Merhabalar, konu başlığını açtıktan sonra uzunca bir süre sessiz kaldım. Bunun sebebi kendi içimde bile süreci tam kavrayamamış olmamdı. 14 Haziran günü işin ehli olduğunu düşündüğüm ve baya da araştırdığım doktoruma gittim ve yutulabilir mide balonu taktırdım. Videolarda göründüğü kadar rahat olduğunu söyleyemem ki kliniktekiler benim zorlandığımı düşünüyor, olabilir. Üç gün boyunca hiç konuşmadan yattım ağrılar içinde kıvrandım. Serum taktırmaya bile zor gittim.. Günlerce çalışamadım, yattığım yerden bile kalkamadım. İğrenç, berbat bir acı eşim bir bebekle ilgilenir gibi ilgilendi. İlk üç gün berrak sıvı diyet uyguladım, sonraki 4 gün püreye geçtim. 1 haftanın sonunda katı gıdaya geçtim ve 1 hafta katı gıdalardan sonra ağrılar azalmayıp artınca dün itibariyle tekrar berrak sıvı beslenmeye geçtim, bır tık daha rahatım.. 15 gün olmuş 7.1 kilo verdim bu konuda bile buruğum çünkü çok acı çekiyorum, yaşam kalitem düştü. Diyetisyenim ve doktorum ne derse yaptım ama yine midem kötü açken ayrı ağrıyor tokken kat ve kat fazlası ağrıyor. Bu yaşadıklarımın acısını bilseydim asla yaptırmazdım. Ama bilmiyordum ve bilmem imkansızda ve yıllardır aklımda olan bir şeydi. Yani önünde sonunda yaptıracaktım ve bu acıyı çekecektim.