aynen sabahları kalkmak zor oluyor bi de yürüyorsun terliyorsun koku oluyor
en iyisi akşamları eve gelirken hiç olmazsa yeni başlayanlar için 1-2 durak önce inmeleri,bende senin gibi 30 dakkalık mesafeden yürüyordum :)
Benim ikametim değişti evlenince, yürüyerek yine yarım saat. 1-2 durak önce inme şansım yok zaten minibüsle de topu topu 5 dk sürüyor. Ama gel gör ki yol boyu mezarlık, ormanlık. :18: ve esnaf, iş yeri falan yok yürüyen insanda görmedim hiç, tenha bir muhitTehlikeli olduğu için eşimde izin vermiyor.
Çalışıyorum, 19:30 gibi evde oluyorum 2 akşamda bir yemek pişirme problemi olduğu için bir gün yemek yapıyorum, diğer gün çıkıyoruz yürümeye 45-60 dk kadar. En fazla bu kadar yapabiliyorum maalesef. Leslie'den bahsetmişsiniz biraz bilgi verir misiniz ? sıkılmamak için ne yapıyorsunuz :) en azından yemek yaptığım akşamlar arta kalan vakitte yapabilirim belki.
Meraktan soruyorum, kac kilosun?
Benim bir ablam var epilepsi hastasi bir kizi var ve bütün gününü evde dört duvar arasinda geciriyor.
En son care ona tavsiye ederek yürüme bandi aldirttirdim, kapiya teslim
Simdi hic cani sikilmadan tv izleyerek, müzik dinleyerek yada benimle telefonda konusurken yürüyüslerini hic aksatmadan yapiyor
Oda önceleri plates yapiyordu, halada ara ara sikilasmak icin yapiyor. Platesi internetten Ebru Salliyi izleyerekte yapabilirsin.
Sana tavsiyem iki güne birde olsa esinle yürüyüslere devam et, alabilme imkanin varsa yürüme bandi al ve hergün yürü
Benim ikametim değişti evlenince, yürüyerek yine yarım saat. 1-2 durak önce inme şansım yok zaten minibüsle de topu topu 5 dk sürüyor. Ama gel gör ki yol boyu mezarlık, ormanlık. :18: ve esnaf, iş yeri falan yok yürüyen insanda görmedim hiç, tenha bir muhitTehlikeli olduğu için eşimde izin vermiyor.
Çalışıyorum, 19:30 gibi evde oluyorum 2 akşamda bir yemek pişirme problemi olduğu için bir gün yemek yapıyorum, diğer gün çıkıyoruz yürümeye 45-60 dk kadar. En fazla bu kadar yapabiliyorum maalesef. Leslie'den bahsetmişsiniz biraz bilgi verir misiniz ? sıkılmamak için ne yapıyorsunuz :) en azından yemek yaptığım akşamlar arta kalan vakitte yapabilirim belki.
Arkadaslar sadece yediklerimize biraz dikkat ederek hergün 60 dakikalik bir yürüyüsle ayda 4 Kilo verebiliyoruz.
Ben 3,5 ayda 12 Kilo verdim, ama birlikten kuvvet dogar. Birbirimizi Motive ederek dahada güzel Kilo vermeye ne dersiniz?
tatlım o zaman dışarda yürüme işini silelim
leslie sansone ile walkt at home videoları var youtube da (benim şuan açılmıyor youtube) ordan 1 mile ile başlayıp devamını getirebilirsin,ter attırıyor yani
sıkılmazsında yani sonuçta isteyerek yapacağın bişey olursan neden sıkılasın ki
Merak ettiğim diğer bir konuda o koşu bandında nasıl sıkılmıyorsunuz :44: ben dakikalara baktıkça uzuyor gidiyor...
Sıkılmadan yaptığım tek şey dışarıda yürümek.Ben yine elimden geldiğince dışarıda yürüsem evde olduğum günler leslie yapsam olmaz mı ? :26: Dailymotiondan baktım biraz demin. sıkılma olayı şöyle ki bilgisayar yemek odasında, yani tek olacağım ve o odaya düğünden bu yana sadece temizlik için giriyorum neyse şükür ki havalar ısındı. Hepimize kolay gelsin o zaman.
Bu arada 15 gündür bu yürüyüşler sayesinde 1 kilo vermişim tabi yeşilçay + hafif diyet ile. Vermem gereken 7 dersim de var kilolar yanındave yetiştiremedim önümüzdeki pazartesi sınavlar bitmiş olacağı için tekrar asılıyorum bu işe, o zamana kadar gelip sizi ziyaret edeceğim.
Yalnız kızlar dediğim gibi gönül ister ki sıkı sıkıya bir yürüyüş yapayım ama vaktim çok kısıtlı. Dışarıda olmazsa evde telafi edeceğim. O sebepten beni dışlamak yok
sorun yoksa yürü tabikiben mesela dışarda yürürken aman köpek çıkar mı falan diye bakınıyorum etrafıma
Tek olsam çıkamam akşamları ama eşimle çıktığım için sorun olmuyor canım. 45 dk merdiven inip çıktın he ?ne güzel
eskiden rekorum 80 dakkaydı hatta 100 e çıkarmaya çalışıyordum ama olmadı
şimdi hafif hafif arttrcam :) evde olduğum zamanlar miss gibi oluyo :)
bir ara bende düşündüm ama merdivenler çok dar ve dönemeçli, ve aşırı ses çıkıyor, doğal olarak laf ederler.Evde egzersiz yapmaktan daha eğlenceli bana göre :) hemde etkisi çok büyük, şanslısın valla :)
başlığı şimdi okudum ve buakşam başlıyorum :)
bide aşağıdaki şu şeritleri nasıl yapıyosunuz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?