Sen de Sağol canım senin de enerjin çok güzel geliyor banaa.Pınarcım canım çok sağol.. Bu senin pozitif enerjin ve bizide olumlu düşüncelerinle motive etmenle alakalı.
Bende bugün yürüyemedim ama yarın + yürüyeceğim ve telafi etmeye çalışacağım.
Sende yine en az 15 dk eklersin tatlım.
Önümüzdeki cuma sende kilo bildiriminde bulun tatlım.Kilo takibimizi yapalım.
İyi geceler tatlım.Allah rahatlık versin.Sen de Sağol canım senin de enerjin çok güzel geliyor banaa.
Karşılıklı yanii .
Evet bende Cuma'ya yazayım diye düşünüyordumm.
Bakalım Nolcakk..
Öpüyorum iyi geceler ♡♡♡
Sevgili gunlugum ve arkadaslarim 42 gunluk zayiflama maceram basladi!!! bugun 1ci Gunum
42 Gun/ 42 Gun
Zencefilli limonlu sicak su
Pilates 30 dakika
8:30 Kahvalti: menemen (3yumurta, 1 domates, 1 kuru sogan, bezelye, 1 tk zeytinyagi), yesil cay, vitamin, probitik. Cok sukur doydum:)
45 Dakika yuruyus tamamdir cok sukur:)
11:15 Oglen yemegim erken oldu ama yuruyusten sonra aciktim haslanmis sebze ve balik, 1 armut ve zencefil cayi
2:30 cok actim tastan yumusak ne var ise yedim:)) 2 armut, ahududu:) 7 findik ve hala aklim yemekteydim migdem dolmus ama kendimi doygun o ekmek yemenin verdigi his yoktu cok guldum kendim bagimliligima:))
6:10 2 kase sari mercimek corbasi, 8 kucuk renkli biber sosla yedim, 2 yumurta omelet 1 tk zeytinyagda. Ve halen ayni durum aklim ekmek pilavlarda kendimi hic iyi hisetmiyorum testlerimdende olsa gerek diyet iki kat zor geliyor:).
Evet bugunluk benden bu kadar yarn gorusmek yazismak uzere canlar:) uyumussunuzdur coktan zaten...
Sagol canim ya bugun deniyeyim bakayim canin istiyor ama kilo vermem gerekiyor diye dusunerek yemiyordum simdi ihtiyacim yok telkiniyle devam edeyim insallah ise yariyicam:)Canım benim Rabbim kolaylık versin.
Önce ekmek bagimliligindan kurtul...
Yememeliyim - acikmamaliyim larr yanlış komutlar beyin için.
Ekmek yemek istemiyorum çünkü gerek yok.
Onsuzda doyarim hemde bal gibi de doyarim diyeceksin.
Vee bunu inanarak yapacaksin.
Lütfen inann yaa ben ki ekmek delisi biriydimm.
Şimdi yemiyorum ve hiç de eksikligini hissetmiyorum.
Aynen canım pozitif enerjimiz karşılıklı :)Sen de Sağol canım senin de enerjin çok güzel geliyor banaa.
Karşılıklı yanii .
Evet bende Cuma'ya yazayım diye düşünüyordumm.
Bakalım Nolcakk..
Öpüyorum iyi geceler ♡♡♡
Menün çok iyi canım belki sana az gibi gelebilir biraz sabırlı olursan alışacaksın bu düzene.2 Gun
Limonlu ilik su.
Kahavtim:
2 yumurta
3 mantar
az avokado
yesil cay
Tatlım sizde iyiki burdasınız birbirimizden güç alarak başaracağız bunun başka yolu yok.Bu günlük hapimizinn canımm .Yaptıklarımızı,yediklerimizi paylaşalım birbirimize güç verelim.Aysecim hakikaten iyki baslatmissin burayi gunluk gibi kullanmak isimi kolaylastiriyor. Kilolarini versin insaallah yeter bu kadar deyip ayrilmassin:)
Aysecim migdenin kuculdugunu hisediyormusun? Bu yediklerinle tatmin oluyormusun yoksa iradeni zorlaman gerekiyormu merak ettim:) Benim icin kahvaltiyi az yemek be okuldayken dayanmak zor olmuyor hic ama evin yolunu tuttummu eve girdigimde evde NE bulsam yiyebiliyorumBugünkü menüm :)
Sabah 1 bardak su içtim
1 saat yürüyüşümü yaptım çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta
1 bardak ev yoğurdu
2. Menüm
50 gr kadar tavuk göğsü
1 tabak mantar sote
3 ceviz
1 fincan yeşik çay
1 fican sade türk kahvesi
su 1.5 lt yatana kadar 2 lt olur inşallah.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?