- 16 Ağustos 2010
- 292.911
- 602.605
- 43
Rica ederim canımOfff harikasın:)
Köfteliyi yapıcam sanırım :) Çok teşekkür ederim
Biz yoğurtlu çorbaları çok seviyoruz..Genelde nohut ve et eklemesi yapıyorum öylee olunca genelde lebeniye çorbası yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımOfff harikasın:)
Köfteliyi yapıcam sanırım :) Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımOyy bak bak bitiremedim , ne çok çorba dolmuş buralar nevom .
Seninde eline emeğine sağlık . Çok lezzetli , doyurucu ve besleyici bir tarif olmuş .
Başarılar diliyorum sana canım
Rica ederimHa bu arada çorbalarla ilgili püf noktaları çok iyi olmuş
Çok teşekkür ederim canımbuda çok çok güzel eline sağlık canımmm
Evet canım Antep'te yemek olarakta yeniyorÇok teşekkür ederim canımDenersen sonucu bekliyorumNevos ana yemek tarzı bır corba olmus bu denemek ıstedıgım bır tarıfellerıne saglık cnm basarılar puf noktalarda harıka
Bızdede ana yemek yerıne gecer kesın:) o kadar ugrasmaya bırde ana yemek yapamam yapınca paylasırım ınsEvet canım Antep'te yemek olarakta yeniyorÇok teşekkür ederim canımDenersen sonucu bekliyorum
Tamam canım bekliyorumBızdede ana yemek yerıne gecer kesın:) o kadar ugrasmaya bırde ana yemek yapamam yapınca paylasırım ıns
Çok teşekkür ederim canım1'e 2 konuyor canımNevrestecim, Çorban harika olmuş. Ohh bunu ye, başka bşeye gerek yok Ben bunu da deniycem mutlaka. ama pirinç unu koysam, dağılır mı, Ve ne kadar koymam gerekir?
Ellerine sağlık, başarılar dilerim
Sağol canımGel bekliyorumHaber ver sana çorba yapayımO corbayla ekmeği alam kaçam ben
Ellerine sağlık nevoşumantepe gelmek çok istiyoreem
Ooo sözümüde aldmSağol canımGel bekliyorumHaber ver sana çorba yapayım
Ne zaman istersen canımOoo sözümüde aldm
Çok teşekkür ederim canımSupeerr gorunuyorr.ellerine saglik
Tadını biliyor olman ayrı bir güzel olmuş Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık Nevresteciğim
Yuvalama çorbası yedim ve çok beğenmiştim ama hiç yapmadım.. Bu tarife göre mutlaka deneyeceğim
Yarışmada başarılar diliyorum,
Bu arada oy hakkımız en az 5 olmalı bu kategoride