Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy bende artık 7li rakamları görüyorum çokkk şükürrrr.
İnşallah 68i de görürüm. o kiloda kalırım
Canım çok şükür 7 li rakamları gördün maşallah sana.Çok sevindim 9 lardan 8 lere ve 7 lere geldin süpersin canım.Devamı gelsin inşallah :)DiyetBaşlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Bu Hafta Kiilo : 79.7
ELHAMDÜLİLLAH tam 1 kilo daha gitti
Pınarcım öncelikle maşallah bence verdiğin kilo çok iyi çünkü 2 haftadır dikkat etsende sanki spora ve öğünlerini azaltarak beslenmeye tam olarak 2. Hafta geçtin gibi ve kilon çok olmadığı için vücudun kendini korumaya alarak eksilere düşüyor.Günaydın kızlar.
Yazamadım iki gündür.
Şöyle kii yemee oranimi bayağı azalttim yuruyuslerime devam ediyorum...
Kilo ; 60.4 ile başlamıştım tok karnına.
Şu anda 59.1 bazen 59.2 oluyooo.
Yaniii iki hafta da 1.20 -1.30 kilo vermiş oluyorum.
İyi mii bilmiyorum
Pınarcım öncelikle maşallah bence verdiğin kilo çok iyi çünkü 2 haftadır dikkat etsende sanki spora ve öğünlerini azaltarak beslenmeye tam olarak 2. Hafta geçtin gibi ve kilon çok olmadığı için vücudun kendini korumaya alarak eksilere düşüyor.
Sen aynı kararlılıkla devam et tatlım. İyi gidiyorsun .Canım senin boyun kaçtı?
Canım benim boyun da iyiymiş :)Ayyyy sevindim canım senin yorumun önemliydi benim için.
Aslında benim için en önemli az yeme olayıdır.
Daha öncede söylemiştim ben hiç ama hiç diyet yapmadım.
İlk defa böyle bir şeye başladım vee güzel gidiyor inanılmaz azzzzzz yiyorum....
Seninde dediğin gibi kilom çok çok fazla olmadığı için daha yavaş ve az vereceğim öyle gözüküyor zatenn benim derdimm basenler ve kalça oralar gitmeli üst bedenimm zayıf hele yüzüm çok çok zayıf....
Boyum ; 1; 60 canım.
Canım benim boyun da iyiymiş :)
biliyorsun basenler için yer hareketleri söylemiştim sana.Bak o hareketleri hergün yapmaya çalış mutlaka faydası olacaktır.
Canım yemenide çok azaltmazsan iyi olur.Sağılıklı ,kalorisi düşük ama seni tok tutacak besinlerden doyana kadar yemelisin ki yaptığın programdan sıkılmayasın.
Canım yürümek herşeye iyi geliyor ve sen devam ettikçe sende bağımlılık yapacak.Bak sen o hareketleri yap bende göbek hareketlerini yapayım cuma günü gözlemlerimiz yazalım.Ben hareket yapamıyorum öyle durduğum yerde
Bakıyorum yotube da falan var ama bende istek yokk cildiracak gibi oluyorumm.
Yeme alışkanlığımi en azından düzenledim inşallah devam ederim.
Gereğinden fazla yiyrdumm.
Yürüyüş bana iyi geliyor boyun Fıtığı var mesela acayip rahatlatiyor sirtim da agrimiyor.
Sabahları daha dinç uyanmaya başladım...
Aslında bu programın yanında o hareketlerden yapsamm mükemmel olur demii
Oyy sıcak pide mi bayılırım:)Bugün kii menüm
Sabah ( 11; 00) ; Haşlanmış bir yumurta. Çok az patates kızartması. Domates salatalık yeşil biber. Bir iki tane yeşil zeytin. Tulum peyniri. Bir parça sıcak pide ( Normalde ben onun yarısını yerdimm )
Akşam 16; 30 ; Bir tabak mercimek çorbası. Çok azz Salçalı makarna.
Veee 1 saat 10 dk tempolu yürüyüş....
Canım yürümek herşeye iyi geliyor ve sen devam ettikçe sende bağımlılık yapacak.Bak sen o hareketleri yap bende göbek hareketlerini yapayım cuma günü gözlemlerimiz yazalım.
Oyy sıcak pide mi bayılırım:)
Adanaya gidince kahvaltıda tereyağı ve sıcak pide vazgeçilmezim :)
Sen nerelisin canım