Yediklerine dikkat etmen süper canım. Yürüyemediğin için üzülme tatlım.
Bugün yürüdüğünde 15 dk fazla yürürsen telafi edersin.
Bugunun ilk yazani benim canlarr nerelerdesiniz:))
Elma sirkeli suyumu ictikten sonar acik havada 45 dakika hizli yurudum cok sukur.
Kahvaltimida yaptim 3 haslanmis yumurta, 4 mantar, yarim domates, 1 greypfruit, yesil cay, vitamin very probiotik.
Ekmeksiz cok zor amazing birthday I kadar da bedenimde hafiflik very zindelik var:)
Insallah but sefer deva edebilirim cok korkuyorum bozarim yine diye
Evet cok dogrusun olumlamaya basladim devam edelim bakalim berberine olumlamayaMaşallah canım çok iyi devam edersin yaaa niye olumsuz düşünüyorsun kii.
Devam ediyorum çok da iyi gidiyorum diyeceksinn.
Olumlama yapp tavsiye ediyorum.
Benn şok içindeyim ama ekmek yemiyorum bir haftadır nerdeyse.
Olumlama yapıyorum.
Selam hanimlar
Aysecim 1 hafta gittim ailemin yanina
Sonra 1 haftada esimin ailesine gittik 1 hafta kaldik cmrts donduk,internet paketim bitmisti yazamadim size
Bu surecte dengelemeye calistim yediklerimi
Dun sabah 79.4 tum kaldigim yerden bugun devam ediyorum insallah
Aslinda 77 rakamini gormustum ama tatiller derken kilom artmis ama olsun cabuk gelen cabuk gider diye dusunuyorum
Spor kaydimi yeniledim evdede ip atlamaya basladim henuz 100 den fazla atlayamiyorum ama zamanla artar insallah
Hava yagmurlu olmasaydi eskisi gibi bebisimi alip yurucektim ama olmadi bugun
Hem disari cikmak psikolojik acidanda iyi geliyor bana ,eve kapandikca daha kotu oluyorum ,kendimi yerken buluyorum
Neyseki kisir donguden bugun itibari ile kurtuluyorum ☺ 2 gun atak yapicam tekrar tazelenmek icin ,
Ilk hedef 75 sonraki hedef 70 sonrada 68 olmak insallah
Yeni arkadasimiza hosgeldin diyorum ,bol irade sabir istikrar diliyorum
Leylacim canim tekrar baslamissin saglikli beslenme duzenine cok ama cok sevindim ,kaldigimiz yerden devam ozaman ☺
Canım pilatese başlaman çok iyi olmuş hem sıkılaşır hem kendini daha iyi hissedersin.Evet Sinemcim basladim cok sukur cok tesekkur ederim canim. Simdi pilatesi aciyorum yapicam insaallah.Sanada basarilar canim.
Pınarcım mükemmelsin.İşte bu olumlama ile sen düzenini oturttun.En önemli şey istikrarlı bir şekilde devam etmen bunuda başarıyorsun tatlım.Iyi akşamlar kızlar....
Sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittikk ve ben olumlama yaparak o kadar çok şey olmasına rağmen sadece Haşlanmış yumurta domates salatalık beyaz peynir ve bir tane üçgen peynir veee en önemlisi yarım simit yedimm.
Kızlar bile şaşırdı çünkü nasıl yediğimi bilirlerr.
Ortadaki patates kızartmasından iki yada üç tane yedim sadece...
Yagim balım recelim oylece kaldiii.
Saat 11 gibi yaptık kahvaltıyi.
Arada hiç bir şey yemedimm.
Akşam 18;30 fırında köfte ve domates biber yedimm.
Çok çok azzz ekmekle.
Bugün yürüyüşe çıkamadım.
Ama gün içinde bayağı aktiftimm yoruldum.
Yarın inşallah...
Pınarcım mükemmelsin.İşte bu olumlama ile sen düzenini oturttun.En önemli şey istikrarlı bir şekilde devam etmen bunuda başarıyorsun tatlım.
Pınarcım canım çok sağol.. Bu senin pozitif enerjin ve bizide olumlu düşüncelerinle motive etmenle alakalı.Aynen canım yeni tanıştım olumlama ile çok çok inanarak yaptığım için de etkisini görüyorum.
Tavsiye ediyorum herkese ama şüphesiz inanç olmasi gerekiyor.
Dua ederken nasıl hiç şüphe etmemek gibi.
Veeee senin bu topiginde inkar edilmez etkisi varr.
Çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?