- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynıyım desemOturduğum semtte sahilde var ama hiç hayatımda spor amacli yalnız başıma tempolu yürüyüş yapmadım. Nedense cekiniyorum. Benim gibi olan varmi? Nasil yenebilirim sizce?
Sporlarınızı giyip yürüyerek yenebilirsiniz sanırımOturduğum semtte sahilde var ama hiç hayatımda spor amacli yalnız başıma tempolu yürüyüş yapmadım. Nedense cekiniyorum. Benim gibi olan varmi? Nasil yenebilirim sizce?
Yani tabii giyinirim de o sorun değil zaten:)Sporlarınızı giyip yürüyerek yenebilirsiniz sanırım
Tahmin etmistim tek olmadığımiBende aynıyım desem
Ya ne bileyim bir yere yetisircesine yurumrk garip geliyor nedense ☺Niye çekindiginizi bir ben mi anlamadım
Evet yaaa yürümenin de en güzel yanı sanırım o kulaklıktan yükselen ses ritimleriKulaklıklarınızı takınca koparsınız ya diğer insanlardan, sevdiğiniz müziklerden bi liste yapın telefonunuza. Takın kulaklığı, yürüyün gitsin. :)
Birde kaptiriyormusum Dan's ede ede ☺Evet yaaa yürümenin de en güzeli yanı sanırım o kulaklıktan yükselen ses ritimleri
+1Bende aynıyım desem
Yok bir yere yetişmek istercesine yurumrk gibi ya o garip geliyor nedenseTam olarak neyden çekiniyorsunuz? Birisinin yürüyüş yaparken sizi rahatsız edecek bir davranışta bulunmasından mı çekiniyorsunuz? Ya da siz yürürken insanların sizin yürüyüşünüz ile ilgili yorumda bulunacağını mı düşünüyorsunuz?
Yürüyüş yaparken daha dinamik yaiı hız yapılabilen müzikler seçiyorum yoksa içimden yürümek gelmez zorla yürüyor gibi hissederim kendimiBirde kaptiriyormusum Dan's ede ede ☺
Bir yere gidiyormuş gibi düşün kendini, sahilin sonundaki mekanı hedefle, ben de boş boş yürümeyi sevmemOturduğum semtte sahilde var ama hiç hayatımda spor amacli yalnız başıma tempolu yürüyüş yapmadım. Nedense cekiniyorum. Benim gibi olan varmi? Nasil yenebilirim sizce?
Korkunuzun üstüne gidin demek istedim sanırım anlatamadımYani tabii giyinirim de o sorun değil zaten:)
Karlı hava olmasa yarış başlatırdıkAlışırsın. Ben de yarın başlıyorum inşallah.
Teşekkürler simdi anladim ☺Korkunuzun üstüne gidin demek istedim sanırım anlatamadım