Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Inofolic Combi Kapsül İle Polikistik Over Semptomları Geride Kalsın
Inofolic Combi Polikistik Over Sendromu belirtilerinin giderilmesinde doğal destek sağlar.

Polikistik Over Sendromu (PKOS) belirtileri;
Hormonal bozukluklar (tüylenmede artış, saç dökülmesi, cilt yağlanması ve sivilce), Kilo almaya yatkınlık, Adet düzensizliği, Lipid (kan yağları) metabolizmasi bozukluğu, Kardiyovasküler hastalıklara yakalanma riskinde artış

Inofolic Combi Hangi Durumlarda Fayda Sağlar
Tükettiğiniz gıdalarda olmadığından veya tüketimı arttığından myo-inozitol, d-kiro-inozitol ve folik asit eksikliği yaşamanız mümkündür. Inofolic Combi myo-inozitol, d-kiro-inqzitol ve folik asit eksikliğinin önlenmesini sağlayan bir destek ürünüdür. Inofolic Combi ile aldığınız folik asit proteinlerin yapı taşı olan amino asitlerin yapımını, hücre bölünmesini ve homosistein metabolizmasının sağlıklı çalışmasını sağlar.
Yapılmış bilimsel çalışmalar Inofolic Combi’ nin BKİ değeri 25’in üzerinde olan bireyler için öncelikle yararlı olduğunu göstermektedir

Aşılamadaki dr gitmişti burdan ona sordum içiyim mi dr kontrolünde olmadan dedim oda iç bi sıkıntı olmaz dedi şimdiki hamileliğimde hiç dr gitmeden içtim 1 kutu ve bidaha adet olmadım ben yine pcodan zannettim gidiyim bi söktürücü yazar bebek yoksa dedim bi gittim dr 5 haftalık hamilesin dedi öyle kaldım ağladım valla hiç beklemiyodum

Aşılamadaki dr gitmişti burdan ona sordum içiyim mi dr kontrolünde olmadan dedim oda iç bi sıkıntı olmaz dedi şimdiki hamileliğimde hiç dr gitmeden içtim 1 kutu ve bidaha adet olmadım ben yine pcodan zannettim gidiyim bi söktürücü yazar bebek yoksa dedim bi gittim dr 5 haftalık hamilesin dedi öyle kaldım ağladım valla hiç beklemiyodum
Canim.sen şuan hamile misin

Aynen öyle canım bende 2 ay hasta olamamıştır sonra başka doktora gittim ilaç verdi hasta olayım diye hamilelik istiyorum dedim erken dedi beni oyaladı kaç ay sonra kist oluştu bende başka doktora gittim kist geçti işte şimdi oda yeni kontrol ediyo beni bakalım ne önerecek bana inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hepimize annelik duygusunu
Kistin nasil gecti. Ben uc aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum hala gitmedi gitmiyor da :KK43:

Okurum dedi canim gozden kacirdin sanirim
Onun için değil canim 2 kisi tek 1 kisiymis aslnda bide lsiteden cikan bi arkadas daha oldu 600 kaldi kendi bitirebilirmi yoksa yardimlasalm mi dedim bisey yazmadi . Ben haber vermeyen arkadaslari da bugun liste dışı bırakacağım

Onun için değil canim 2 kisi tek 1 kisiymis aslnda bide lsiteden cikan bi arkadas daha oldu 600 kaldi kendi bitirebilirmi yoksa yardimlasalm mi dedim bisey yazmadi . Ben haber vermeyen arkadaslari da bugun liste dışı bırakacağım
cevap verdim canım sanırım gözden kaçtı okurum ben yavaştan bitince de dualarım..
yeni arkadaşa geçelim zaman kaybetmeyelim daha fazla..

Anladım iyi bir kadın dogumcu bulmalisin canım kac yillık evlisin rahim filmi cektirdinmi hiç ayrıca kan degerlerine bakilmadan sakın körü körüne ilac kullanma adetin 3.günü butün tahlillerini yaptır. Bazı drlar genelleme yapmıyorum ama hastaya degilde paraya deger veriyorlar önemli olan hakiki hastaya değer veren drlar bulmak, istanbulda yasıyor isen dr seçeneği cok ayrıca hastane seçenegide çok, bu işler sabır ve zaman gerektiriyor. Rabbim yardımcımız olsun
9 aylık evliyim canım hayır çektirmedim hiç rahim filmi zaten ilk 3 ay korunduk canım sonra 2 ay hasta olamayınca doktor adet söktürücü verdi adetimi düzene sokmak için ilaçverdi sonra kist oluştu kistin gitmesi için ilaç verdi derken bu zamana geldik benim tedavi başlarsa bu saatten sonra başlar inşallah tabi bi engel çıkmazsa amin cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

9 aylık evliyim canım hayır çektirmedim hiç rahim filmi zaten ilk 3 ay korunduk canım sonra 2 ay hasta olamayınca doktor adet söktürücü verdi adetimi düzene sokmak için ilaçverdi sonra kist oluştu kistin gitmesi için ilaç verdi derken bu zamana geldik benim tedavi başlarsa bu saatten sonra başlar inşallah tabi bi engel çıkmazsa amin cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

Anladım canın 1 yil zaten drlar kendiniz denemeniz gerek diye sure veriyorlar bu sure zarfında olmaz ise once asılama sonra tüp bebek süreci başlıyor masallah daha yeni olmuş evliliğiniz hayırli olsun

Anladım canın 1 yil zaten drlar kendiniz denemeniz gerek diye sure veriyorlar bu sure zarfında olmaz ise once asılama sonra tüp bebek süreci başlıyor masallah daha yeni olmuş evliliğiniz hayırli olsun
Doktor da erken dedi canım o yüzden erteledi hep bende değiştim doktorumu sonuçta ben erken olmasını istiyorum 1 sene beklemek zorundamıyım sanki sağol canım sen ne kadar süredir evlisin Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah hepimize

Canım tam liste duzenlemesinden sonra kalan kac adet varsa paylasalim hemen biter kisi basina cok dusecegini zannetmiyorum. Sonraki arkadasa başlayalım zaman geçmesin, bende hastaneleye gidip gelmeye baslarsam bayağı zaman alacak benim tarafimdan

Maşallah subhanallah Rabbim bizede nasip eder inşallah öyle uzun sağlıklı mutlu huzurlu evlilikler sizinkini de daim etsin inşallah canım hiç çocuğunuz yokmu sorun sadece pco olman mı
Amin inşallah, ilk tedavi denemelerimizde ilki asılama ve ilki tüp bebek olmak uzere 2 kere hamile kaldim evlatlarimi kaybettim 2012 ocak ayinda oldu en son olayim 2 yil dra gitmedim ölumlerden döndüm çünkü kanamam durmadı kan filan arandı bu korkumdan dolayi 2 yil gitmedim hastaneye sonra sayisiz asılama tedavilerim oldu sonrada adet görmek icin ilac kullanıyorum ben , ilacı kullanıyorum ne gelen var ne giden ciddi anlamda sıkınti olmaaaya baslamistı yasadiģım sehirde gezmedigim dr kalmadı bir terslik var belli ama nedeni ne en son Allah razı olsun bir dr buldum yaşadığım sehirde rahim ici yapisiklildan şuphelendi varsa cerrahi islem olacak ve spiral takinacaksin dedi ben yapıyorum ama cerrahi mudahale icin araç gereç yok diye belirtti beni olumlerden dondugum hastaneye sevk etti orda da drmu bulduum izah ettim durumu once yine rahim filmi cekindim sonrada histereskopi yapıldım rahim icine girip bakıyorlar drm soyledigı rahim iç duvarları asiri derecede cansız kalmis bembeyaz renkte dedi yani cok incelmiş ve herseye hazirlik ol dedi. Cok kotuydu benim icin o anlar cok agladım adet yok bebek yok yarım insan gibiydim sanki bana yeni bir ilac verdi klimara fort diye vücuda kalça kismina yapistiriyorsun bunu 1 hafta kullan gel dedi kullandım tabi kalinlasma olmayacak diye bekliyorum ben bakti ultrasondan 7 mm olmuş sonra tarlusal verdi ben aylar sonra ilk o zama yeniden adet gordum. Pcodan kaynakli diyorlar vücut kendi yapiyor diyorlar o gun bugundur cift olarak ilac kullaniyorum. Tek sorunum benim rahim incelmesi var onunla ugrasiyorum. Bunlari yapanda pco daha öncede yazmıştim ileri derecede olanım bendeki pco, isin asli cocuk filan hersey boş önce sağlık adet olurken aman yinemi demeyin sakın 1 damla kanın o kadar cok onemi varki ve kendiliğimden olmak icin neler yapmazdım buda benim sınavim canım

Amin inşallah, ilk tedavi denemelerimizde ilki asılama ve ilki tüp bebek olmak uzere 2 kere hamile kaldim evlatlarimi kaybettim 2012 ocak ayinda oldu en son olayim 2 yil dra gitmedim ölumlerden döndüm çünkü kanamam durmadı kan filan arandı bu korkumdan dolayi 2 yil gitmedim hastaneye sonra sayisiz asılama tedavilerim oldu sonrada adet görmek icin ilac kullanıyorum ben , ilacı kullanıyorum ne gelen var ne giden ciddi anlamda sıkınti olmaaaya baslamistı yasadiģım sehirde gezmedigim dr kalmadı bir terslik var belli ama nedeni ne en son Allah razı olsun bir dr buldum yaşadığım sehirde rahim ici yapisiklildan şuphelendi varsa cerrahi islem olacak ve spiral takinacaksin dedi ben yapıyorum ama cerrahi mudahale icin araç gereç yok diye belirtti beni olumlerden dondugum hastaneye sevk etti orda da drmu bulduum izah ettim durumu once yine rahim filmi cekindim sonrada histereskopi yapıldım rahim icine girip bakıyorlar drm soyledigı rahim iç duvarları asiri derecede cansız kalmis bembeyaz renkte dedi yani cok incelmiş ve herseye hazirlik ol dedi. Cok kotuydu benim icin o anlar cok agladım adet yok bebek yok yarım insan gibiydim sanki bana yeni bir ilac verdi klimara fort diye vücuda kalça kismina yapistiriyorsun bunu 1 hafta kullan gel dedi kullandım tabi kalinlasma olmayacak diye bekliyorum ben bakti ultrasondan 7 mm olmuş sonra tarlusal verdi ben aylar sonra ilk o zama yeniden adet gordum. Pcodan kaynakli diyorlar vücut kendi yapiyor diyorlar o gun bugundur cift olarak ilac kullaniyorum. Tek sorunum benim rahim incelmesi var onunla ugrasiyorum. Bunlari yapanda pco daha öncede yazmıştim ileri derecede olanım bendeki pco, isin asli cocuk filan hersey boş önce sağlık adet olurken aman yinemi demeyin sakın 1 damla kanın o kadar cok onemi varki ve kendiliğimden olmak icin neler yapmazdım buda benim sınavim canım

Rabbim bu yaşadıklarınizin karşılığında çok sağlıklı hayırlı evlat ile mujledendirsin sizi. Gerçekten zor dönemler atlatmışsınız Allah yardımcınız olsun inşallah

X