Yürüyerek zayiflamaya varmisiniz???

merhaba bende iki günden beri leslie ile 5 mil yapıyorum pazartesi yüsüyüse baslayacagım

diyet ve yürüyüşe aynı zamanda başlamak gerekiyor.yoksa tek başına yürümek bir işe yaramıyor.bunun için de iyice bir konsantrasyon gerek.irade işi.:44:

Arkadaslar sadece yediklerimize biraz dikkat ederek hergün 60 dakikalik bir yürüyüsle ayda 4 Kilo verebiliyoruz.
Ben 3,5 ayda 12 Kilo verdim, ama birlikten kuvvet dogar. Birbirimizi Motive ederek dahada güzel Kilo vermeye ne dersiniz?

kesinlikle harika olur.bende yaklaşık bir ay yürüdükten sonra malesef bıraktım gidemedim e sonrasında da üşengeçlik malum
ama bugünden itibaren yeniden başlıyorum.birbirimizi motive etmemiz de ayrı bi güzel kızlar

Dün ve bugün 1 Saat Tempolu yürüyüsümü yaptim, 2 tost Közlenmis Biber, salatalik ve domates ile kahvaltimi yaptim

Ne ise yaradi deme canim, hic yürümeden onu yemis olsaydin daha kötü degilmiydi?

Karı koca evlendiğimiz günden bu vakte kadar kiloları aldık,son bir ayda hormon tedavisi yüzünden şiştim de şiştim hamile kalamadım ama hormonlu oldum Bugün berberce diyete ve yürüyüşe başladık sabah tam bir saat yürüdük ama birden bire ekmeği kestik ve bünye alışık olmadığı için şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum aç değilim ama sanırım gözüm aç Bende gelişmeleri yazarım kısmetse :) Tığ gibi olamasam da ağustos ayına kadar 15 kilo vermem gerek hayal gibi

Selam kizlar, birkac gündür foruma bakamadim nere kayboldunuz???
Dün haric hergün 1 Saat yürüyüsümü yaptim, kahvaltilarim genellikle 2 Tost, salatalik domates + kahve
aksam yemeklerimde sebze agirlikli ve ekmeksiz. Meyve sebze sinirsiz

Ağustos ayına tam üç ay var ve en az 12 kilo verebilirsin canım sağlıklı bir şekilde 👍

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…