Yürüyüş Günlüğüm/Hergün 10.000 Adım

Vee bu sabah 7.202 adım attım,geri kalanını da gün içinde atıp buraya yazıcam

Merhaba topigin hayirli olsun adim sayarla mi calisiyorsunuz

Bugün de 10.401 adım attım:halay: 10.000 adım 6 km yürümeye eşit oluyormuş hesapladım.

Canım başarılar diliyorum umarım düzenli devam edersin. Bende Eylül'de başladım burada topiğim var. Aynı şekilde günde 10 bin adım atmaya çalışıyorum. Beklerim.

Canım başarılar diliyorum umarım düzenli devam edersin. Bende Eylül'de başladım burada topiğim var. Aynı şekilde günde 10 bin adım atmaya çalışıyorum. Beklerim.
Teşekkür ederim ben de sana başarılar dilerim. Aynı hedefte olduğumu bilmek güç verdi

Bu sabah 10.645 adım. Gün içinde de gezmeklerde olduğum için artı 11.825 adım yani toplamda 22.470 adım ile ben yarın pert :KK70: :oha::KK70:

Sandığım gibi çok yorgun uyanmıyorum. Aksine gün içinde yorulduğum için erken yatıyorum böylece çok da iyi dinleniyorum. Dün tatil ginümdü bu sabah 10.127 adım ile sabah sporumu tamamladım :KK55:

Bu sabahki sporumu da tamamladım. Sigarayı iyice azalttığım ve iki gündür de hiç içmesiğim için çok daha rahat yürüdüm :nazar:

Bu haftaki tatil günüm perşembe oldu. Bu sabah da sporumu tamamladım :KK49:

Bu sabahki sporum da bitti. Hergün 6 km yürüyüş diye başlık atsaymışım keşke :KK15:

Her gün olmasa bile hafta içi dört gün yürüyüş bandında 1 saat yürüyorum
Güncelleyim dedim

massallah hergun 10000 adım atmak helal olsun :skandal:bende 7000 adım falan atıyorum sıze eslık edebılırım bu vesıle ıle belkı bende 10000 adım atabılırım:spor::KK55:

massallah hergun 10000 adım atmak helal olsun :skandal:bende 7000 adım falan atıyorum sıze eslık edebılırım bu vesıle ıle belkı bende 10000 adım atabılırım:spor::KK55:
Her gün değil de haftada 4 güne düştü malesef :)) 1 saat yürüyorum koşu bandında.
Tabi ki katılın yürüyelim sporlanalım :)

X