- 16 Ağustos 2010
- 292.915
- 602.611
- 43
Sağol canımBende yavaş yavaş öğreniyorumancak bu kadar olur
ellerine sağlık süperrrr
annemler minik yapar. ben böyle nohutgibi severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımBende yavaş yavaş öğreniyorumancak bu kadar olur
ellerine sağlık süperrrr
annemler minik yapar. ben böyle nohutgibi severim
Teşekkür ederim canımTavsiye ederimMutlaka denemem lazım ellerine sağlık
Hemşom çok teşekkür ederim Bizde genelde çok seviyoruz o yüzden hep bu tarz çorbalar yapıyorum..Vaaay yine döktürmüşsün hemşom..Harika görünüyor ve çok severim bu tarz çorbaları..Ellerine sağlık canım.Bol şansların olsun
Çok teşekkür ederim canımHarika görünüyor nevresteciğim en sevdiğim çorbalardan biridir Başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımellerine sağlık canım nevrestem
Teşekkür ederim canımNevOŞ Döktürmüşsün yine ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim canım
Senin çorbanıda bekliyorum
Merakla bekliyorumBirazdan beğenilerinize sunacağım canım
Tadını bilince yorum bir başka oluyorGaziantep'te efsane bir çorbaBayramlarda,düğünlerde ,misafir davetlerinde mutlaka yapılıyorBende buralı değilim ama beğendiğim tarifleri yapmaya çalışıyorumÇok teşekkür ederim canımBen bu çorbayı bir kez yedim.komşumuz bayramda ikram etmişti.Hayran oldugum efsane bit taddı hatta ben bu çorba için Gaziantep e bile giderim diyordum Gaziantep buraya geldi.Ellerine sağlık harika şahane muhteşem
Deynep'cim çok teşekkür ederimCanım Antep'te genelde nohut,et ve yoğurt çok kullanılıyor..Bu çorbanın benzer farklı versiyonları yapılıyorHem doyurucu hemde besleyiciOfff ne yaptın sen Nevoşum.Süper gözüküyor çorban.Hem lezzetli hem vitamin deposu,olsa da yesek.Yarışmada başarılar dilerim.
Antep'te et ucuz o zaman desene.Ben senin başka tarifi yapacağını tahmin etmiştim ,tahminim tutmadı ama bu daha güzel olmuş.Benden ümidi kestin demek ki beni beklemedinDeynep'cim çok teşekkür ederimCanım Antep'te genelde nohut,et ve yoğurt çok kullanılıyor..Bu çorbanın benzer farklı versiyonları yapılıyorHem doyurucu hemde besleyici
Ben yaptım sıra sendeBu sefer senden önce yaptım
Ucuz değil ama burda et çok tüketiliyorAntep'te et ucuz o zaman desene.Ben senin başka tarifi yapacağını tahmin etmiştim ,tahminim tutmadı ama bu daha güzel olmuş.Benden ümidi kestin demek ki beni beklemedin
Açıkçası yine seni son günlerde bekliyordum,sürpriz oldu
1 saat mi?Ben yarışmaya hazırlanmak ve sunumunu yapmak için saatler harcadımtecrübe böyle şey demek kiBen analı kızlı yaparsın diyordumUcuz değil ama burda et çok tüketiliyor
Acaba ne yapacağımı düşünüyordunAslında banada sürpriz olduBen başka bir çorba yapmayı düşünüyordum ve son günler yapacaktımAma bugün menüde bu çorba vardı bende yaparken kendimi resimleri çekerken buldumHatta çok aniden oldu 1 saat içinde tamamlamak zorunda kaldım
Benim elim çabuk canım yoksa yaptığım işlere yetiştirmem imkansız1 saat mi?Ben yarışmaya hazırlanmak ve sunumunu yapmak için saatler harcadımtecrübe böyle şey demek kiBen analı kızlı yaparsın diyordum