- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
Üşenmeyelim ben bugün daha iyiyim o halsizlik gitti gibi.gün sonuna o adımlar bitmiş olacak.üşenmezsek eğer eski tempoya döneriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üşenmeyelim ben bugün daha iyiyim o halsizlik gitti gibi.gün sonuna o adımlar bitmiş olacak.üşenmezsek eğer eski tempoya döneriz :)
çok geçmiş olsun canım yorgunluktan mı ağrıyor yoksa başka bir sebebi mi var bel ağrının?Selam kızlar iki gündür 10.000 adım atamadım hem misafirlerim var hem belim ağrıyor kaç gündür ama yarın adımlarımı atmayı düşünüyorum belim ağrımazsa :) siz neler yaptınız
chia tohumu ile hazırlanıyor :) malzemeleri ve yapılışını yazayım mı :) ?Nasıl birşey bu atıştırmalık:) bugün bol bol adımımız olsun.
https://www.instagram.com/p/BUPLiZug4AH/ Nihayet bulabildim :)Nasıl birşey bu atıştırmalık:) bugün bol bol adımımız olsun.
Geçmiş olsun canım,belini zorlayacak birşey yapma biraz dinlen.regl olacak olabilir misin? Ben regl iken biraz belim ağrır. Tekrar geçmiş olsın canım.Selam kızlar iki gündür 10.000 adım atamadım hem misafirlerim var hem belim ağrıyor kaç gündür ama yarın adımlarımı atmayı düşünüyorum belim ağrımazsa :) siz neler yaptınız
chia tohumu ile hazırlanıyor :) malzemeleri ve yapılışını yazayım mı :) ?
Teşekkür ederim canım, güzel görünüyor ben de bir iki güne malzemeleri alıp deneyeyim.https://www.instagram.com/p/BUPLiZug4AH/ Nihayet bulabildim :)
Limon ve maydonoz kürünün tarifini ve nasıl uyguladığını yazar mısın canım? Tamamladım bugünkü sporumuTeşekkür ederim canım, güzel görünüyor ben de bir iki güne malzemeleri alıp deneyeyim.
Ben limon ve maydonoz kürü yapıyorum . Güzel ödem attırdı ben de.
Adımlar ne alem de.bugün sağlık sorunu ve motivasyon eksikliğimiz yoksa tamamlayalım. Ben 8.000 adım attım şimdiye kadar. Tamamlayacağım bugün.
15-16 tane maydonoz,bir limon suyu ve bir bardak suyu blenderdan geçirip sabah uyanır uyanmaz içiyorum.15dk sonra kahvaltı yapıyorum.karaciğer yağlanmasına iyi geliyormuş ve zayıflamaya yardımcı oluyormuş.bu kürü 15 gün yapıp 5 gün ara veriyorsun istersen 5 gün sonra tekrar bir 15 gün devam ediyorsun.En fazla iki defa yapıp bırakıyorsun ve 6 ay geçtikten sonra istersen tekrar yapabilirsin.Limon ve maydonoz kürünün tarifini ve nasıl uyguladığını yazar mısın canım? Tamamladım bugünkü sporumu
canim ne kadar suredir 10 bin adim atıyorsun bacaklarda incelme gözlemledin miBu sabah 10.645 adım. Gün içinde de gezmeklerde olduğum için artı 11.825 adım yani toplamda 22.470 adım ile ben yarın pert
Tarif için çok teşekkür ederim canım, şişkinliğe iyi geliyorsa eminim bana da iyi gelecektir:)15-16 tane maydonoz,bir limon suyu ve bir bardak suyu blenderdan geçirip sabah uyanır uyanmaz içiyorum.15dk sonra kahvaltı yapıyorum.karaciğer yağlanmasına iyi geliyormuş ve zayıflamaya yardımcı oluyormuş.bu kürü 15 gün yapıp 5 gün ara veriyorsun istersen 5 gün sonra tekrar bir 15 gün devam ediyorsun.En fazla iki defa yapıp bırakıyorsun ve 6 ay geçtikten sonra istersen tekrar yapabilirsin.
Benim bu pazar ikinci kürüm bitecek.
Bende etkisi bol idrar atmak,şişkinliklerime iyi geldi, epey de enerjim arttı. Cildimde güzelleşme oldu.
pko'lu olduğum için vücudumda birkaç tane büyük sivilce vardı ,ilk yaptığım zamanlar biraz coştu ama şimdi çok düzeldi.
Hamilelere ve düşük tansiyonu olan kişilere tavsiye edilmiyor.
Evet canım bugün 12.000 civarında adım attım çok mutluyum:)
ekim ayında başlamıştım ara ara aksattım canım, ilk zamanlar incelme olmuştu hatta diyet yapmadığım halde incelme ve sıkılaşma olmuştu. şuanda ise diyetle beraber yürüyüş yaptığım için fazlasıyla inceldi bacaklarımcanim ne kadar suredir 10 bin adim atıyorsun bacaklarda incelme gözlemledin mi
Ben 10.578 adım atmışım.benim haylazı uyutursam biraz işlerim var yaparken 11.000 olur galiba.11.291 adım atmışım sizler ne yaptınız kızlar?
Daha fazla yorulma canım hevesin kaçmasın dinlen sen de, nasılsa bugünkü sporunu tamamlamışsınBen 10.578 adım atmışım.benim haylazı uyutursam biraz işlerim var yaparken 11.000 olur galiba.
unutuyorsundur gün gün yazmak zor gelirse haftalık bir rapor şeklinde de yazabilirsin bana bak iyice kurumsallaştımBen hep yuruyorun ama neden yazmiyorsam
Tamamdır haftalık olsun o zamanunutuyorsundur gün gün yazmak zor gelirse haftalık bir rapor şeklinde de yazabilirsin bana bak iyice kurumsallaştım