Yürüyerek zayiflamaya varmisiniz???

Efem2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
22
3
86
Hollanda
Arkadaslar sadece yediklerimize biraz dikkat ederek hergün 60 dakikalik bir yürüyüsle ayda 4 Kilo verebiliyoruz.
Ben 3,5 ayda 12 Kilo verdim, ama birlikten kuvvet dogar. Birbirimizi Motive ederek dahada güzel Kilo vermeye ne dersiniz?

çok iyi vermişsin canım
aslında taam da yürüme mevsimi :) havalr ne soğuk ne de aşırı sıcak :)

çok iyi vermişsin canım
aslında taam da yürüme mevsimi :) havalr ne soğuk ne de aşırı sıcak :)

Inanilmaz ama gercektende oluyormus. Hem yürüdükce daha az stresli oluyorum.
Kendim icin uzun zamandan beri yaptigim en güzel sey günde bir saati kendime ayirmak oluyor.
Sicak soguk fark etmiyor, yürüme bandinda yürüyorum. Sevdigim bir dizi veya film esliginde harika oluyor

aslinda Pofucum vermek istedigimiz kiloda ayni seviyede, gel sende katil bana ne dersin?

ayyh sende yürüme bandı var bende olmadığı için anca okula giderken gelirken yürümeye vakit ayırabiliyorum yürümek gerek yağları yıkmak için ama işte zaman sorunsalı var bi şekilde düzene sokmam lazım

aslinda Pofucum vermek istedigimiz kiloda ayni seviyede, gel sende katil bana ne dersin?

olur cnm :) bende şuan ders çalışıyorum ara verince bi leslie yapmayı düşünüyorum 4 mile yani 6.4 km ye denk geliyor :) akşamda plates :)

Okula giderken yapabilirsin bak bu güzel havalarda, bir ayda acayip güzel fark ediyor. Hem plateste yapiyorsun galiba.
Kendine 1 Saat ayir, hizli bir yürüyüs olmasi sart degil, benim Kücük cocugum var o yüzden yürüyüs bandi avantajli.
Senin acindan Temiz hava oksijen daha faydali bence

aynen canım,bu hafta biraz relax geçiriyorum cuma sadece 1 vizem var,işte bu aralar fırsat yaratmaya çalışıyorum
platesi seviyorum kaslarım resmen dinleniyor yaptıktan sonra
yürüyüş+plates çok güzel bi ikili
açık havada yürümek dediğin gibi mükemmel insan bütün hücrelerinde oksijeni hissediyor :)

e o zaman neyi bekliyoruz :)
hadi yürüyüşşee :)

az önce platesimi yaptım,bugün biraz daha acıdı canım hamlık var hala
akşamda leslie ile 4 mile yapmayı düşünüyorum :)

Arkadaslar sadece yediklerimize biraz dikkat ederek hergün 60 dakikalik bir yürüyüsle ayda 4 Kilo verebiliyoruz.
Ben 3,5 ayda 12 Kilo verdim, ama birlikten kuvvet dogar. Birbirimizi Motive ederek dahada güzel Kilo vermeye ne dersiniz?
Sabah akşam 30 dakika yürüsek olur mu işe gelirken yarım saat eve giderken yarım saat

Kızlar bende yürümeye başladım kısa bir zaman önce, ama bu hafta sonuna kadar ders çalışmam gerektiği için yürümeyeceğim. Katılmak istiyorum size

Sabah akşam 30 dakika yürüsek olur mu işe gelirken yarım saat eve giderken yarım saat

Ben bu şekilde kendimce güzel kilo verdim. Normalde otobüsle giderdim eve, yürümeye başladım, sabahları 3-5 gün ancak yürüdüm erken kalkamadığım için fakat akşamları 3 ay kadar hep yürüyerek gittim eve. Bir de Sabah-akşam olursa süper olur tabi. Şimdi işe yürüyerek gidip gelme imkanım olsa keşke

aynen sabahları kalkmak zor oluyor bi de yürüyorsun terliyorsun koku oluyor
en iyisi akşamları eve gelirken hiç olmazsa yeni başlayanlar için 1-2 durak önce inmeleri,bende senin gibi 30 dakkalık mesafeden yürüyordum :)

Baslangic olarak tabiki cok güzel olur. Yürümeye alistikca 40 dakikaya cikarirsin, daha sonrasindada toplamda bir Saat yürümeye calisirsin canim.
Vücut yaklasik 20-30 dakika icinde isindigi icin, yarim saati doldurduktan sonraki yürüyüsünde yakiyorsun yaglari.
Bi yerden baslamak lazim tabikide, bende baslangicta yarim saatle baslamistim. Zamanla öyle alistimki artik yemek icmek gibi oldu.
Basarilar dilerim simdiden

kesinlikle katiliyorum, her yürüyüsten sonra zaten dus sart
Yeniden dogmus gibi oluyor insan dustan sonra hic yorgunlukta kalmiyor böylece

Kızlar bende yürümeye başladım kısa bir zaman önce, ama bu hafta sonuna kadar ders çalışmam gerektiği için yürümeyeceğim. Katılmak istiyorum size

Katilabilirsin canim, sorun yok. 7/24 ders calismayacaksindir ama kesin. Ufaktan ufaktan basla bakalim yürüyüslere, hem Temiz hava, oksijen derslerine faydali olur ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…