Arkadaşlar günaydınnnn
Dün 8.539 bu sabah ise 14.933 adım atmışım. Bu sabah 12 km yürüdüğüm içim adım sayısı da çoştu haliyle
Sizler neler yaptınız
oo çok iyi olmuş çabalarının fark edilmesiMaşallah canım.
Hafta sonu ben de özellikle cumartesi günü dışarıda çok dolaştım 13.000 adım atmışım.Dün de 11.000 adım attım.
Bacaklarımda ve göbeğimde gözle görülür bir sıkılaşma var.eşim bile farketti
Eşimin lafından daha bi gaza geldim.bugün 10.000 bin adım ne ki modunda geziniyorum
Aldığım gazla yerimde duramaz oldum.Dün 12.000 adım attım darısı bugün ve sonrakilere inşallah.oo çok iyi olmuş çabalarının fark edilmesibence daha bir gaza gelmen gerekir
inşallah canım aynen devamAldığım gazla yerimde duramaz oldum.Dün 12.000 adım attım darısı bugün ve sonrakilere inşallah.
Sen neler yaptın canım,nasılsın?
Ben de bugün tatil yapacak gibiyim.10bin adım atamam ama atabileceğim en fazla adımı atarım.inşallah canım aynen devamben dün tatil yaptım bu akşam yürüyüş sporumu tamamlayacağım bunlar dışında her şey aynı canım sen nasılsın oğlun nasıl
hep beraber inşallah canımm :) belin ağrıyor mu?Selam kızlar evin interneti kesildi giremedim kaç gündür ama her gün adım atıyorum buraya yazamadım int düzelirse gelicem yine :) maşallah size tam gaz devam ediyorsunuz inşallah faydasını göreceksiniz
Çok geçmiş olsun doktora gittin mi?İyi akşamlar arkadaşlar.
Ben dün akşam üzeri sol dizimi çok fena vurdum ve çok ağrım var. İki gündür mecbur olmadıkça adım atmıyorum.
Hafta sonu da dizimi zorlamayıp pazartesi tekrar başlarım inşallah 10.000 adıma.
Sizler nasılsınız kızlar? İnşallah iyisinizdir.
Gittim canım şükür önemli birşey yokmuş.bir iki gün zorlama dedi bir de krem verdi.Çok geçmiş olsun doktora gittin mi?
Maşalllah14.860 adım ile bu sabah adımda coşmuş bulunuyorumherkeslere mutlu günler
dizinin iyi olmasına sevindim canım çok dikkatli olMaşalllah
Ben de bugün yavaş yavaş başlayacağım dizim daha iyi gibi.
Sen nasılsın iyi misin?
merhaba hoş geldinMerhaba
Ben de geldim
Sabahtan 11.807de bıraktım
Çarşıya gidiş dönüşüm bu tuttu
O sıcakta yürümek tabi yanmış omuzlarım pespembe olmuş
Güneş insin akşam çıkacağım
20.000e tamamlamak istiyorum
merhaba hoş geldin
ayyy güneş kremi kullan mutlaka
20.000 olur bence olmazsa da 11.807 adım da gayet iyi