Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüş gibisi yok ben yürüyüşle geçen sene 10 kilo verdim . Sabah akşam 1saat yürüdüm .7,8 kilo daha vermek istiyorum bugün başlıyorum yürüyüşee.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugünkü spor özetim kızlar
50 dakka merdiven inip çıktım
scquat 1/30 :)
bugünlük bu kadar şimdi dinlenme zamanııı![]()
Sayende çok iyi motive oluyorum. şu squata tekrar başlayacağım sanırım.
bende bugün bi yapayım dedim ilk 50 çok rahat geldi bakalım ne kadar devam edebilcem :)
Ben başlasam da artırarak gitmeyi düşünmüyorum, çok zorluyor. Mecalim kalmıyor. Sabit bir sayıda giderim.
Bu arada kimsecikler yok :44:
Benim mesai bitmek üzere canım iyi akşamlar.
ben zorlanmadım valla ne kadar fazla o kadar kas demek
e
iyi akşamlar şekerim bende çıkcam uzancam biraz :)
iyi bak kendine![]()
bendeeee geldimmm. akşamları iş çıkısı yarım saat kadar yürüyorum bende. ekmeği cok yiyordum onuda kestim şükür
84 kilo idim 2 haftada 2 kilo vermişim bugun yine tartılacağım. inşallah vermişimdir.bol bol kilosuz günlere hep beraber
![]()
zaten işin en zor kısmı düzenli beslenebilmekte değil mi ki , yedikçe yiyoruz :)
Bende bantta yuruyorum canim bugun 45 dk yurudum ama ne yaradi 4 dilim etimek tatlisindan yedim aksam yemegi 2 dilim t.b ekmegi ve salatayla gecistirdim hic hos bi gun olmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olur cnm :) bende şuan ders çalışıyorum ara verince bi leslie yapmayı düşünüyorum 4 mile yani 6.4 km ye denk geliyor :) akşamda plates :)
Leslie gerçekten işe yarıyomu ya her yerde görüyorum bu ara 1 2 3 4 diye seviyeleri var galiba hangsinden ne kadar süre yapıp diğerine geçiliyo acaba :26::18: