Yürüyüş gibisi yok ben yürüyüşle geçen sene 10 kilo verdim . Sabah akşam 1saat yürüdüm .7,8 kilo daha vermek istiyorum bugün başlıyorum yürüyüşee.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugünkü spor özetim kızlar
50 dakka merdiven inip çıktım
scquat 1/30 :)
bugünlük bu kadar şimdi dinlenme zamanııı
Sayende çok iyi motive oluyorum. şu squata tekrar başlayacağım sanırım.
bende bugün bi yapayım dedim ilk 50 çok rahat geldi bakalım ne kadar devam edebilcem :)
Ben başlasam da artırarak gitmeyi düşünmüyorum, çok zorluyor. Mecalim kalmıyor. Sabit bir sayıda giderim.
Bu arada kimsecikler yok :44:
Benim mesai bitmek üzere canım iyi akşamlar.
ben zorlanmadım valla ne kadar fazla o kadar kas demek
e
iyi akşamlar şekerim bende çıkcam uzancam biraz :)
iyi bak kendine
bendeeee geldimmm. akşamları iş çıkısı yarım saat kadar yürüyorum bende. ekmeği cok yiyordum onuda kestim şükür
84 kilo idim 2 haftada 2 kilo vermişim bugun yine tartılacağım. inşallah vermişimdir.bol bol kilosuz günlere hep beraber
zaten işin en zor kısmı düzenli beslenebilmekte değil mi ki , yedikçe yiyoruz :)
Bende bantta yuruyorum canim bugun 45 dk yurudum ama ne yaradi 4 dilim etimek tatlisindan yedim aksam yemegi 2 dilim t.b ekmegi ve salatayla gecistirdim hic hos bi gun olmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olur cnm :) bende şuan ders çalışıyorum ara verince bi leslie yapmayı düşünüyorum 4 mile yani 6.4 km ye denk geliyor :) akşamda plates :)
Leslie gerçekten işe yarıyomu ya her yerde görüyorum bu ara 1 2 3 4 diye seviyeleri var galiba hangsinden ne kadar süre yapıp diğerine geçiliyo acaba :26::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?