süpersin yaaaa çok iyi maşallahhhgeçen hafta 66.0
bu hafta 65.3
verilen: 700 gr
toplam verilen: 12.500 gr
diyetin 50. günü
Canım benim de bugün diyetimin 54. günü hemen hemen beraber başlamışız. bende 54 günde 10 kilo 100 gr vermişimbu hafta biraz daha rahattım
kaçamaklarım vardı ama yine de daha çok dikkat ederek 700 gr gitmiş yine de
son 4-5 kilo
DiyetBaşlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Bu Hafta Killo: 81.3
ELHAMDÜLİLLAH
şuan 75 olsam dünyalar benim olur. ama 70 benim idealim. 70 ile 75 arasında gidip gelsem süper. ama kesinlikle 76 olmamalıyım.evet hemen hemen aynı zamanda başlamışız . baya güzel ilerlemişsin benim yavaşladı kilo vermem ama bunun sebebi benim sanırım. hedefin kaçtı canım
Canım maşallah aramızda birşey kalmadı yetiştin bana :)Gerçekten çok mutlu oldum çok iyi gidiyorsun ideal kiloda az kaldı.Devamı gelsin inşallah..geçen hafta 66.0
bu hafta 65.3
verilen: 700 gr
toplam verilen: 12.500 gr
diyetin 50. günü
Canım ilk dönemlerini hatırlıyor musun?DiyetBaşlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Bu Hafta Killo: 81.3
ELHAMDÜLİLLAH
Haklısın tatlım bazen dayanamıyorum ama kendimi tutmaya,nefsime hakim olmaya çalışıyorum.Aysecim yediklerin cok AZ ozellikle kahvaltilarin nasil dayaniyorsun canim ya?
Öncelikle başarılar dilerim ...
Bugünlerde benim de aslında düşüncem de var olan ama bir türlü harekete geciremedigim bir durum....
Nasıl imrendim şimdi size anlatamam...
Ben geçen sene her akşam 1 saat yürüyerek ve diyet yapmadan 6 kilo vermiştim....
Aslında şu anda kilom aynı fakat ama sıkılaşmam kayboldu
Acayip fit yapıyor yürümek....
Boyun ve Sırt ağrılarıma çok iyi gelmişti....
Tekrar başlamak istiyorum inşallah başlayabilirim ama çok soğuk havalar azıcık yumuşasa keşke....
Sağol tatlım
Istersen havalar yumuşayana kadar evde egzersizlerle bana katılabilirsin.Havalar düzelince yürüyüş yaparsın.Gerçekten yürüyüş çok faydalı zamanında iyi kilo vermiştim yürüyüş sayesinde..sonra tekrar iştahım açılınca kilo aldım yoksa insan dikkat edip yürüyüşte yapsa bayağı fit olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?