Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam eve gidişin kaçı buluyo?günlük ancak 4 5 bin adım atabiliyorum çünkü 8-6 masa başı çalışıyorum
evin yakın canım 6 gibi evde oluyorum ama yemek ev işi derken bakıyorum hava kararıyoakşam eve gidişin kaçı buluyo?
eve geldiğin gibi yarım saat veya kırk beş dakika kadar yürüyüş yapsan yürüyüşten dönünce de yemek ve ev işlerine yetişirdin belkievin yakın canım 6 gibi evde oluyorum ama yemek ev işi derken bakıyorum hava kararıyo
tabikide bunlar hep bahane bende biliyorum
yemek yürüyüşten sonra yense olur mu ki pek önerilmiyo ya hani normaldeeve geldiğin gibi yarım saat veya kırk beş dakika kadar yürüyüş yapsan yürüyüşten dönünce de yemek ve ev işlerine yetişirdin belki
yemek yemezsin diye düşünmüştüm yoğurt yiyebilirsin meyve yiyebilirsin hafif bir salata yiyebilirsin ara öğün mantığı yaniyemek yürüyüşten sonra yense olur mu ki pek önerilmiyo ya hani normalde
en zorlandıgım öğün akşam öğünü yogurtla geçiştirirsem bütün gece mutfak yollarını arşınlarımyemek yemezsin diye düşünmüştüm yoğurt yiyebilirsin meyve yiyebilirsin hafif bir salata yiyebilirsin ara öğün mantığı yani
sağlıklı ve fit oluyorduk bi deAaa biz spor yapıyorduk dimi
o zaman eve gittiğin gibi yemek yer bir buçuk saat sonra da yürüyüşe çıkarsın sana eşlik edecek birileri var mı?en zorlandıgım öğün akşam öğünü yogurtla geçiştirirsem bütün gece mutfak yollarını arşınlarım
sağlıklı ve fit oluyorduk bi de
malesef yok bugün bi deniyeyim eve gider yemek yer hemen yürüyüşe cıkarım 20 30 dk ne olursa artık eğer yetiştirebilirsem devam ederim hergün olmasa da hafta da 2 3 güno zaman eve gittiğin gibi yemek yer bir buçuk saat sonra da yürüyüşe çıkarsın sana eşlik edecek birileri var mı?
baktın olmuyor çok yoruluyorsun, evde egzersiz yapmayı deneyebilirsin sonuçta tüm gün çok fazla hareket etmeden duruyoruz hareket lazımmalesef yok bugün bi deniyeyim eve gider yemek yer hemen yürüyüşe cıkarım 20 30 dk ne olursa artık eğer yetiştirebilirsem devam ederim hergün olmasa da hafta da 2 3 gün
evet kesinlikle artık dizlerim belim agrımaya başladı eve gdince de her fırsatta yatıyorum zaten egzersiz spor sartttbaktın olmuyor çok yoruluyorsun, evde egzersiz yapmayı deneyebilirsin sonuçta tüm gün çok fazla hareket etmeden duruyoruz hareket lazım
akıllı telefonlar bu ihtiyacı karşılayabiliyor, önemli olan gün içinde hareket etmek yine de teşekkürler tabii..https://somethinggotmestartedblog.wordpress.com/2017/08/16/akilli-saatim/ adımlarınızın doğru sayıldığına emin misiniz? okumanızı tavsiye ederim.