How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yürüyüş yapmaktan cekiniyorum, nasil yenebilirim

Bir kere çıkın bence cesaretinizi yenmek adına
Hemde çok ilham veren insanlar oluyor
Bizimde burda bir dede var adam depar atıyor maşallah yürümüyor koşuyor ama öyle tempolu koşmakta değil bildiğin koşmak yani 😄 yaşı rahat 60 üzeri
Bazı teyzelerimiz ayakları kireçlendiği için yürüyor
Bazıları ameliyat olmuş yürüyor
Çekinecek bir durum yok biraz gözlemlerseniz zaten çekinmenizi yenebilirsiniz
Bencede 👍🤗

Oturduğum semtte sahilde var ama hiç hayatımda spor amacli yalnız başıma tempolu yürüyüş yapmadım. Nedense cekiniyorum. Benim gibi olan varmi? Nasil yenebilirim sizce? 🙈😊
Müzik dinleyerek yürümeyi denediniz mi ya da siz alışana kadar bir kaç gün size eşlik edecek bir arkadaşınız yok mu

emin olun başka yürüyenler koşanlar da vardır istanbuldayım beşiktaş sahile bebek sahile yakın otursam kesinlikle çıkardım ama oturduğum yerin sahili güzel değil :D yer güzel değilse benim düşüncem gibi çekinebilirsiniz ama güzelse uygunsa çok güzel olur

Sahil degilde stattan kart cikartabilirsin..Ben her sabah 06.00'da gidip 10 km kadar kosuyorum.
Etraf sakin oluyor.Olanlar da kendi halinde kosuyor zaten.
Sahil bildigin podyum,Yuruyuse degil moda haftasinda boy gostermeye calisiyor gibi giyiniyor millet.
Yani cikip dugunu gitse siritmaz uzerindekiler :)

Üstteki arkadaşa katılıyorum sahilden cekiniyorsan stat güzel oluyor. Ama sahil için şansını dene bence ❤️ keşke firsatim olsa da kulaklığı takip yürüyüş yapabilsem. Harika bişey bence

Yoo yuruyuse çıktığım "taytimdan" anlasilacak 😁😁😁
bende taytla gezerim ama yuruyuse cikmiyorum 😁 disarda bir suru boyle insan var hem anlasalar nolur ki.
başkalari için mi yaşıyoruz takin kulakliginizi kendi işinize bakin

Oturduğum semtte sahilde var ama hiç hayatımda spor amacli yalnız başıma tempolu yürüyüş yapmadım. Nedense cekiniyorum. Benim gibi olan varmi? Nasil yenebilirim sizce? 🙈😊
Bende ilk çıkarken çekinirdjm ama 3- 5 güne alışırsın tek yürüyen bir sürü insan oluyor

Ayy ne güzel sahil de varmış :)
Bizi kuru boş iç Anadolunun kurak topraklarında belediyelerin bize biçtiği kadar yeşil alanda kulaklıklarla yürüyorum. Daha doğrusu yürürdüm. Ana olduktan sonra yürüyemez oldum :D

Ayy keşke sahilde yürüme imkanım olsa misssss😍😍 güzelce hazirlanin kıyafetleriniz saçınız müziğiniz vücudunuza odaklanin zevkle geçer dakikalar.

Onada pek guvenrmem cok geçmeden bozulursa falan diye. Bakalım once sahilde yurumeyi deneyin olmadı taksitle alirim belki
hiç para verme. açık havada sahiden yürümenin yerini asla tutamaz. bunun çözümü koşu bandı alıp meseleyi evde halletmek (halı altına süpürmek) değil, dışarıda yürümekten çekinmeyi ortadan kaldırmak.

yani sahilde tek koşu yapıp, yürüyüş yapan kişi siz olmazsınız sanırım. eminim ki bir sürü insan yürüyüş yapıyordur hiçççç çekinmeyin hatta övünün bence :D

yanina yürüyüş için bir arkadaş bulsaniz super olur.yoksa giyin rahat birşeyler kulaklıkla müzik daha ne olsun.zaten deniz kenarı yerler daha modern olur.laf atan tip tip bakan da olmaz rahat olun.spora devam.yaz geliyor fit olmalıyız şekerim

yanina yürüyüş için bir arkadaş bulsaniz super olur.yoksa giyin rahat birşeyler kulaklıkla müzik daha ne olsun.zaten deniz kenarı yerler daha modern olur.laf atan tip tip bakan da olmaz rahat olun.spora devam.yaz geliyor fit olmalıyız şekerim
Sanırım benimde çegingen olma sebebim bu yanımda kimse olmaması deli gibi 😂😂😂😂 şimdi ki insanların düşüncesi çok farklı eskisi gibi değil hem insanlar hemde zaman önceden ben hiç umursamaz kulalık takar çıkardım sokağa kendimce yürğş yapmaya ama şimdi herkes sanki inceler gibi yada görmemiş gibi bakar gibiler tuhaf yani ( tabi bu benim düşüncem) 🥰

yani sahilde tek koşu yapıp, yürüyüş yapan kişi siz olmazsınız sanırım. eminim ki bir sürü insan yürüyüş yapıyordur hiçççç çekinmeyin hatta övünün bence :KK70:
Ben sahile yakın otursam hiç düşünmez gece gündüz yürüdüm bir sürü yürüş yaoanlar var orada değiniz gibi hatta hafif tempolu koşan bile :rapci::rapci::rapci::rapci:

Sanırım benimde çegingen olma sebebim bu yanımda kimse olmaması deli gibi 😂😂😂😂 şimdi ki insanların düşüncesi çok farklı eskisi gibi değil hem insanlar hemde zaman önceden ben hiç umursamaz kulalık takar çıkardım sokağa kendimce yürğş yapmaya ama şimdi herkes sanki inceler gibi yada görmemiş gibi bakar gibiler tuhaf yani ( tabi bu benim düşüncem) 🥰
Bakan baksın hic umursamayin.Yürümeye cesaret edemeyenler yada kiyafetinizi begenenler bakar.Hemcinslerimize örnek olursunuz ne güzel

Bakan baksın hic umursamayin.Yürümeye cesaret edemeyenler yada kiyafetinizi begenenler bakar.Hemcinslerimize örnek olursunuz ne güzel
Teşekkür ederim cevabınız için bundan sonra deneyeceğim görmemezlikten gelmeyi sağolun

yani sahilde tek koşu yapıp, yürüyüş yapan kişi siz olmazsınız sanırım. eminim ki bir sürü insan yürüyüş yapıyordur hiçççç çekinmeyin hatta övünün bence :KK70:
Tamam ☺🙏🌸

Back