Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Adetim 2 3 ayda bi oluyodu inofolic combiyle düzenlendi

Benimde evlendikten sonra bozuldu duzenim hatta evlenmeden bir ay once ama ben stres yapinca genelde gecikirdi zaten doktor banada yumurtsn tembel dedi hormon tahlili yaptirdik normal cikti simdi klomen kullandim gecrn ay yumurtam buyudu catladi ama gebelik olmadi bu ayda yumurta gelismedi zaten senin de boyle miydi kac ayda gebe kaldn

Aynen öyle canım benim en önemlisi sağlık Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah daha fazla sıkıntı yaşatmasın sana inşallah

Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .

1. annesinineseri Nurcan kızı Eser
?

2. M Mirac440 Duygu
Okudu

3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanife ?

4. Kader_91 merve okudu

5. Minnoskafa Gamze canim bir arkadas icin okudun mu?

6. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti ?

7. @Madammor Nefise kızı
?

8. Ezmu0810 Ezel
Okudu

9. aysnrdmrc Ayşenur
?

10. @nergismor Saliha okudu

11. H hayalalemiveben Melek okudu

12. icroc Tuğba
Okudu

13. D darrbee BETUL
Okudu

14 Umutvar123
Betul Okudu

15. aysnrdmrc

Kızlar kişi başı 300 tane 2 günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.
Şuan itibariyle başlamış bulunmaktayiz. @annesinineseri icin okuyoruz Allah niyetlerinizi kabul etsin .
Kizlar 900 kaldi yardimlasalim da bitsin @aysnrdmrc bayadir girmiyor o yuzden bildirim yok 900 okuncak herkes alabildiği kadar alip okusun . Artık yeni arkadasa gecelim çok sarkti

Hebehubele, 100 adet okudum. Allah kabul etsin

?

2. M Mirac440 Duygu
Okudu

4. Kader_91 merve okudu

7. @Madammor Nefise kızı
?

8. Ezmu0810 Ezel
Okudu

9. aysnrdmrc Ayşenur
?

12. icroc Tuğba
Okudu

13. D darrbee BETUL
Okudu

14 Umutvar123
Betul Okudu

15. aysnrdmrc

Kızlar kişi başı 300 tane 2 günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.
Şuan itibariyle başlamış bulunmaktayiz. @annesinineseri icin okuyoruz Allah niyetlerinizi kabul etsin .
Kizlar 800 kaldi yardimlasalim da bitsin @aysnrdmrc bayadir girmiyor o yuzden bildirim yok 800 okuncak herkes alabildiği kadar alip okusun . Artık yeni arkadasa gecelim çok sarkti[/QUOTE]

[/QUOTE]
Canım 100 de ben okudum .

?

2. M Mirac440 Duygu
Okudu

4. Kader_91 merve okudu

7. @Madammor Nefise kızı
?

8. Ezmu0810 Ezel
Okudu

9. aysnrdmrc Ayşenur
?

12. icroc Tuğba
Okudu

13. D darrbee BETUL
Okudu

14 Umutvar123
Betul Okudu

15. aysnrdmrc

Kizlar 200 kaldi yardimlasalim da bitsin @aysnrdmrc bayadir girmiyor o yuzden bildirim yok 200 okuncak herkes alabildiği kadar alip okusun . Artık yeni arkadasa gecelim çok sarkti

canım yukarda ki kişilerin yanında açıkalama yaptım. Düzenleme yaparsın arkadaşların kafaları karışmasın abdestsiz okunuyormu dua

4 sene olmadı benim canım sonra dr değiştirdim 3 ay inofolic kullandım adetim düzene girdi doktorum ilk adetimi düzenledi 4. Ay folic asit + serophone kullandım klomenin bi değişiği aynı etkiyi veriyo sonra yumurtam büyüdü güzel gelişti doktorum aşılama yapalım dedi çatlatma iğnesinden sonra aşılama oldum tuttu Allah a şükür bu 2. Bebeğim bundada 1 kutu inofolic kullandım adetim düzene girsin diye sonra 2 ay adet olmadım nerdeyse dr gittim hamileymişim Allah a şükür 4 sene yapmadığım şey kalmadı kistimde oluştu yumurtam çatlamadı adet göremedim aylarca bu dr çok iyi geldi bana nerde oturuyosun canım

?

2. M Mirac440 Duygu
Okudu

4. Kader_91 merve okudu

5. Minnoskafa Gamze canim bir arkadas icin okudun mu? çıktı

7. @Madammor Nefise kızı çıktı
?

8. Ezmu0810 Ezel
Okudu

9. aysnrdmrc Ayşenur
?

12. icroc Tuğba
Okudu

13. D darrbee BETUL
Okudu

14 Umutvar123
Betul Okudu

15. aysnrdmrc fazladan yazılma

Kizlar 200 kaldi yardimlasalim da bitsin @aysnrdmrc bayadir girmiyor o yuzden bildirim yok 200 okuncak herkes alabildiği kadar alip okusun . Artık yeni arkadasa gecelim çok sarkti . Abdestsiz ve regl ken okunabilir.

Canım ben hiç okumadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…