Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .

1. annesinineseri annesinineseri Nurcan kızı Eser
?

2. M Mirac440 Duygu
Okudu

3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanife ?

4. Kader_91 Kader_91 merve okudu :anneadayı:

5. @Minnoskafa Gamze canim bir arkadas icin okudun mu? çıktı

6. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti ?

7. @Madammor Nefise kızı çıktı
?

8. Ezmu0810 Ezmu0810 Ezel
Okudu

9. @aysnrdmrc Ayşenur
?

10. Dil-i bitab Dil-i bitab Saliha okudu

11. H hayalalemiveben Melek okudu

12. icroc icroc Tuğba
Okudu

13. D darrbee BETUL
Okudu

14 Umutvar123 Umutvar123
Betul Okudu

15. @aysnrdmrc fazladan yazılma

Kızlar kişi başı 300 tane 2 günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.
Şuan itibariyle başlamış bulunmaktayiz. @annesinineseri icin okuyoruz Allah niyetlerinizi kabul etsin .
Kizlar 200 kaldi yardimlasalim da bitsin @aysnrdmrc bayadir girmiyor o yuzden bildirim yok 200 okuncak herkes alabildiği kadar alip okusun . Artık yeni arkadasa gecelim çok sarkti . Abdestsiz ve regl ken okunabilir.
OKuyup sayi yazicam canim

4 sene olmadı benim canım sonra dr değiştirdim 3 ay inofolic kullandım adetim düzene girdi doktorum ilk adetimi düzenledi 4. Ay folic asit + serophone kullandım klomenin bi değişiği aynı etkiyi veriyo sonra yumurtam büyüdü güzel gelişti doktorum aşılama yapalım dedi çatlatma iğnesinden sonra aşılama oldum tuttu Allah a şükür bu 2. Bebeğim bundada 1 kutu inofolic kullandım adetim düzene girsin diye sonra 2 ay adet olmadım nerdeyse dr gittim hamileymişim Allah a şükür 4 sene yapmadığım şey kalmadı kistimde oluştu yumurtam çatlamadı adet göremedim aylarca bu dr çok iyi geldi bana nerde oturuyosun canım

İatanbulda oturuyorum bende klomen ve inofolic kullaniyorum ama iste kilomdan mi bilmem ama asiri kilolu da degilim bilmiyorum

Ne zamandır kullanıyosun inofolic combiyi kapsül olanı kullanmıştım ben

Bende kapsul kullaniyorum iki ay oldu ama gecen ay ben yitmi tane kullanfim bitince virakmistim meger tekrat alip kullanmam gerekmis

Sen doktor degistirdim dedin ya o diger doktor hic tedavi yapmadi mi

Bende kapsul kullaniyorum iki ay oldu ama gecen ay ben yitmi tane kullanfim bitince virakmistim meger tekrat alip kullanmam gerekmis

Sen doktor degistirdim dedin ya o diger doktor hic tedavi yapmadi mi
Yaptı ama işe yaramadı o sadece klomen çatlatma iğnesi veriyodu adetimi düzene sokmuyodu ki

Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .

1. annesinineseri annesinineseri Nurcan kızı Eser
?

2. M Mirac440 Duygu

3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanife

4. Kader_91 Kader_91 merve :anneadayı:

5. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti ?

7. Ezmu0810 Ezmu0810 Ezel

8. Dil-i bitab Dil-i bitab Saliha

9. H hayalalemiveben Melek

10. icroc icroc Tuğba

11. D darrbee BETUL

12
Umutvar123 Umutvar123

Kızlar kişi başı 375 tane 3günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.
@Mirac46 için okunuyor . ALLAH KABUL ETSIN.

X