How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yürüyüş yapmaktan cekiniyorum, nasil yenebilirim

Ben bazen sahilde yardırırcasına yürüyüp milleti geçip sonra bi anda tamam fazla yürüyüş yaptım diyerekten aniden geri dönüyorum bence dışarıdan komik duruyor :KK70:

Siz bence tek gözükmekten utandınız tek başına yemek yemekten, yürümekten utanan çok insan var, ama dışarıdakilerin düşüncesinin ne önemi var ki? Hem herkes her an biriyle yan yana olmak zorunda mı her aktivitede?

Ya aklıma spor salonunda içime içime kaçmam geldi. :KK70: :KK70:

O sıralar doğum kiloları filan da var, alışkın olmadığım kilolara çıkmışım; tabii rahatsız oldum kilolu halimden ve ciddi, düzenli spor yapabilmek için iyi bir spor salonuna yazıldım. Hani parasını da peşinen ödeyince ipe ipe giderim nasılsa diye, bir anlık gazla gittim üyelik aldım.

Neyse, giyindim siyah eşofman altımı, tişörtümü, çantamı hazırladım gittim ki anam salondaki tek kilolu benim. :KK70:
Herkes bir fit, bir seksi, kaslı, 90-60-90 ablalar, kolları kat kat kas olmuş erkekler, turuncu taytlı müthiş popolu kadınlar... Spor havlumu kıçıma kıçıma tutarak koşu bandına çıktım ama gözüm öndeki ablanın sıkı poposuna kayıyor paso, ya tövbest büyülenmiş gibi insanların kıçlarına bakıyorum... Sonra sağımda kalan aynadan kendi kıçıma bakıp kontrol ediyorum. Onlarınki kıçsa, benimki ne diyorum filan...

İkinci alete geçmeden soyunma odasına kaçıp hemencecik giyinip çıkmıştım.
Akşama da eşime yalvarmıştım "Sen de gel, tek gitmem vallahi yakarım parayı, sen de gel" diye. :KK70:
Guldurdunuz beni 😁😁😁

Ya aklıma spor salonunda içime içime kaçmam geldi. :KK70: :KK70:

O sıralar doğum kiloları filan da var, alışkın olmadığım kilolara çıkmışım; tabii rahatsız oldum kilolu halimden ve ciddi, düzenli spor yapabilmek için iyi bir spor salonuna yazıldım. Hani parasını da peşinen ödeyince ipe ipe giderim nasılsa diye, bir anlık gazla gittim üyelik aldım.

Neyse, giyindim siyah eşofman altımı, tişörtümü, çantamı hazırladım gittim ki anam salondaki tek kilolu benim. :KK70:
Herkes bir fit, bir seksi, kaslı, 90-60-90 ablalar, kolları kat kat kas olmuş erkekler, turuncu taytlı müthiş popolu kadınlar... Spor havlumu kıçıma kıçıma tutarak koşu bandına çıktım ama gözüm öndeki ablanın sıkı poposuna kayıyor paso, ya tövbest büyülenmiş gibi insanların kıçlarına bakıyorum... Sonra sağımda kalan aynadan kendi kıçıma bakıp kontrol ediyorum. Onlarınki kıçsa, benimki ne diyorum filan...

İkinci alete geçmeden soyunma odasına kaçıp hemencecik giyinip çıkmıştım.
Akşama da eşime yalvarmıştım "Sen de gel, tek gitmem vallahi yakarım parayı, sen de gel" diye. :KK70:
Ahahahahahahah 😆😆😆😆 ne yazsam bilemedim bende de var kilo sıkıntısı spor salonu isteği sanırım yavaştan kayboluyor 😆😆😆😆

Ben bazen sahilde yardırırcasına yürüyüp milleti geçip sonra bi anda tamam fazla yürüyüş yaptım diyerekten aniden geri dönüyorum bence dışarıdan komik duruyor :KK70:

Siz bence tek gözükmekten utandınız tek başına yemek yemekten, yürümekten utanan çok insan var, ama dışarıdakilerin düşüncesinin ne önemi var ki? Hem herkes her an biriyle yan yana olmak zorunda mı her aktivitede?
Aynen komik dururum yalnız gibime geliyor ☺

+1😅😅😅
Kar, buz farketmez artık mecburum ben. Evde durdukça yiyorum sıkıntıdan🤣
+1😂😂😂😂

Oturduğum semtte sahilde var ama hiç hayatımda spor amacli yalnız başıma tempolu yürüyüş yapmadım. Nedense cekiniyorum. Benim gibi olan varmi? Nasil yenebilirim sizce? 🙈😊
Sahil var ve yürümüyor musunuz? Allah'ım nedennn :D Ben Antalya'da okurken o rüzgarlı ayazın olduğu havada bile çıkar yürürdüm tek başıma ya da arkadaşla hiç önemli değil. Zaten özellikle böyle sahili olan şehirlerde çoğu kişi yalnız yürür. Ben kafeye gittiğimde bile tek başına kahve içmeye gidip bir taraftan kitabını okuyan insanlar görürdüm ki onlar daha çok teşvik ediyor. Yaşadığım şehir çok küçük, gelişmemiş, sıkıcı, vasıfsız bir yerdir. Manzara desen yok etkinlik desen yok eğitim kurs desen hiç yok dönünce depresyona girdim zaten. Ama ona rağmen birkaç semt vardır beğendiğim 1.5 saat rahat yürürüm oralarda. Hem dinç tutuyor hem de evde salak gibi gezinmekten kurtarıyor :D Keşke Antalya'da kalabilseydim neler neler yapardım ah ah işte hayat şartları izin vermiyor bazen. Biz sahile indiğimizde o soğukta bile şort giyip köpeğini gezdiren amcalar koşan kadınlar görürdüm. Takın kulaklığınızı koşun müzik kimseyi görmemenizi sağlıyor :) Kendinizi benim yerime koyun ve koşun :D

Onada pek guvenrmem cok geçmeden bozulursa falan diye. Bakalım once sahilde yurumeyi deneyin olmadı taksitle alirim belki
Sahilde yurumek tabi ki cok daha eğlenceli. Birkac gun sonra kendinize guveniniz yerine gelecektir bence

Allah seni ne var bunda
Önce normal yürürsün,öyle öyle alışırsın sonra tempolu yürümeye başlarsın
Tak kulaklığı kulağına devamke 😂

Sahilde yürüyenler vardır zaten, siz de takın kulaklığınızı, çekin sporları, çıkın yürüyün.
Madem hızlı yürümekten çekiniyorsunuz, önce yavaş başlayın, sonra alışırsınız koparsınız😃

Sahil var ve yürümüyor musunuz? Allah'ım nedennn :KK70: Ben Antalya'da okurken o rüzgarlı ayazın olduğu havada bile çıkar yürürdüm tek başıma ya da arkadaşla hiç önemli değil. Zaten özellikle böyle sahili olan şehirlerde çoğu kişi yalnız yürür. Ben kafeye gittiğimde bile tek başına kahve içmeye gidip bir taraftan kitabını okuyan insanlar görürdüm ki onlar daha çok teşvik ediyor. Yaşadığım şehir çok küçük, gelişmemiş, sıkıcı, vasıfsız bir yerdir. Manzara desen yok etkinlik desen yok eğitim kurs desen hiç yok dönünce depresyona girdim zaten. Ama ona rağmen birkaç semt vardır beğendiğim 1.5 saat rahat yürürüm oralarda. Hem dinç tutuyor hem de evde salak gibi gezinmekten kurtarıyor :KK70: Keşke Antalya'da kalabilseydim neler neler yapardım ah ah işte hayat şartları izin vermiyor bazen. Biz sahile indiğimizde o soğukta bile şort giyip köpeğini gezdiren amcalar koşan kadınlar görürdüm. Takın kulaklığınızı koşun müzik kimseyi görmemenizi sağlıyor :) Kendinizi benim yerime koyun ve koşun :KK70:
Inşallah bir an önce daha mutlu olacağınız hayatınıza kavusursunuz diyeyim o zaman 😊🌹

Yarin başlayin mesela. Ben pandemide salona gitmeyi birakali ortalama 2 gunde bir uzun yurumeye cikiyorum ve yururken yanima mama alip parkta kediler besliyorum yarin da cikacagim. Bazen de eşimle yapiyorum ama yalniz da olur kimse garipsemez yalniz yuruyen, koşan bir suru insan var. Kimse size bakmayacak. 😁

Bir kere çıkın bence cesaretinizi yenmek adına
Hemde çok ilham veren insanlar oluyor
Bizimde burda bir dede var adam depar atıyor maşallah yürümüyor koşuyor ama öyle tempolu koşmakta değil bildiğin koşmak yani 😄 yaşı rahat 60 üzeri
Bazı teyzelerimiz ayakları kireçlendiği için yürüyor
Bazıları ameliyat olmuş yürüyor
Çekinecek bir durum yok biraz gözlemlerseniz zaten çekinmenizi yenebilirsiniz

Back