-- yürüyüş bandı günlüğüm ;) --

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.099
_____ sbeden
_____km hzmetredakika
11 ocak73002.40
12 ocak5100012
13 ocak5250030
14 ocak5260031
15 ocak
16 ocak
17 ocak
18 ocak
19 ocak
20 ocak
21 ocak
22 ocak
23 ocak
24 ocak
25 ocak
26 ocak
27 ocak
28 ocak
29 ocak
30 ocak

Son düzenleme:
Aslinda plan yok bazen kosacam genelde yürürüm. Simdi azar azar artiriyorum. Yoksa bacak agrisi yapıyor
bende bir ara koşu bandı kullanmıştım ve o zamanlarda bacaklarım çok ağrıyodu sırf bu yüzden spor yapasım gelmiyodu, dikkat et çok zorlama kendini

bende bir ara koşu bandı kullanmıştım ve o zamanlarda bacaklarım çok ağrıyodu sırf bu yüzden spor yapasım gelmiyodu, dikkat et çok zorlama kendini
Uzun zaman disarda yurumedim disarda yurusemde agrir yani yuruyus bandi kaynaklı degil. Sende olsaydi beraber yürürdük

Uzun zaman disarda yurumedim disarda yurusemde agrir yani yuruyus bandi kaynaklı degil. Sende olsaydi beraber yürürdük
annemindi koşu bandı geri verdim canım, zaten dediğim gibi beni çok yoruyodu koşu bandı, gerçi herkeste aynı etkiyi yapmıyo sanırım çok memnun olanlarda var ama beni aşırı derecede yoruyordu, sürekli ayaklarım halsiz di hatta ellerim avuçlarım bile ağrıyodu sürekli tutmaktan

Son düzenleme:
yorar canim normal yürüyüş givi doğal değil ve tempolu ondardir ben tutmadan yürüyorum.

canım nasıl gidiyo yürüyüş, dün artırmışsın mesafeyi
evet begüş bugün daha da fazla yürüyeceğim

:))) tamam canım haftalik metreleri km leri toplariz sonuclarimizi degerlendiririz . Ama ben regl oldum. Yine de yarin 5 yada 10 dakka da olsa yürürum en azindan baslamis olurum. Agrim var.
ah kıyamam sana tamam bende dün başladım 30 dakika hızlı tempoda yürüyorum . bu akşam 45 dakika yapıcam hadi bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…