Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Günaydın canım evet yürüyüşüme karatay benzeri diyetimi eklemiştim.Şekeri ,tuzu,unu hayatımdan çıkarmıştım.Simdi de o tarz devam ediyorum.
Günde 2saat yürüyüş için Zinde olmak lazım. Hiç ekmek yemedinmi? Çok soru sordum :)

Evde leslie ile yuru canim. Sabah 3 aksam 3 mil.
Bırakma tatlım, aynen devam. Ben de geliyorum arkadan
Bu sabah 78.7 geldi kilom. 41.gunde -11.3 kg demek. Şükürler olsun. Yürümeye devam

Maşallah sana kuzucum çok iyi ilerliyorsun.Diyet programın nasıl onlarıda yazar mısın?
canim her gun yurumeye motive edemedigimden kendimi dedim ki her gun en az 20 dakika yurunecek 5 gun yuruyemedim 5 gun carpi 30 etti 1 saat 40 dakika sozumde durdum mu durdum :))
diyet olarak da diyet yapmiyorum ama 1 ocak itibariyle tatlidan elimden geldigince uzak durmaya karar verdim ve temek kuralim her gun mutlka saglikli gidalar tuketmek meyve sebze kuruyemis gibi topigime beklerim : esas mesele incelme hedef: basensiz orantili vucut :)
canım sen yurumus sun deneyimlemissin yürüyüş bacaklari inceltip baseni goturuyor mu acaba oyleyse daha cok yururum :))

Şimdi biraz inceledim de. sguat üst bacakları çok kalınlaştırıyor muş. mekiğinde setleri çok çoğalıyor biraz düşündürdü açıkcası
Hmm agir mi gekir ki ben de bilemedim smdi squatin ust bacakkari kalnlastrdgni nerden duydun cnm bak bebde vazgececm o zmn yaa bende popoyu sekillendrdgni ve bacaklari incelttgni okumuatum
tskler canim sanirim squat ve mekikten vazgeciyorum. Ip atlarm ve yuruyus yaparm artik stepte minyapmayayim ki bilemedm ya

Evde leslie ile yuru canim. Sabah 3 aksam 3 mil.
Bırakma tatlım, aynen devam. Ben de geliyorum arkadan
Bu sabah 78.7 geldi kilom. 41.gunde -11.3 kg demek. Şükürler olsun. Yürümeye devam
Wwwwaaaayy supersin cann nasil yaptin braz anlatr misin ins bnde yapacam yaaa olcakbins bnm neyim eksik fazlam bile var

Gunaydinlar hepinize bayanlar
sabah kahvaltimda 1 yunurtali menemen 2 dilim ekmek yedim ekmegi sadece kahvaltida tuketyrm dger ogunler yemiyrm biraz once yogurt yedim ins oglen haslabmis kusbasi mercmek corbasi salata yoycem birde ayran icecem belki 1 2 kasik bulgur pilavi yerim ins alisveriste diuet biskuvi ve piko alacam cok asiri tatliistersem onlardan gunde 1 parcayla nefsimii koreltecem
biraz once 100 kere ip atladim smdi kizimi uyutyrm ins yuruyus bandina cikacam su icemiyrm yaa daha 2 bardak oldu savhtan beri ictgim ya kizlar birde narcicegi cayi cok guzel kilo verdryrmus sekeri duzenledigi icinde tatli krizini onluyrmus ondan icmeyi dusunuyrm sizin bildgnz baska bir kür var mi acaba

Wwwwaaaayy supersin cann nasil yaptin braz anlatr misin ins bnde yapacam yaaa olcakbins bnm neyim eksik fazlam bile var
Bizde fazladan çok be var şekerim
Geçen Şubat ayında 99 kiloydum. Iki buçuk ayda 16 kilo verdim ve inanılmaz sarktim, doğum sonrası hantallik da vardı. O yüzden vücudum toparlansin diye ara verdim. Yedi kilosunu geri aldım ama millet inadına zayiflamissin diyordu. Tamam dedim zamanı gelmiş. Bu sefer mekik ve dambil işini abartı. Ufak ufak başladım ve günde 400 er sayıya çıkardım. Ve en önemlisi yürüdüm. Mesela havalar bozuk şimdi. Dert değil sabah akşam Leslie ile yürüyorum. Şeker, ekmek, hatta yağlar birlikte pişen bütün yemekler. Hepsini kestim. Ayrıca olabildiğince erken kesiyorum yemeği. Çoğu zaman 17-18 arası. Açlık krizi tuttu mu gece, aktardan goji üzümü almıştım. On onbeş tane atıyorum ağzıma uyuyan kadar kesiyor beni. Ve en az 3 litre su

maşallah güzel kilo vermişsin , yeni başlayan biri olarak motive oldum verdiğin kiloyu görünce , durmak yok aynen devam

ya ben bilmiyorum da. o kürler falan bana çok cazip gelmiyor açıkcası. tutcaz boğazımızı içecez suyumu yapcaz sporumuzu ohhh misss. Başka şeylere bakma. Yeterki sabırlı iradeli ve istikrarlı ol. Devamlılık çok önemli az yap öz yap. işin sırrı burda. Yaşam tarzı halıne getirmek bu durumu Bizler belliyiz kilo almaya çok müsaitiz. O yüzden yaşam tarzı haline getircez bu durumu

sende çık güzel vermişsinn yaa çok kıskandım. nasıl yaptın anlatsana bu 41 günü

Bende suan 98 kilouum canm ins bnde verorim yaaa masallah sana da canm ben hamileliktw 5 kilo aldim sadece ama kilom ezelden beri vardi malesef ins bu sefer olcek aMa
Anladm cnm cok sagl o gojji berryi bende duydun da orjinalini bulmak skntiymis ondan bakmadm ona hic sporumu dyetmi yaptim sukur belki destekler diye unut edip araniyrm iste verilcek kilo cok olunca

Goji için guvendigin bir aktara git canım. Sporunu diyetini yap gerisi kendi gelir zaten. Bende 75 kilo evlendim. 80 kg hamile kaldım. Doğum 90 kg. Sonrası gene aldım 99 u buldum. Şükür 11 ay sonra -20 kilo devam etseydim çoktan 58-60 i bulmuştum ama dedigim gibi derim çok sarkti. Toparlansin istedim.. Kaldı 19 kg. Istiyorum ve azmedince oluyor canım. 99 kilo bir kadinken on mağazanın sekizinde giyecek bulamiyordum. Şimdi ne kadarinda bulurum bilmiyorum. 70 in altına düşen e kadar da elbise almak yok

goji yi çok iyi tanıdığım iki kişi aldı. veeee hiç bir işe yaramadı. bunuda burdan söyleyim dedim kanmayın arkadaşlar spor ve diyet başka çare yok. hem verilse bile kilolar inanın farklı şekilde geri döner

Goji bir meyve zaten. Istah kesiyor ve yorgunluğa iyi geliyor(çünkü c vitamini deposu); kullanan biri olarak iştah kesilsin diye kullanabilirsiniz ama zayiflatmaz zayıflamaya yardimci. Mucize beklemeyin.Zayıflamak istiyorsanız o totolari yerden kaldırıp hareket edeceksiniz.

C
Günde 2saat yürüyüş için Zinde olmak lazım. Hiç ekmek yemedinmi? Çok soru sordum :)
Canım ben kahvaltıda ekmek yerine çiğ badem,ceviz yedim,mutlaka 2 yumurta yiyorum,bol yeşillik özellikle de maydanoz,tere,roka vb. Bunlar bana öğleden sonra 2ye 3 e kadar yetiyordu.2. Öğünümü de 3-3 buçuk bibi yapıp günü kapatıyordum ve enerjim gittikçe artıyordu bu sayede.Bol su tüketiyoruz ve yeşil çayımı hiç eksik etmemiştim.Şimdi ki programında benzer ve inan ki kendimi daha iyi hissediyorum.

Canım kesinlikle kendini yürümek için motive etmelisin.Hergün bir düzenin olsun ve o saat kalk ve yürü erteleme,üst üste biriktirip yürümeye kalkarsan zamanla sıkılıp bıkabilirsin ama her gün yarım saat yürürsen sana büyük katkısı olur.

Canım kesinlikle bacağı inceltmeye birebir,kalçayıda küçültüp toparlıyor basenim yok ama mutlaka onada faydası vardır.Benim şimdiden kalçam küçüldü gibi pantolonlarım bol gelmeye başladı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…