Amin inşallah, ilk tedavi denemelerimizde ilki asılama ve ilki tüp bebek olmak uzere 2 kere hamile kaldim evlatlarimi kaybettim 2012 ocak ayinda oldu en son olayim 2 yil dra gitmedim ölumlerden döndüm çünkü kanamam durmadı kan filan arandı bu korkumdan dolayi 2 yil gitmedim hastaneye sonra sayisiz asılama tedavilerim oldu sonrada adet görmek icin ilac kullanıyorum ben , ilacı kullanıyorum ne gelen var ne giden ciddi anlamda sıkınti olmaaaya baslamistı yasadiģım sehirde gezmedigim dr kalmadı bir terslik var belli ama nedeni ne en son Allah razı olsun bir dr buldum yaşadığım sehirde rahim ici yapisiklildan şuphelendi varsa cerrahi islem olacak ve spiral takinacaksin dedi ben yapıyorum ama cerrahi mudahale icin araç gereç yok diye belirtti beni olumlerden dondugum hastaneye sevk etti orda da drmu bulduum izah ettim durumu once yine rahim filmi cekindim sonrada histereskopi yapıldım rahim icine girip bakıyorlar drm soyledigı rahim iç duvarları asiri derecede cansız kalmis bembeyaz renkte dedi yani cok incelmiş ve herseye hazirlik ol dedi. Cok kotuydu benim icin o anlar cok agladım adet yok bebek yok yarım insan gibiydim sanki bana yeni bir ilac verdi klimara fort diye vücuda kalça kismina yapistiriyorsun bunu 1 hafta kullan gel dedi kullandım tabi kalinlasma olmayacak diye bekliyorum ben bakti ultrasondan 7 mm olmuş sonra tarlusal verdi ben aylar sonra ilk o zama yeniden adet gordum. Pcodan kaynakli diyorlar vücut kendi yapiyor diyorlar o gun bugundur cift olarak ilac kullaniyorum. Tek sorunum benim rahim incelmesi var onunla ugrasiyorum. Bunlari yapanda pco daha öncede yazmıştim ileri derecede olanım bendeki pco, isin asli cocuk filan hersey boş önce sağlık adet olurken aman yinemi demeyin sakın 1 damla kanın o kadar cok onemi varki ve kendiliğimden olmak icin neler yapmazdım buda benim sınavim canım