Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

İn
İncr kurunden once soğan kuru oneriyor saraçoğlu canim

Allah razı olsun canım ewt pco hastasıymışım onuda 2 ay falan oldu öğreneli
Geçmiş olsun o zaman canım hormon tahlillerini filan yaptırmışmiydın. Insulin direncine filan baktirmiydin 15 yildır ugrasiyorum ben pco ile 30 gunden falzzla diyet ve spor ile ugrasiyorum. Ilacsız adet goremiyorum. Ilac ile adet oluyorum. Benimkisi en agir pco Rabbim şifa versin insallah cumleye

Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .

1. annesinineseri Nurcan kızı Eser
?

2. M Mirac440 Duygu
Okudu

3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanife ?

4. Kader_91 merve okudu

5. Minnoskafa Gamze canim bir arkadas icin okudun mu?

6. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti ?

7. @Madammor Nefise kızı
?

8. Ezmu0810 Ezel
Okudu

9. aysnrdmrc Ayşenur
?

10. Dil-i bitab Saliha okudu

11. H hayalalemiveben Melek okudu

12. icroc Tuğba
Okudu

13. D darrbee BETUL
Okudu

14 Umutvar123
Betul Okudu

15. aysnrdmrc

Kızlar kişi başı 300 tane 2 günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.
Şuan itibariyle başlamış bulunmaktayiz. @annesinineseri icin okuyoruz Allah niyetlerinizi kabul etsin .
Kizlar haber bekliyorm bugun bitirecegiz eseri insallah

Sana klomen baslar buyuk ihtimal kendi duzelmiyosa. Ben bi turlu baslayamadim. Benim de basta buyumuyodu sonra buyudu catlamadi ve kiste donustu patlayacak dereceye geldi. Kac aydir da o kistleri eritmeye calisiyorum. Bunlarin hepsi doktordan kaynaklanan problem. 2yildir oyaladilar surekli. Senin de iyi bi doktor secmeni oneririm. InsAllah yoluna girer vakit kaybetmeden

Hiçbi tahlil yaptırmadım canım daha yeni başladım çalışmalara zaten 2 ay hasta olamadım onunla uğraştım sonra kist çıktı onun gitmesiyle uğraştım derken bu noktaya geldim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah zor süreçler

Aynen öyle canım bende 2 ay hasta olamamıştır sonra başka doktora gittim ilaç verdi hasta olayım diye hamilelik istiyorum dedim erken dedi beni oyaladı kaç ay sonra kist oluştu bende başka doktora gittim kist geçti işte şimdi oda yeni kontrol ediyo beni bakalım ne önerecek bana inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hepimize annelik duygusunu

İnşallah canım dediğim ilacı kullandın mı hiç bununla düzene girdi benim adetim 4 ay sonrada aşılamayla hamile kaldım çoğu zaman tarlusal söktürücü kullanıyodum

Anladım iyi bir kadın dogumcu bulmalisin canım kac yillık evlisin rahim filmi cektirdinmi hiç ayrıca kan degerlerine bakilmadan sakın körü körüne ilac kullanma adetin 3.günü butün tahlillerini yaptır. Bazı drlar genelleme yapmıyorum ama hastaya degilde paraya deger veriyorlar önemli olan hakiki hastaya değer veren drlar bulmak, istanbulda yasıyor isen dr seçeneği cok ayrıca hastane seçenegide çok, bu işler sabır ve zaman gerektiriyor. Rabbim yardımcımız olsun

Hayir canim kullanmadım daha doğrusu hic duymadim ilaci adet sokturucumu bu ilac
ilacı inceledim folikasitmiş sende daha önceki yorumlarda yazmışsın canım ben görmemişim galiba kullanılır neler kullanmadımki drm hiç önermedi bana önümüzdeki salı günü kontrolüm var muhtemelen transferim olacak bu hafta içi olurda yine emeklerim boşa çıkarsa bu tedavi sonucu eylüle kadar düşünmüyorum tedaviyi, eşim çünkü çok yogun bir iş sezonuna girecek olmadı bu dinlenme döneminde kullanırım. Zaten yoğun bir diyet ve spor döneminde olacağım en azından kafam rahat olur herşey bir vesiledir sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…