çok iyi vermişsin canım
aslında taam da yürüme mevsimi :) havalr ne soğuk ne de aşırı sıcak :)
Inanilmaz ama gercektende oluyormus. Hem yürüdükce daha az stresli oluyorum.
Kendim icin uzun zamandan beri yaptigim en güzel sey günde bir saati kendime ayirmak oluyor.
Sicak soguk fark etmiyor, yürüme bandinda yürüyorum. Sevdigim bir dizi veya film esliginde harika oluyor
Inanilmaz ama gercektende oluyormus. Hem yürüdükce daha az stresli oluyorum.
Kendim icin uzun zamandan beri yaptigim en güzel sey günde bir saati kendime ayirmak oluyor.
Sicak soguk fark etmiyor, yürüme bandinda yürüyorum. Sevdigim bir dizi veya film esliginde harika oluyor
aslinda Pofucum vermek istedigimiz kiloda ayni seviyede, gel sende katil bana ne dersin?
ayyh sende yürüme bandı var bende olmadığı için anca okula giderken gelirken yürümeye vakit ayırabiliyorumyürümek gerek yağları yıkmak için ama işte zaman sorunsalı var bi şekilde düzene sokmam lazım
Okula giderken yapabilirsin bak bu güzel havalarda, bir ayda acayip güzel fark ediyor. Hem plateste yapiyorsun galiba.
Kendine 1 Saat ayir, hizli bir yürüyüs olmasi sart degil, benim Kücük cocugum var o yüzden yürüyüs bandi avantajli.
Senin acindan Temiz hava oksijen daha faydali bence
ben de yürüyeyim bari.
Sabah akşam 30 dakika yürüsek olur mu işe gelirken yarım saat eve giderken yarım saatArkadaslar sadece yediklerimize biraz dikkat ederek hergün 60 dakikalik bir yürüyüsle ayda 4 Kilo verebiliyoruz.
Ben 3,5 ayda 12 Kilo verdim, ama birlikten kuvvet dogar. Birbirimizi Motive ederek dahada güzel Kilo vermeye ne dersiniz?
Sabah akşam 30 dakika yürüsek olur mu işe gelirken yarım saat eve giderken yarım saat
Sabah akşam 30 dakika yürüsek olur mu işe gelirken yarım saat eve giderken yarım saat
Ben bu şekilde kendimce güzel kilo verdim. Normalde otobüsle giderdim eve, yürümeye başladım, sabahları 3-5 gün ancak yürüdüm erken kalkamadığım için fakat akşamları 3 ay kadar hep yürüyerek gittim eve. Bir de Sabah-akşam olursa süper olur tabi. Şimdi işe yürüyerek gidip gelme imkanım olsa keşke
aynen sabahları kalkmak zor oluyor bi de yürüyorsun terliyorsun koku oluyor
en iyisi akşamları eve gelirken hiç olmazsa yeni başlayanlar için 1-2 durak önce inmeleri,bende senin gibi 30 dakkalık mesafeden yürüyordum :)
Kızlar bende yürümeye başladım kısa bir zaman önce, ama bu hafta sonuna kadar ders çalışmam gerektiği için yürümeyeceğim. Katılmak istiyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?