Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Merhaba iyi aksanlar nasilsiniz hepiniz cok guzel motivesiniz yaaa ins bebde sizdrn aldgm motivasyonu sürdürebilirim1 yildir internette hergunun her dakikam diuet diyet basari oykuleri nsil zayflarim gbi sayfalari okumusum dun aksam kafama dank etti 1yil gecti ve ben kili vermek yerine aldim suan 98 kiloyun 1 saat yuruyus yaparsam ne lif kalir ne bel kalir onun ben 30 dakika yuruyus bandinda yuruyrm 85 olunca 1 saate cikaririm ins ama step tahtam 10 15 onu yaparm 100 le baslarm her gun 50 artirarak ip atlarm birde sguat yaparim ins. Bu sefer basarmak istyrm kadnlar kulubunde yazmadgm dyet topigi kalmadi ve beb artik basarnak istyrm 1 kizim var 19 aylik esim 1 yil dyet yapmadan sadece haftada 3 gun fitnes a gderek 26 28 kilo verdi ve dunyayi yiyr ama almiur masallah ins bende onun icin sporla vermek istyrm yururken nefes nefese kaliyrm ayaga kalktgmda ayaklarim beni tasyamiyor bir sure topallayarak yuruyrm enerjim yok aksama kadar yatasim var smdilik.hedefim 85 ins ondan snrasina bakariz yalnz benm intrrnet paketm.btebkr 10 una kadar giremen o zmn.

Dunden beri yediklerimi duzenlemeye çalışıyorum ins ptesiye kadar diyete hazr olacam belli bir diyetim yok gunluk yemeklerin miktar ayarlamasini yapmaya calisiyrm ve atstrnalarimi kesmeye cakisiyrm benim sorunum surekli agzmda birsey olmasi ekmek lokmasi biskuvi oarcasi oeynir zeytin bal minik minik aksama atarm agzima ve aslnda bunlar cok kilo yapiyr onlari kesmeye calisiyorum
sabah 1 elma ogle yemegini hazrlarken patates yemeginden tirtikladim
Oglen ( kahvalti olarak) yarim tost cay ( tadlandirici kullaniyrm)
ara 1 muz
aksam 6 kasik patates yemegi 5 kasik bulgur pilavi 3 4 kasik corb 2 dilim borek ( gun icinde toplam 1628 kalori)
simdi size bu cok gelecek biliyrm ama inanin benm onceki yedikkerine gore az birde dedgm gbi suan aliskanliklarimi degstrmeye calisyrm cikolata cips biskuvi bunlari uzaklastrnaya calisiyrm yuruyusumu yapadm odadan odaya acilan camdan dustum bekim agryr bana soylemek istedgnz ne varsa soyleyin herseye acgm

Canım hoşgeldin .Öncelikle sana tavsiyem pazartesiyi beklemiyorsun hemen başlıyorsun programına ve bize katılıp hergün yediklerini ve yaptığın sporu bizimle paylaşıyorsun.Lütfen hayatını erteleme,zaman çabuk geçiyor,kendini sev ve kendine zaman ayır inan ki bir ay bile seni çok hafifletecek sen hafifledikçe daha pozitif olacaksın.Madem bandın var yürüyüşünü en azından 1 saat yap daha az yapma canım..hafifledik çe ayakların rahatlayacak hayat kaliten artacak canım benim.Lütfen beni yalnış anlama bu yazdıklarım hepimiz için gerekli .

Seni öyle bir anlıyorum ki anlatamam.
Sankş beni tarif ediyorsun arkadaşım
Asla pazartesiye kalma şuan şu dk başla
Bak ben 1 haftadır diyetteyim ve 1 kilo verdim 90 kilo oldum
Kilosu çok olanlar daha kısa zamanda daha çok kilo veriyorlar unutma
Bende 2 senedir ne başarı öyküleri ne fiyet yöntemleri araştırıp durdum.
Bir baktım geçen zamana hiçç ilerleme kaydetmemişim. aksine 91 kilo olmuşum.
Ama artık yetet dedim dua ettim.
Çok şükür ben başladım hadi sende şu dk iyibarıyla başla. hiçbirşey yapamıyorsan su iç ve 20 mekik çek ve ağzına lokma sürme.
Ben bugün sporumu tam yapamadığım için kendimi cezalandırdım mesela. akşam birşey yememek için söz verdim. ve tuttum sözümü.
Sende kararlı ol. Yaz geliyor o günlere fit gireceğini düşün ve Bismillah de. Hadi bakalım Allah yardımcın olsun. İnanki seni çok iyi anlıyorum ve kesinlikle yslnız değilsin unutma

Ayyy cok tesekkur ederim valla suan itibariyle full motiveyimmm hemen yogurt kurumle basladm ozmn bu saatte anca squat olur 30 la basladim 100 ipimi de atladim yarinda yuruyus ve step ekleyecem ins coook tsk edermm

Ayyy cok tesekkur ederim valla suan itibariyle full motiveyimmm hemen yogurt kurumle basladm ozmn bu saatte anca squat olur 30 la basladim 100 ipimi de atladim yarinda yuruyus ve step ekleyecem ins coook tsk edermm
çok iyisin hırslan yalnız değilsin arkadşım. Bizde boğuşuyoruz kilolarla. Ama verilecek. yaza acayip formda gircez. özgüven neymiş ozaman görcez. maşallah sana Allah daim etsin banada dua et

Destegn icin coook tsk ederm cnm bnm tamam syan itibryle basladim aslinda iyi oldu ben her diyete baslamadan once otururum bir guzel cips biskuvi kola cikolata ne bulursam kitliktan ckmis gbi yerdim bir daha yiyemeyecegm dye onu da yapmamis olurum dimi spor da baslangc olarak az bisey yaptm ins yarmdan snra hergun step yuruyus ip atlama squat yapacagm evet yaa bende zayflayacam ins 11 mayis benm 30 mayis kizimin d.gunu 85 olsam yeter o zmna kadar olacam ins yaa hatta balarsin bu gazla 80 bile olurum hemen kendime plan olusturuyrm optum hepinizi coool sagolunnn ikinizdee

çok iyisin hırslan yalnız değilsin arkadşım. Bizde boğuşuyoruz kilolarla. Ama verilecek. yaza acayip formda gircez. özgüven neymiş ozaman görcez. maşallah sana Allah daim etsin banada dua et
Ins cumlemiz sagligimizi bozmadan hatta daha da saglikli olarak istedgmz kilolara cabucak ulasalm amiiinnn

ben bilmezmiyim. derdimki tarın başlıyorum derdim yarına kadar ölesiye tçyerdim. yarın oluncada başlamazdım. anlıyorum seni. çok kararında bir iş yaptun başlamakla hadi rastgele

sguat ve mekik programlarını bende mi yapsam acaba görünce çok cazip geldi de
sguat ve mekik programlarını bende mi yapsam acaba görünce çok cazip geldi de
Squat popoyu cok guzel sekillendiriyrmus birde bacaklari incektyrmus canm mekikde bubsekilde yarim yapinca daha islevliymis gobek basen goguse etki edermis 1 ay dene zaten cok vaktni almiyr tv izlerken 5 dakika da yapıyorsun sabah aksam.yapacam ins ben

Şimdi biraz inceledim de. sguat üst bacakları çok kalınlaştırıyor muş. mekiğinde setleri çok çoğalıyor biraz düşündürdü açıkcası

Canım benim lütfen acele etme nacizane fikrim yürüyüş bandın varsa öncelikle hergün aç karınla özellikle sabah saatleri iyidir, 1 saat tempolu(5.5)te yürü önce vücudun bacakların bir hafiflesin,yumuşasın 70 'li kilolar gelince yani sen hafifleyince o diğer hareketlerde programına ekleyerek vücudunu şekillendirmeye başlarsin.Böyle çok yüklenirsen kendine zamanla vücudun kaldıramayabilir.Bak ben birkaç yıl önce 40 gün bir süre içinde günde sadece sabah akşam birer saat tempolu yürüyerek 11 kilo kadar vermiştim ve vücudum çok güzel toparlanmıştı. Sonra kendimi yemeklerin kollarına bırakınca tekrar aldım şu an çok üzülüyorum o emeklerimi boşa harcadığıma.

Merhaba arkadaşlar.. Hepinize kolay gelsin.. Bol adımlı günler dilerim :)
11 kilo vermen dikkatimi çekti. O günlerde diyetle mi desteklemiştin?

Merhaba arkadaşlar.. Hepinize kolay gelsin.. Bol adımlı günler dilerim :)
11 kilo vermen dikkatimi çekti. O günlerde diyetle mi desteklemiştin?
Günaydın canım evet yürüyüşüme karatay benzeri diyetimi eklemiştim.Şekeri ,tuzu,unu hayatımdan çıkarmıştım.Simdi de o tarz devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…