- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #2.001
OKuyup sayi yazicam canimBismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1.annesinineseri Nurcan kızı Eser
?
2. M Mirac440 Duygu
Okudu
3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanife ?
4.Kader_91 merve okudu
5. @Minnoskafa Gamze canim bir arkadas icin okudun mu? çıktı
6. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti ?
7. @Madammor Nefise kızı çıktı
?
8.Ezmu0810 Ezel
Okudu
9. @aysnrdmrc Ayşenur
?
10.Dil-i bitab Saliha okudu
11. H hayalalemiveben Melek okudu
12.icroc Tuğba
Okudu
13. D darrbee BETUL
Okudu
14Umutvar123
Betul Okudu
15. @aysnrdmrc fazladan yazılma
Kızlar kişi başı 300 tane 2 günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.
Şuan itibariyle başlamış bulunmaktayiz. @annesinineseri icin okuyoruz Allah niyetlerinizi kabul etsin .
Kizlar 200 kaldi yardimlasalim da bitsin @aysnrdmrc bayadir girmiyor o yuzden bildirim yok 200 okuncak herkes alabildiği kadar alip okusun . Artık yeni arkadasa gecelim çok sarkti . Abdestsiz ve regl ken okunabilir.
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah .[/QUOTE
Amin sağol canım Rabbim sizlerede nasip eder inşallah
4 sene olmadı benim canım sonra dr değiştirdim 3 ay inofolic kullandım adetim düzene girdi doktorum ilk adetimi düzenledi 4. Ay folic asit + serophone kullandım klomenin bi değişiği aynı etkiyi veriyo sonra yumurtam büyüdü güzel gelişti doktorum aşılama yapalım dedi çatlatma iğnesinden sonra aşılama oldum tuttu Allah a şükür bu 2. Bebeğim bundada 1 kutu inofolic kullandım adetim düzene girsin diye sonra 2 ay adet olmadım nerdeyse dr gittim hamileymişim Allah a şükür 4 sene yapmadığım şey kalmadı kistimde oluştu yumurtam çatlamadı adet göremedim aylarca bu dr çok iyi geldi bana nerde oturuyosun canım
Ne zamandır kullanıyosun inofolic combiyi kapsül olanı kullanmıştım benİatanbulda oturuyorum bende klomen ve inofolic kullaniyorum ama iste kilomdan mi bilmem ama asiri kilolu da degilim bilmiyorum
Ne zamandır kullanıyosun inofolic combiyi kapsül olanı kullanmıştım ben
Yaptı ama işe yaramadı o sadece klomen çatlatma iğnesi veriyodu adetimi düzene sokmuyodu kiBende kapsul kullaniyorum iki ay oldu ama gecen ay ben yitmi tane kullanfim bitince virakmistim meger tekrat alip kullanmam gerekmis
Sen doktor degistirdim dedin ya o diger doktor hic tedavi yapmadi mi
Biliyorum seni listeden cikaricam anik 2. Arkadaş taCanım ben hiç okumadım.
Yaptı ama işe yaramadı o sadece klomen çatlatma iğnesi veriyodu adetimi düzene sokmuyodu ki
Canım bende aynılarını kullandım 4. Ayda hamile kaldım oda aşılamaylaBenim drun verdigi normal mi peki sence inofolic ve klomen
Canım bende aynılarını kullandım 4. Ayda hamile kaldım oda aşılamayla
İnşallah canım herşeyin hayırlısı olur benim 5 günde bitiyodu bi kutu inofolicBana da doktor bu ay iki doz verecrk ilaci iki kuti icicem dua edin insallah
Helal olsuncanım herşeyin hayırlısı inşallaharkadaşlar hakkınızı helal edin.. çok uzadı benim duam.. hepinizin ağzına sağlık.. rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... tez zamanda güzel haberler verelim...