Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallahGünaydın canlarrr :)
Geçen hafta 64.2 kg
Bu hafta 63.1 kg Çok Şükür.
fark 1.1 kg
Şekerim öncelikle seni tebrik ediyorum bu haftayı da eksiyle kapattın.Maşallahkızlar büyük bir sorunum varr yardımcı olun lütfennnnnn
önümüzdeki hafta perşembe günü boy kilo ölçümüne gitcem.
infaz koruma memurluğuna başvurdum.
orda da boyla kilo arasında orantı isteniyor.
boyumu 1.70 biliyordum fakat ölçüyoruz 1.67 çıkıyor.
Boyun son iki rakamından en fazla 13 fazla olabilirmişim.
yaniii benim en fazla 80 kilo olmam lazım
kiiii ben şuan en ince elbiselerle 81 kilo geliyorum.
Kızlar burdan elbiselerle 78 kilo olarak gitmem gerekiyorki garanti olsun.
Acil önerilerinizi bekliyorum.
Ben nasıl 3 kilo falan eksik gözükebilirim.
100gr bile fazla gözüksem.Direkt elenicem.
Betülcüm az bir artın var sen hemen toparlasın..İdeal kiloya yaklaştıkça bazen kendimizi rahat bırakabiliyoruz.Bu +400 verilmeyecek birşey değil ama vücudunun sana bir uyarısı hemen dikkate alıp haftaya -eksi ile girersin bu senin elinde tatlım.günaydınlar korktuğum başıma geldi bugün +gördüm
geçen hafta 65.3
bu hafta 65.7
fark +400 gr
teşekkürler. haklısın katı yiyecek yok. sıfır tuz. bol su ve spor.Şekerim öncelikle seni tebrik ediyorum bu haftayı da eksiyle kapattın.Maşallah
Önünde 6 gün var.Çok tavsiye edilmese de bazen metebolizmayı şaşırtmak adına detox programları var her gün birer kilo verdiren..
Hep yapmayı düşündüğüm Ayran detoxunu araştırabilirsin günde bir kilo verdiriyor,hemde tok tutuyormuş,patates diyetide çok iyiymiş araştır tatlım.Birde bu bir hafta tuzu sıfıra indirip bol su içmeni tavsiye ederim.
Canlar bugünüm
sabah 1 bardak su
kahvaltım 06:30
2 yumurta
2 ceviz
bol maydanoz
2. Menüm 13:40
1 tabak kabak yameği
160 gr kadar balık
2 dal taze soğan.Şifa olsun bana :)
1.5 lt kadar su yatana kadar 2 lt yi geçebilir
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
1 bardak yarı limon suyu ve su karıştırıp içtim.Çok şükür.
Hoşgeldin LeylacımKizlar araniza geri dondum. Yeni katilanlara hosgeldiniz diyor devam eden arkadaslarima basarilarinin devamini diliyorum:) ozellikle Ayse senin istikrarina bayiliyorum masallah diyeyim:). Kizlar pilates topu aldim gecen seferkini oglum oynaya oynaya kaybetti bu sefer vermem:)). Pilates ve yuruyusle devam edecegim in ama beslenmemededuzelticem bit becerwbilsem Aysecim senin gibi iki ogun hem ekmeksiz hemde az yiyerek devam etmeyi.ama yinede Elim den geleni yapicam bakalim busefer NE cikicak:)
Yediklerine dikkat etmen süper canım. Yürüyemediğin için üzülme tatlım.Ayyyy ben bugün yürüyüş yapamadım
Ama günüm çok yoğun geçti.
Yediklerime dikkat ettimm.
Betülcüm kahvaltın harika.Afiyet olsun şekerim.kahvaltı
d. kraker
1 yumurta
çay
4 y. zeytin