How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yürüyüş yapmaktan cekiniyorum, nasil yenebilirim

Oturduğum semtte sahilde var ama hiç hayatımda spor amacli yalnız başıma tempolu yürüyüş yapmadım. Nedense cekiniyorum. Benim gibi olan varmi? Nasil yenebilirim sizce? 🙈😊
Sporlarınızı giyip yürüyerek yenebilirsiniz sanırım

Tam olarak neyden çekiniyorsunuz? Birisinin yürüyüş yaparken sizi rahatsız edecek bir davranışta bulunmasından mı çekiniyorsunuz? Ya da siz yürürken insanların sizin yürüyüşünüz ile ilgili yorumda bulunacağını mı düşünüyorsunuz?

Tam olarak neyden çekiniyorsunuz? Birisinin yürüyüş yaparken sizi rahatsız edecek bir davranışta bulunmasından mı çekiniyorsunuz? Ya da siz yürürken insanların sizin yürüyüşünüz ile ilgili yorumda bulunacağını mı düşünüyorsunuz?
Yok bir yere yetişmek istercesine yurumrk gibi ya o garip geliyor nedense

Oturduğum semtte sahilde var ama hiç hayatımda spor amacli yalnız başıma tempolu yürüyüş yapmadım. Nedense cekiniyorum. Benim gibi olan varmi? Nasil yenebilirim sizce? 🙈😊
Bir yere gidiyormuş gibi düşün kendini, sahilin sonundaki mekanı hedefle, ben de boş boş yürümeyi sevmem

Ya aklıma spor salonunda içime içime kaçmam geldi. :D :D

O sıralar doğum kiloları filan da var, alışkın olmadığım kilolara çıkmışım; tabii rahatsız oldum kilolu halimden ve ciddi, düzenli spor yapabilmek için iyi bir spor salonuna yazıldım. Hani parasını da peşinen ödeyince ipe ipe giderim nasılsa diye, bir anlık gazla gittim üyelik aldım.

Neyse, giyindim siyah eşofman altımı, tişörtümü, çantamı hazırladım gittim ki anam salondaki tek kilolu benim. :D
Herkes bir fit, bir seksi, kaslı, 90-60-90 ablalar, kolları kat kat kas olmuş erkekler, turuncu taytlı müthiş popolu kadınlar... Spor havlumu kıçıma kıçıma tutarak koşu bandına çıktım ama gözüm öndeki ablanın sıkı poposuna kayıyor paso, ya tövbest büyülenmiş gibi insanların kıçlarına bakıyorum... Sonra sağımda kalan aynadan kendi kıçıma bakıp kontrol ediyorum. Onlarınki kıçsa, benimki ne diyorum filan...

İkinci alete geçmeden soyunma odasına kaçıp hemencecik giyinip çıkmıştım.
Akşama da eşime yalvarmıştım "Sen de gel, tek gitmem vallahi yakarım parayı, sen de gel" diye. :D

Back