• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyorum

Canım, Beyza’nın boyu 164 cm civarlarında şu an kilosu da 66.500 lerde. Yemesine çok dikkat etmiyor ama bu hafta spora başladı. Bana çekmiş 🤭😂 videoları açıp bacak, göbek falan çalışıyor 😉 maalesef bacakları da bana çekmiş. Tombul tombul 🤦🏻‍♀️ Ah bu bacaklar bizim ailede genetik. Ama inat ettik ya gidecekler ya eriyecekler :spor::silah:
Masallah baya uzun olacak desene anneye çekmiş😎

Genetik gercekten ne kadar cok etkili.😁
Oglumun bazi gicik huyları ayni babasi 😜diyorum nasil çekmiş😜

Ben yine dışarı çıktım,hem yürüyüş,hem maç, hem pazar hem alışveriş 😁

9 Nisan:KK73:
IMG_20220409_213840_1~3.jpg

Arada diyeyim böyle :KK53::KK4:
Ben de,
köyde de olsam 10.000 i tamamladım. 💪🏻
Hem de kayınvalidemin yanında,
biraz başını döndürmüş olabilirim ama :rolleyes:
Vooov :KK9::KK8::rolleyes::KK6:durmak yok diyorsun 🧿
Ben baya yoruldum :deli:22.30 da uyuyakaldım 🤪
Kadın demiştir deli mi ne :olamaz::KK53:ya da benim gelin kurtlu yerinde duramıyor:spor::rolleyes::confused:

Teşekkür ederim 😌Hoş geldiniz 🌺
Gün sonu bildirim yapabilirsiniz.🤩sizi tanıyabilir miyiz?
Hoşbuldum🤗
Ben Fatma 22 yaşındayım Diyarbakırda yaşıyorum 82 kiloyum gebe kalmayı istiyorum sağlıklı bir gebelik geçirmek için biraz da kilo vermek istiyorum🥰 günlük 6 bin 10 bin değişiyor adımım🤗

Hoşbuldum🤗
Ben Fatma 22 yaşındayım Diyarbakırda yaşıyorum 82 kiloyum gebe kalmayı istiyorum sağlıklı bir gebelik geçirmek için biraz da kilo vermek istiyorum🥰 günlük 6 bin 10 bin değişiyor adımım🤗
Memnun oldum 🍀
Bende 82.9 kiloydum bir zamanlar .
Allah gönlünüze göre versin.💐
Adımlar güzel 🤩
Boyunuz kaç?

Mezura ile ölçüm yapıp gün olarak kaydedin.
O çok motive ediyor.
Ben ölçüm sonuçlarına göre 104 cm incelemiştim toplamda çok mutlu olmuştum 😍
Evet aslında o mantıklı
Ben akşamları yürüyorum sadece ve belime göbeğime streç bağlıyorum üstüne termal taytlardan giyiyorum bir ay gibi bir süredir yürüyorum baya fark etti küçülüyor gibi göbeğim keşke mezurayla ölçseydim başlamadan🥲

Evet aslında o mantıklı
Ben akşamları yürüyorum sadece ve belime göbeğime streç bağlıyorum üstüne termal taytlardan giyiyorum bir ay gibi bir süredir yürüyorum baya fark etti küçülüyor gibi göbeğim keşke mezurayla ölçseydim başlamadan🥲
Neyse geç olsun güç olmasın 🤗
Unutamadan en kısa sürede olcerseniz acaip motive olursunuz.

Zaten kıyafetlerden, pantolon düğmesinden inceldigini anlıyor insan.

Back