Çorbalar Yuvalama Çorbası (Gaziantep Yöresi)-Duru Nohut Sponsorluğunda

Annemin kınalı parmaklarıyla bayram sabahı bize sunduğu çorbanın kokusunu aldım.
Beni aldın götürdün nevrestem dağıldım gittim ben.
Ellerin dert görmesin kuzum. Misler gibi çok güzel çok harika ve çok şık olmuş. Yarışmada başarılar dilerim. Gaziantepli olmak Gaziantep'te yaşamak hep bir ayricaliktir.
Bu çorbamizi yaşattığın ve en güzel şekilde tanıttığın için minnettarım sana.

Ablacım beğenmene çok memnun oldum Teşekkür ederim
Tabi ki sana katılıyorum Gaziantepli olmak veya orada yaşamış olmak bir ayrıcalıktırBana çok şey kattı
Güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim

Ellerine sağlık canım, çorban mükemmel gözüküyor
O kadar emek verilmiş ki okudukça, ben yapmış gibi yoruldum Sunum desen süper olmuş. Başarılar dilerim

Bu gördüklerim gerçek miii sürekli duyduğumuz yuvalama bukadar zahmetli bi çorbamıymışşşşş, ben buna ana yemeğin de anası derim net
Ellerine sağlık ablaaa şaşkınlıktan bu kısma yeni geçebildim tam vitamin bombası olmuş valla bayıldım
Çoğu çorbaya deniycem dedim ama buna asssla diyemem yapamıycam
Sunumda harika

Ellerinize saglik cok guzel olmuş peki yanindaki gozlemeleri siz mi yaptniz yaptiysaniz nasil yaptiniz cok guzel gorunuyor corba da ekmeklerde

Evet canım yuvalama biraz zahmetli bir çorbadırAma yemesi güzel olduğu için emeğine değiyor
Bu yuvalama hazır satılıyor.Bim ve A101 genelde oluyor ama her şehirde var mı bilmem :)Yuvalaması hazır olunca gerisi kolay
Çok teşekkür ederim canım benim
Hiç öyle söyleme yapılmayacak bir şey değil yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…