Yürüyüş Günlüğüm/Hergün 10.000 Adım

Kızlar dün yazamadım 10.000 adım atmıştım bugün de 1 saat tempolu yürüdüm 9.000 attım akşama kadar bayağı bi adım atarım :) sizler de çok güzel gidiyorsunuz valla böyle devam :)

Bugün 3691 adım atmışım şu saatten sonra da atmam büyük ihtimalle bir de yemeği biraz kaçırdım tam bir itiraf oldu :KK48: neyse yarından itibaren aynen devam edeceğim :rapci:

Bugün 3691 adım atmışım şu saatten sonra da atmam büyük ihtimalle bir de yemeği biraz kaçırdım tam bir itiraf oldu :KK48: neyse yarından itibaren aynen devam edeceğim :rapci:
Arada olur öyle ,kaçan kaçtı bırak kaçtığı yerde kalsın yarın daha iyi bir gün olur.
Ben bugün 11.000 adım attım saatlerce dışarda dolaştık çok yoruldum ama attığım adımları görünce değdi yorgunluğuma dedim.

Arada olur öyle ,kaçan kaçtı bırak kaçtığı yerde kalsın yarın daha iyi bir gün olur.
Ben bugün 11.000 adım attım saatlerce dışarda dolaştık çok yoruldum ama attığım adımları görünce değdi yorgunluğuma dedim.
Haklısın yarın yeni bir gün, çok iyi yürümüşsün. insan cidden attığı adıma bakınca mutlu oluyor. Bir de artık alışkanlık oldu hep bakıyorum

Kimse yok mu huhu:halay:
Dün 7.000 adım attım hiç yürüyesim yoktu.bugün azimliyim o 10 bin adım atılacak.
Sizler ne yaptınız kızlar?

Kimse yok mu huhu:halay:
Dün 7.000 adım attım hiç yürüyesim yoktu.bugün azimliyim o 10 bin adım atılacak.
Sizler ne yaptınız kızlar?
ben birazcık tembellik yaptım ve bu akşam da yapacağım çünkü iftar yemeğine gideceğiz ve mecburen bu akşam biraz geç yiyeceğim :deli:
yarın bir aksilik çıkmazsa 10.000 adım ile karşınızda olacağım :spor:

Selam kızlar iki gündür 10.000 adım atamadım hem misafirlerim var hem belim ağrıyor kaç gündür ama yarın adımlarımı atmayı düşünüyorum belim ağrımazsa :) siz neler yaptınız

Bugün tamamladım ,hiç adım atmak gelmiyordu içimden ucunu bir bırakırsam tutamam diye gaxs gelip tamamladım.
Bugün biraz yoğundum iş vs çoktu.
Yarın daha sıkı tutalım:KK66: hafta sonu rehavetini ancak atabildim.
Sizler nasılsınız?
bugün spora hazırım :) ebru şallı atıştırmalığı yapmak için aktardan malzeme aldım spordan sonra vakit bulursam yapmaya çalışacağım :KK48:

X