Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Canım bazıları tatlı krizi için suya tarçın ekleyip içiyorlar tatlı isteğini bastırıyormuş.Deneyebilirsin hem bu sayede bol bol suda içersin.

C[QUmOTE="fma108681, post: 44412370, member: 725782"]Bende 1 lt suyumu içtim
sabah 250 ipimi atladım
Dengeli bir kahvaltı
Ohhh çok şükür
Valla içim huzurla dolu
Şimdi mutfak ve ev işlerim var onları halletcemm.[/QUOTE]
Canım benim çok iyisin maşallah.Biz bu motivasyonla başaracağız inşallahh

Aynen canım bende bir süre kıyafet almayacağım.Şöyle 65 olursam bir iki parça alırım taa ki Allahın izniyle ideal kiloma ulaşınca siyah renk dışında her renkten kıyafet alacağımm ah ah hayallerim var hayallerim :)

Canlarrrr bugün sınavım vardı.Uğrayamadım buralara
şükür işlerimi hallettim.
Hemen bildirimimi yapim
sabah erkenden uyandım limonlu ılık suyumu içip
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.
Kahvaltım
4 y k. Lor peyniri
8-9 dal kıvırcık ama miniklerdi
başka birşey yemek istemedim
sonra sınava gittim gelince akşam 5:30 da
4 küçük fırın köfte
1 dal yeşil soğan
bir kase tuzsuz,yağsız mercimek çorbası
2 közlenmiş kırmızı biber
6 dal tere
çok şükür doydum mu doydum şifa olsun bana.

tamam canim dediklerini uygulamaya calisacagim bugun yuruyemedim yarin insalllaaaah :))) senin nasil gidiyor diyet hapiyo muusun

tamam canim dediklerini uygulamaya calisacagim bugun yuruyemedim yarin insalllaaaah :))) senin nasil gidiyor diyet hapiyo muusun
Süpersin canım..Benim şu an iyi gidiyor.Zaten diyete ,spora sadık kalmazsak sonuçlar istediğimiz gibi olmuyor ve hayal kırıklığı..Kendimize değer vermeliyiz ve kendimizi sevmeliyiz o yüzden pes etmeyeceğizzz

kızlar hasta oldugum için 250 öglen ipimi yeni atladım. Moralim bozuk. sanki birşeyleri eksik az yapıyorum gibi. aynaya bakıyorum göbeğime bakıyorum hiçççç bir toplanma yok. offf offf.

kızlar hasta oldugum için 250 öglen ipimi yeni atladım. Moralim bozuk. sanki birşeyleri eksik az yapıyorum gibi. aynaya bakıyorum göbeğime bakıyorum hiçççç bir toplanma yok. offf offf.
Canım herşeyin başı sabır..sen bu kiloları bir haftada mı aldın hayır 1 haftada mucize beklememelisin.Benim 2. Haftam daha yeni yeni hafifleme hissediyorum.Sen bir ay sonra gör kendini.. O zaman moralin tavan yapacak ama biraz sabır... Yaptığın spor çok güzel beslenmene de sadık kalıyorsan sonucu çok güzel olacak.Bu arada benim boy 1.57 kilo 84 vermem gereken kilo: Çoooookkkk :)

Ayy canımm inşallah dediğin gibi olur ya.

Selam sevgilı günlükçüm ve sevgili Arkadaşlarım 1 saatlik akşam yürüyüşümüde yaptım çok terledim iyi geldi.ama bugün çok yorulmuşum, kendimi çok halsiz hissediyorum.Birazdan yeşil çayımı içerek günü kapatacağım.

ayyy canım sen nasıl hem sabah hem akşam yürüyosun yaaaaa. maşallahhh valla sanaa. çok azimlisin. Böyle gidersen tez vakitte çok kilo verirsin benden söylemesi

Bu arada hangi şehirdesin sen. kış kış nerde yürüyosun.Kız buralar buzzzz buz

[QUOTıE="fma108681, post: 44419037, member: 725782"]Bu arada hangi şehirdesin sen. kış kış nerde yürüyosun.Kız buralar buzzzz buz[/QUOTE]
Kuzucum sağol öncelikle.. Herzaman birbirimizi takip edelim böyle iyi oluyor.Bizim için motivasyon şart çünkü kararlıyız ve azimliyiz.Ben İstanbulda yaşıyorum buralar da buzzz dışarı çıkılmıyor.Canım ben yürüyüş bandımda yürüyorum.Sen nerde yaşıyorsun?

[QUOTıE="fma108681, post: 44419037, member: 725782"]Bu arada hangi şehirdesin sen. kış kış nerde yürüyosun.Kız buralar buzzzz buz
Kuzucum sağol öncelikle.. Herzaman birbirimizi takip edelim böyle iyi oluyor.Bizim için motivasyon şart çünkü kararlıyız ve azimliyiz.Ben İstanbulda yaşıyorum buralar da buzzz dışarı çıkılmıyor.Canım ben yürüyüş bandımda yürüyorum.Sen nerde yaşıyorsun?[/QUOTE]
KIZ DEĞİLSE DIŞARDA NASIL YÜRÜCEN DEMİ. BENDE ANTALYADAYSA FALAN DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BENDE ANKARADAYIM VE DONUYORUZ
BENDE BU SOĞUKTA PETEKLERİ YANMAYAN BUZ GİBİ SALONDA İP ATLIYORUM.
ÇÜNKÜ ALT KOMŞUM SIKINTI YAPIYOR
PATİK GİYORUM. HALININ ÜSTÜNE 2KAT BATTANİYE SERİYORUM SES ÇIKMASIN DİYE ÖYLE ATLIYORUM.
NAPAYIM MECBUR.
SANKİ YÜRÜYÜŞ BANDIM VARDA BEN Mİ YÜRÜMÜYORUM DEMİ AMAA :))))

Bugün 500 ip atladım hiçç içim rahat değil.
Artık benim günlük 1000 ip atlamam lazım. Ama hiç canım çekmiyor dökülüyorum.
500 ip atlayana kadar zaten canım çıkıyor napayım. yspabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum. inşallah iyi olunca çoğaltırım

KIZ DEĞİLSE DIŞARDA NASIL YÜRÜCEN DEMİ. BENDE ANTALYADAYSA FALAN DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BENDE ANKARADAYIM VE DONUYORUZ
BENDE BU SOĞUKTA PETEKLERİ YANMAYAN BUZ GİBİ SALONDA İP ATLIYORUM.
ÇÜNKÜ ALT KOMŞUM SIKINTI YAPIYOR
PATİK GİYORUM. HALININ ÜSTÜNE 2KAT BATTANİYE SERİYORUM SES ÇIKMASIN DİYE ÖYLE ATLIYORUM.
NAPAYIM MECBUR.
SANKİ YÜRÜYÜŞ BANDIM VARDA BEN Mİ YÜRÜMÜYORUM DEMİ AMAA :))))[/QUOTE]
Canımm ya Ankarayı bilmez miyim 5 sene orda yaşadım eşim Ankaralı :) evde leslie sanson diye bir spor var evde olduğun yerde yürüyere yapılıyor galiba..Onuda arada deneyebilirsin onunla 30 kilo veren bir kadın vardı.Ya inanki yürüyüş bandının sesine dayanamayan komşularda var..

Canım şuan ne kadar yaparsan kâr kendini çok zorlama sonra eklemlerine zarar verirsin.Yaptığın hareketin yanında diyetine çok dikkat et mutlaka o kilolar gidecek.Eee kilon azaldıkça ip atlama sayını arttırırsın şimdilik yaptığın yeterli bence kendini çok üzmeden kasmadan yap zamanımız çok canım.Havalar düzelince yürüyüşede çıkarsın.

Canımm ya Ankarayı bilmez miyim 5 sene orda yaşadım eşim Ankaralı :) evde leslie sanson diye bir spor var evde olduğun yerde yürüyere yapılıyor galiba..Onuda arada deneyebilirsin onunla 30 kilo veren bir kadın vardı.Ya inanki yürüyüş bandının sesine dayanamayan komşularda var..[/QUOTE]
ANKARANIN NERESİNDENSİNİZ
NERDE OTURDUN ANKARADA
MECBUR SPOR YAPCAZ ONLAR SÖYLENSELERDE YAPCAZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…