How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yürüyüş yapmaktan cekiniyorum, nasil yenebilirim

yanina yürüyüş için bir arkadaş bulsaniz super olur.yoksa giyin rahat birşeyler kulaklıkla müzik daha ne olsun.zaten deniz kenarı yerler daha modern olur.laf atan tip tip bakan da olmaz rahat olun.spora devam.yaz geliyor fit olmalıyız şekerim
Arkadaşım yok malesef. Bakalım müzik iyi gider diye düşünüyorum ☺🙏🌸

bende taytla gezerim ama yuruyuse cikmiyorum 😁 disarda bir suru boyle insan var hem anlasalar nolur ki.
başkalari için mi yaşıyoruz takin kulakliginizi kendi işinize bakin
Yok burada oylr rahatsiz bakışlar olmaz benimki tamamen yalnız yürüyüş yapmayı tuhaf gelmesi ile ilgili tuhaf bi his iste 🙈

Netflixde

Brittany runs a marathon

Diye bir film vardi, aklima o geldi. O kilolu olduğu icin cok cekiniyordu,... Sonra gelsin olaylar. İzleyin bence.

Ben de yürüyüş aşkı, evim iş yerime yürüme mesafesiyle 25 dk. Her sabah 35 dk fazla yürümek için sokaktan sokağa sapıyorum ve hızlı yürüdüğüm için çeşitli caddelerden çıkıyorum her gün. Gören ne yapıyor bu diyordur kesin, tanıdık çıkınca iş yerinden ters yöne neden gidiyorsun diye sürekli soruyor. Daha geçen biri günde kaç adım atıyorsun diye sordu ama umrumda mı? Asla değil. Takıyorum kulaklığımı o an benden mutlusu yok. İnsanların ne dediğini, ne diyeceğini bıraktığınız an rahatlıyorsunuz.

Tam olarak neden çekindiğinizi anlamadım. Bu zamana kadar kimseye bakıp da bu nereye yürüyor diye düşünmedim, insanlar niye fark etsin ki sizin ne yaptığınızı?
Keşke üşenmesem de ben de yürüsem ama şu aralar hayatımın en hımbıl zamanlarını geçiriyorum😄 Ama kendimle bir şeyler yapmayı çok severim, kendimi alışverişe, yemeğe götürmek gibi. Bence çok zevkli😄

Yok bir yere yetişmek istercesine yurumrk gibi ya o garip geliyor nedense
Yürüyüş yapan insanları görmek hoşuma gidiyor benim tam tersi :)
Sağlık için yürüyorlar, kendilerine zaman ayırıyorlar ne güzel diyorum.

Tam olarak neden çekindiğinizi anlamadım. Bu zamana kadar kimseye bakıp da bu nereye yürüyor diye düşünmedim, insanlar niye fark etsin ki sizin ne yaptığınızı?
Keşke üşenmesem de ben de yürüsem ama şu aralar hayatımın en hımbıl zamanlarını geçiriyorum😄 Ama kendimle bir şeyler yapmayı çok severim, kendimi alışverişe, yemeğe götürmek gibi. Bence çok zevkli😄
Ben de kendimle aktivite yapmayı çok seviyorum. Özellikle kendi başıma yürüyüş yapmak, kendime bir şeyler ısmarlamak gibi 🤤

Oturduğum semtte sahilde var ama hiç hayatımda spor amacli yalnız başıma tempolu yürüyüş yapmadım. Nedense cekiniyorum. Benim gibi olan varmi? Nasil yenebilirim sizce? 🙈😊
Çekinecek bir şey yok, her yaşta kadın memleketin çeşitli yerlerinde yürüyüş yapıyor, hala çok yaygın olmasa bile parklara koyulan spor aletlerini kullanmaya da başladılar, kimse yürüyüş yapıyorsunuz diye garipsemez, 25 yıldır yürüyorum bu kadın ne yapıyor diye bakana denk gelmedim, hoş yürüyüş esnasında çevreyle kontağım olmuyor, son ses açarım müziği yürürüm, yürümek sağlıktır yürürken çevreye değil kendinize odaklanın.

Back