- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.941
İncr kurunden once soğan kuru oneriyor saraçoğlu canimArı sütü bal polen karışımını aldım canım onu kullanıyorum dediğin gibi incir kürüne başlayacam inşallah önümüzde ki ay Allah razı olsun Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun o zaman canım hormon tahlillerini filan yaptırmışmiydın. Insulin direncine filan baktirmiydin 15 yildır ugrasiyorum ben pco ile 30 gunden falzzla diyet ve spor ile ugrasiyorum. Ilacsız adet goremiyorum. Ilac ile adet oluyorum. Benimkisi en agir pco Rabbim şifa versin insallah cumleyeAllah razı olsun canım ewt pco hastasıymışım onuda 2 ay falan oldu öğreneli
Ben okurum canım sorun yok.annesinineseri eser canim listede yanlışlık olmus ve bi arkadas 2 kere yazilmis sonradan bir arkadas daha cikti 600 daha okuyabilirmisin yoksa yardimlasalim ?mi?
Canim hanifenin telefonu bozulmuş giremiyor o okumuştur mutlaka. Gamzenin kini paylaş mayacakmiyiz@HemDeliHemAsik canimm madammor ve kendin için okuyabildinmi?
@Hayalimdi gercek oldu haber bekliyorum okudunuzmu?
aysnrdmrc haber bekliyorum okudunuzmu?
Adetlerim düzensiz diye iki haftadır doktor yumurta takibi yapıyor yumurtalıklarıma bakıyor ona göre ilişki günleri söyleyecek ama maalesef yumurtalarım çokmuş ama büyümüyormuş Salı günü tekrar gel bakalım dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı kızlar varsa yumurta büyütme için ne yapabilirim acaba demek ki problemim buymuş herhalde
Öyle mi tamam canım önce onu yaparım o zamanİn
İncr kurunden once soğan kuru oneriyor saraçoğlu canim
Hiçbi tahlil yaptırmadım canım daha yeni başladım çalışmalara zaten 2 ay hasta olamadım onunla uğraştım sonra kist çıktı onun gitmesiyle uğraştım derken bu noktaya geldim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah zor süreçlerGeçmiş olsun o zaman canım hormon tahlillerini filan yaptırmışmiydın. Insulin direncine filan baktirmiydin 15 yildır ugrasiyorum ben pco ile 30 gunden falzzla diyet ve spor ile ugrasiyorum. Ilacsız adet goremiyorum. Ilac ile adet oluyorum. Benimkisi en agir pco Rabbim şifa versin insallah cumleye
Aynen öyle canım bende 2 ay hasta olamamıştır sonra başka doktora gittim ilaç verdi hasta olayım diye hamilelik istiyorum dedim erken dedi beni oyaladı kaç ay sonra kist oluştu bende başka doktora gittim kist geçti işte şimdi oda yeni kontrol ediyo beni bakalım ne önerecek bana inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hepimize annelik duygusunuSana klomen baslar buyuk ihtimal kendi duzelmiyosa. Ben bi turlu baslayamadim. Benim de basta buyumuyodu sonra buyudu catlamadi ve kiste donustu patlayacak dereceye geldi. Kac aydir da o kistleri eritmeye calisiyorum. Bunlarin hepsi doktordan kaynaklanan problem. 2yildir oyaladilar surekli. Senin de iyi bi doktor secmeni oneririm. InsAllah yoluna girer vakit kaybetmeden
Canm sen listede misinHiçbi tahlil yaptırmadım canım daha yeni başladım çalışmalara zaten 2 ay hasta olamadım onunla uğraştım sonra kist çıktı onun gitmesiyle uğraştım derken bu noktaya geldim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah zor süreçler
Canım listeye ekleyebilirsin Hastanede annemin yanında kalacam okumaya firsat bulurum inşallah ev dizme işi sonraya kaldı hayırlısyla annem iyileşsinde biCanm sen listede misin
Adetim 2 3 ayda bi oluyodu inofolic combiyle düzenlendiCanim senn hormonlar nssildi adet duzenin
İnşallah canım dediğim ilacı kullandın mı hiç bununla düzene girdi benim adetim 4 ay sonrada aşılamayla hamile kaldım çoğu zaman tarlusal söktürücü kullanıyodumGeçmiş olsun o zaman canım hormon tahlillerini filan yaptırmışmiydın. Insulin direncine filan baktirmiydin 15 yildır ugrasiyorum ben pco ile 30 gunden falzzla diyet ve spor ile ugrasiyorum. Ilacsız adet goremiyorum. Ilac ile adet oluyorum. Benimkisi en agir pco Rabbim şifa versin insallah cumleye
Hayir canim kullanmadım daha doğrusu hic duymadim ilaci adet sokturucumu bu ilacİnşallah canım dediğim ilacı kullandın mı hiç bununla düzene girdi benim adetim 4 ay sonrada aşılamayla hamile kaldım çoğu zaman tarlusal söktürücü kullanıyodum
Canım 9 ile 15 nolu arkadas ayni kisiler degilmi iki kere yazılmıs ayrica listeden iki kisi tamamen cikti diye biliyorum yani 12 kisi olmuş olacagız@HemDeliHemAsik canimm madammor ve kendin için okuyabildinmi?
@Hayalimdi gercek oldu haber bekliyorum okudunuzmu?
aysnrdmrc haber bekliyorum okudunuzmu?
Anladım iyi bir kadın dogumcu bulmalisin canım kac yillık evlisin rahim filmi cektirdinmi hiç ayrıca kan degerlerine bakilmadan sakın körü körüne ilac kullanma adetin 3.günü butün tahlillerini yaptır. Bazı drlar genelleme yapmıyorum ama hastaya degilde paraya deger veriyorlar önemli olan hakiki hastaya değer veren drlar bulmak, istanbulda yasıyor isen dr seçeneği cok ayrıca hastane seçenegide çok, bu işler sabır ve zaman gerektiriyor. Rabbim yardımcımız olsunHiçbi tahlil yaptırmadım canım daha yeni başladım çalışmalara zaten 2 ay hasta olamadım onunla uğraştım sonra kist çıktı onun gitmesiyle uğraştım derken bu noktaya geldim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah zor süreçler
ilacı inceledim folikasitmiş sende daha önceki yorumlarda yazmışsın canım ben görmemişim galiba kullanılır neler kullanmadımki drm hiç önermedi bana önümüzdeki salı günü kontrolüm var muhtemelen transferim olacak bu hafta içi olurda yine emeklerim boşa çıkarsa bu tedavi sonucu eylüle kadar düşünmüyorum tedaviyi, eşim çünkü çok yogun bir iş sezonuna girecek olmadı bu dinlenme döneminde kullanırım. Zaten yoğun bir diyet ve spor döneminde olacağım en azından kafam rahat olur herşey bir vesiledir sağol canımHayir canim kullanmadım daha doğrusu hic duymadim ilaci adet sokturucumu bu ilac