katılamadım kaçgündür kayınpederimi kaybettik bu yüzden giremedim kuranları bitince sizinleyim inşalllah pazartesi aranızdayım
Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1.annesinineseri Nurcan kızı Eser
2. @Mirac46 Duygu
3.Rakika Hatice kizi hanife
OKUDU
4.Kader_91 merve
5.Ezmu0810 Ezel
Okudu
6.Dil-i bitab Saliha
7. H hayalalemiveben Melek
8.icroc Tuğba
Okudu
9. D darrbee BETUL
10
Umutvar123
11) @AVON52
12-)ftmclk
Kader_91 merve Için okuyoruz kisi basi 370 tane okuyoruz .cumaya kadar bitirelim insallah. Bi tek dua sahibi 374 okuyacak Mutlaka bildirim yapılsın okunduguna dair . ALLAH kabul etsin
Görmedim ekliyim cnmCanım bende okumuştum. Bildirim yapmıştım
canım akşam ezanına kadar bitmiş olacak benim, az kaldı...Dil-i bitab eski nick neydi canım senin?
annesinineseri ftmclk @AVON52 @Mirac46 @nergismor H hayalalemiveben D darrbee Umutvar123 okumalar yapıldı mı?
Nergismordu canım okudum diyeyazmıştımDil-i bitab eski nick neydi canım senin?
annesinineseri ftmclk @AVON52 @Mirac46 @nergismor H hayalalemiveben D darrbee Umutvar123 okumalar yapıldı mı?
Helal olsun canm okudu yazıyorumcanım akşam ezanına kadar bitmiş olacak benim, az kaldı...
hakkınızı helal edin
Tamam can8mNergismordu canım okudum diyeyazmıştım
Allah razı olsunAllahım yardımcınız olsun efendımz sav.hurmetıne hayr kapılarını açsın inşaAllah hayr nıyetlerınız kabul olsun ınsaAllah bende adınıza 300 aldım ayrıca katılmamı isterseniz haber verin okurum inşaAllah mübarek aylar hürmetine ne güzel bir kardeşlik adınıza çok sevındım <3 hadi bismillah