Yürüyüş Günlüğüm/Hergün 10.000 Adım

Selam kızlar iki gündür 10.000 adım atamadım hem misafirlerim var hem belim ağrıyor kaç gündür ama yarın adımlarımı atmayı düşünüyorum belim ağrımazsa :) siz neler yaptınız
çok geçmiş olsun canım :KK19: yorgunluktan mı ağrıyor yoksa başka bir sebebi mi var bel ağrının?

Selam kızlar iki gündür 10.000 adım atamadım hem misafirlerim var hem belim ağrıyor kaç gündür ama yarın adımlarımı atmayı düşünüyorum belim ağrımazsa :) siz neler yaptınız
Geçmiş olsun canım,belini zorlayacak birşey yapma biraz dinlen.regl olacak olabilir misin? Ben regl iken biraz belim ağrır. Tekrar geçmiş olsın canım.

chia tohumu ile hazırlanıyor :) malzemeleri ve yapılışını yazayım mı :) ?
Teşekkür ederim canım, güzel görünüyor ben de bir iki güne malzemeleri alıp deneyeyim.
Ben limon ve maydonoz kürü yapıyorum . Güzel ödem attırdı ben de.
Adımlar ne alem de.bugün sağlık sorunu ve motivasyon eksikliğimiz yoksa tamamlayalım. Ben 8.000 adım attım şimdiye kadar. Tamamlayacağım bugün.

Teşekkür ederim canım, güzel görünüyor ben de bir iki güne malzemeleri alıp deneyeyim.
Ben limon ve maydonoz kürü yapıyorum . Güzel ödem attırdı ben de.
Adımlar ne alem de.bugün sağlık sorunu ve motivasyon eksikliğimiz yoksa tamamlayalım. Ben 8.000 adım attım şimdiye kadar. Tamamlayacağım bugün.
Limon ve maydonoz kürünün tarifini ve nasıl uyguladığını yazar mısın canım? Tamamladım bugünkü sporumu :KK76:

Limon ve maydonoz kürünün tarifini ve nasıl uyguladığını yazar mısın canım? Tamamladım bugünkü sporumu :KK76:
15-16 tane maydonoz,bir limon suyu ve bir bardak suyu blenderdan geçirip sabah uyanır uyanmaz içiyorum.15dk sonra kahvaltı yapıyorum.karaciğer yağlanmasına iyi geliyormuş ve zayıflamaya yardımcı oluyormuş.bu kürü 15 gün yapıp 5 gün ara veriyorsun istersen 5 gün sonra tekrar bir 15 gün devam ediyorsun.En fazla iki defa yapıp bırakıyorsun ve 6 ay geçtikten sonra istersen tekrar yapabilirsin.
Benim bu pazar ikinci kürüm bitecek.
Bende etkisi bol idrar atmak,şişkinliklerime iyi geldi, epey de enerjim arttı. Cildimde güzelleşme oldu.
pko'lu olduğum için vücudumda birkaç tane büyük sivilce vardı ,ilk yaptığım zamanlar biraz coştu ama şimdi çok düzeldi.
Hamilelere ve düşük tansiyonu olan kişilere tavsiye edilmiyor.

Evet canım bugün 12.000 civarında adım attım çok mutluyum:)

15-16 tane maydonoz,bir limon suyu ve bir bardak suyu blenderdan geçirip sabah uyanır uyanmaz içiyorum.15dk sonra kahvaltı yapıyorum.karaciğer yağlanmasına iyi geliyormuş ve zayıflamaya yardımcı oluyormuş.bu kürü 15 gün yapıp 5 gün ara veriyorsun istersen 5 gün sonra tekrar bir 15 gün devam ediyorsun.En fazla iki defa yapıp bırakıyorsun ve 6 ay geçtikten sonra istersen tekrar yapabilirsin.
Benim bu pazar ikinci kürüm bitecek.
Bende etkisi bol idrar atmak,şişkinliklerime iyi geldi, epey de enerjim arttı. Cildimde güzelleşme oldu.
pko'lu olduğum için vücudumda birkaç tane büyük sivilce vardı ,ilk yaptığım zamanlar biraz coştu ama şimdi çok düzeldi.
Hamilelere ve düşük tansiyonu olan kişilere tavsiye edilmiyor.

Evet canım bugün 12.000 civarında adım attım çok mutluyum:)
Tarif için çok teşekkür ederim canım, şişkinliğe iyi geliyorsa eminim bana da iyi gelecektir:)
tebrik ederim adım sayın çok iyi :super:

canim ne kadar suredir 10 bin adim atıyorsun bacaklarda incelme gözlemledin mi
ekim ayında başlamıştım ara ara aksattım canım, ilk zamanlar incelme olmuştu hatta diyet yapmadığım halde incelme ve sıkılaşma olmuştu. şuanda ise diyetle beraber yürüyüş yaptığım için fazlasıyla inceldi bacaklarım
seni de bekleriz :)

chia tohumlu ara öğünü hiç beğenmedim :ruh: ben en iyisi fazla kurcalamadan sağlıklı beslenmeye ve yürüyüş yapmaya devam edeyim:KK51::KK53:

Chialı ara öğünü denemekten vazgeçtim o halde:KK70:
Ben de 11.221 adım atmışım :spor::spor:
Maşallah bize darısı yarın ve sonraki günlere inşallah:nazar:

X