Yürüyüş Günlüğüm/Hergün 10.000 Adım

günlük ancak 4 5 bin adım atabiliyorum çünkü 8-6 masa başı çalışıyorum :ruh:

evin yakın canım 6 gibi evde oluyorum ama yemek ev işi derken bakıyorum hava kararıyo :110:
tabikide bunlar hep bahane bende biliyorum:olamaz:
eve geldiğin gibi yarım saat veya kırk beş dakika kadar yürüyüş yapsan yürüyüşten dönünce de yemek ve ev işlerine yetişirdin belki :KK45:

eve geldiğin gibi yarım saat veya kırk beş dakika kadar yürüyüş yapsan yürüyüşten dönünce de yemek ve ev işlerine yetişirdin belki :KK45:
yemek yürüyüşten sonra yense olur mu ki pek önerilmiyo ya hani normalde:KK58:

yemek yemezsin diye düşünmüştüm :KK53: yoğurt yiyebilirsin meyve yiyebilirsin hafif bir salata yiyebilirsin ara öğün mantığı yani
en zorlandıgım öğün akşam öğünü :ruh: yogurtla geçiştirirsem bütün gece mutfak yollarını arşınlarım:KK53:

o zaman eve gittiğin gibi yemek yer bir buçuk saat sonra da yürüyüşe çıkarsın sana eşlik edecek birileri var mı?
malesef yok bugün bi deniyeyim eve gider yemek yer hemen yürüyüşe cıkarım 20 30 dk ne olursa artık eğer yetiştirebilirsem devam ederim hergün olmasa da hafta da 2 3 gün :dua::dua:

malesef yok bugün bi deniyeyim eve gider yemek yer hemen yürüyüşe cıkarım 20 30 dk ne olursa artık eğer yetiştirebilirsem devam ederim hergün olmasa da hafta da 2 3 gün :dua::dua:
baktın olmuyor çok yoruluyorsun, evde egzersiz yapmayı deneyebilirsin sonuçta tüm gün çok fazla hareket etmeden duruyoruz hareket lazım :spor:

baktın olmuyor çok yoruluyorsun, evde egzersiz yapmayı deneyebilirsin sonuçta tüm gün çok fazla hareket etmeden duruyoruz hareket lazım :spor:
evet kesinlikle artık dizlerim belim agrımaya başladı eve gdince de her fırsatta yatıyorum zaten :KK70: egzersiz spor sarttt

iki haftadır yazmıyorum fakat yürüyüşlerime devam ediyorum ve bir kez daha akşam yürüyüşünün bana çok iyi geldiğini anlıyorum :KK49:

Bu aralar keşke her şeyi yesem modundayım :kızgın:
dün yürüyüş yaptım ve bu haftaki hedefim geri kalan altı gün de yürüyüş yapmak :eek:

X