Çorbalar Yuvalama Çorbası-Bizim Pirinç Sponsorluğunda

Vaaay yine döktürmüşsün hemşom..:hamarat::hamarat:Harika görünüyor ve çok severim bu tarz çorbaları..Ellerine sağlık canım.Bol şansların olsun :KK60:

Harika görünüyor nevresteciğim en sevdiğim çorbalardan biridir:KK200: Başarılar dilerim:KK19:

Ben bu çorbayı bir kez yedim.komşumuz bayramda ikram etmişti.Hayran oldugum efsane bit taddı hatta ben bu çorba için Gaziantep e bile giderim diyordum Gaziantep buraya geldi.Ellerine sağlık harika şahane muhteşem :-)

Ben bu çorbayı bir kez yedim.komşumuz bayramda ikram etmişti.Hayran oldugum efsane bit taddı hatta ben bu çorba için Gaziantep e bile giderim diyordum Gaziantep buraya geldi.Ellerine sağlık harika şahane muhteşem :-)
Tadını bilince yorum bir başka oluyor:KK45:Gaziantep'te efsane bir çorba:KK48:Bayramlarda,düğünlerde ,misafir davetlerinde mutlaka yapılıyor:KK51:Bende buralı değilim ama beğendiğim tarifleri yapmaya çalışıyorum:-)Çok teşekkür ederim canım:KK60:

Offf ne yaptın sen Nevoşum.:confused:Süper gözüküyor çorban:rapci:.Hem lezzetli hem vitamin deposu,olsa da yesek:kk77:.Yarışmada başarılar dilerim.:KK19:

Offf ne yaptın sen Nevoşum.:confused:Süper gözüküyor çorban:rapci:.Hem lezzetli hem vitamin deposu,olsa da yesek:kk77:.Yarışmada başarılar dilerim.:KK19:
Deynep'cim çok teşekkür ederim:KK60:Canım Antep'te genelde nohut,et ve yoğurt çok kullanılıyor..Bu çorbanın benzer farklı versiyonları yapılıyor:kk77:Hem doyurucu hemde besleyici:KK45:
Ben yaptım sıra sende:halay:Bu sefer senden önce yaptım:skandal:

Deynep'cim çok teşekkür ederim:KK60:Canım Antep'te genelde nohut,et ve yoğurt çok kullanılıyor..Bu çorbanın benzer farklı versiyonları yapılıyor:kk77:Hem doyurucu hemde besleyici:KK45:
Ben yaptım sıra sende:halay:Bu sefer senden önce yaptım:skandal:
Antep'te et ucuz o zaman desene.:KK53:Ben senin başka tarifi yapacağını tahmin etmiştim ,tahminim tutmadı ama bu daha güzel olmuş.Benden ümidi kestin demek ki beni beklemedin:skandal:
Açıkçası yine seni son günlerde bekliyordum,sürpriz oldu:KK45:

Antep'te et ucuz o zaman desene.:KK53:Ben senin başka tarifi yapacağını tahmin etmiştim ,tahminim tutmadı ama bu daha güzel olmuş.Benden ümidi kestin demek ki beni beklemedin:skandal:
Açıkçası yine seni son günlerde bekliyordum,sürpriz oldu:KK45:
Ucuz değil ama burda et çok tüketiliyor:KK70:
Acaba ne yapacağımı düşünüyordun:KK45:Aslında banada sürpriz oldu:KK48:Ben başka bir çorba yapmayı düşünüyordum ve son günler yapacaktım:KK45:Ama bugün menüde bu çorba vardı bende yaparken kendimi resimleri çekerken buldum:KK70:Hatta çok aniden oldu 1 saat içinde tamamlamak zorunda kaldım:-)

Ucuz değil ama burda et çok tüketiliyor:KK70:
Acaba ne yapacağımı düşünüyordun:KK45:Aslında banada sürpriz oldu:KK48:Ben başka bir çorba yapmayı düşünüyordum ve son günler yapacaktım:KK45:Ama bugün menüde bu çorba vardı bende yaparken kendimi resimleri çekerken buldum:KK70:Hatta çok aniden oldu 1 saat içinde tamamlamak zorunda kaldım:-)
:rolleyes:1 saat mi?Ben yarışmaya hazırlanmak ve sunumunu yapmak için saatler harcadım:KK53:tecrübe böyle şey demek ki:KK45:Ben analı kızlı yaparsın diyordum:KK48:

:rolleyes:1 saat mi?Ben yarışmaya hazırlanmak ve sunumunu yapmak için saatler harcadım:KK53:tecrübe böyle şey demek ki:KK45:Ben analı kızlı yaparsın diyordum:KK48:
Benim elim çabuk canım yoksa yaptığım işlere yetiştirmem imkansız:KK45:
Çocukların okulda sınıf annesiyim bu ara kermes vs işleri var.Bir o okul bir diğer okul ancak 5:20 den sonra yapabildim.6:30 ev ahalisi gelince hazırdı:KK45:
Anakızlıyı düşündüm ama o bizim yörede çorba kategorisine girmiyor..:KK45:Şimdi kendim kabul etmediğim birşeyi başlkalarına kabul ettirmem doğru olmaz:KK53:O yüzden yöresinde çorba olarak yapanlar yapabilir:KK19:

X